Farmaceutische artikelen

Farmaceutische artikelen en Geneesmiddelen. Bij Sport Lavit kunt u terecht voor paracetamol, saridon, ibuprofen, aspirine, neusspray, rennie, norit, verkoudheidszalf etc. Wij bieden verschillende zelfzorg geneesmiddelen en medicijnen voor zorgprofessionals zoals fysiotherapeuten, sportartsen, huisartsen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor homeopatische geneesmiddelen van bijvoorbeeld VSM en natuurgeneesmiddelen van het merk Bergland.

Lippenbalsem Sport Lavit factor 20

De must-have voor outdoor sporters, Sport Lavit Lippenbalsem met factor 20.

1,86

excl. BTW

Paracetamol tabletten 500 mg | 50 tabletten

Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend.

1,88

excl. BTW

Ibuprofen dragees 400 mg. a 20 st.

Ibuprofen 400 mg

2,71

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 30 ml.

Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen balsem werkt perfect tegen spataders. Ideaal voor de diabetische voet.

Vanaf 2,60

excl. BTW

Ibuprofen dragees 200 mg. a 20 st.

2,98

excl. BTW

Saridon tablet 20 stuks

2,99

excl. BTW

Sinaspril Paracetamol 120 mg 16 stuks

Sinaspril Paracetamol 120 mg 16 stuks

3,62

excl. BTW

ACON Flow Flex corona sneltest

Zelf testen op het SARS-CoV-2 virus (Covid-19)? De ACON Flow Flex corona sneltest is gemakkelijk in gebruik, doordat het monster wordt genomen via een wattenstaafje uit het onderste (voorste) neusgat.

Vanaf 3,51

excl. BTW

Finimal tablet 20 stuks

Finimal werkt pijnstillend en koorts-verlagend.

3,95

excl. BTW

Ibuprofen 200mg 40 tab

Ibuprofen 200mg 40 tabs voor pijnstilling en verlaging van koorts.

3,95

excl. BTW

Compeed Anti-Blaren stick

Met de Compeed Anti-Blaren stick heb je een makkelijk middel in huis om blaren te voorkomen.

4,40

excl. BTW

Blarenpleister Heka medium 6 st. (alternatief voor Compeed)

Heka blarenpleisters verlichten de pijn van blaren. Een blarenpleister werkt als een tweede huid en creëert een optimale omgeving voor het herstel van de huid.

Vanaf 3,86

excl. BTW

Aspirine Bayer tablet 500 mg 20 stuks

4,54

excl. BTW

Otrivin neusdruppels 0,1% 10 ml

Otrivin neusdruppels 0.1% 10ml. bij neusverkoudheid, middenoorontsteking en bijholteontsteking.

4,90

excl. BTW

Trekzalf 28 gr.

Daro trekzalf

4,95

excl. BTW

Covid-19 Antigeen Speeksel Sneltest Joinstar

Zelf testen op het SARS-CoV-2 virus (Covid-19)? Covid-19 Antigeen Speeksel Sneltest Joinstar gebruikt de non-invasie methode door het gebruik van speeksel uit de mond.

Vanaf 4,60

excl. BTW

Blarenpleister Heka assorti

Heka blarenpleisters assorti bij gebruik als je last hebt van blaren. (alternatief voor Compeed)

Vanaf 4,17

excl. BTW

Trachitol zuigtabletten 20 stuks

Trachitol zuigtabletten bij beginnende keelpijn of een ontstoken keel.

5,28

excl. BTW

Vicks Sinex neusspray 15 ml

Vicks Sinex neusspray is te gebruiken bij een verstopte neus door verkoudheid. Ook geschikt voor gebruik bij middenoorontsteking en bijholteontsteking.

5,45

excl. BTW

Aspro bruistablet 500 mg 20 stuks

Aspirine / Aspro is te gebruiken bij Pijn, Koorts, Griep (niet bij kinderen jonger dan 18 jaar, behalve op uitdrukkelijk voorschrift van de arts), Verkoudheid, Bijholteontsteking, Keelpijn, Spierpijn, Hoofdpijn, Migraine, Menstruatieklachten, Gewrichtspijn, Reumatoïde artritis, Artrose (versleten gewrichten).

5,45

excl. BTW

Daro Fysiologische zoutoplossing 0,9% 10 x 5 ml.

Daro Fysiologische zoutoplossing 10 x 5 ml. is een bekend huishoudelijk hulpmiddel bij verkoudheid en wondjes.

5,46

excl. BTW

Compeed blarenpleisters tenen

Compeed blarenpleisters voor op de tenen met actieve gel en vochtabsorberende deeltjes.

5,49

excl. BTW

Mobilat créme 50 gram

Mobilat is bestemd voor gebruik als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals contusies en distorsies.

5,50

excl. BTW

Neusspray Otrivin 10 ml.

Otrivin neusspray bij verkoudheid en verstopte luchtwegen

5,60

excl. BTW

In de categorie farmaceutische artikelen van Sport Lavit vindt u een uitgebreid assortiment zelfzorg geneesmiddelen. Dit zijn geneesmiddelen en pharmacy artikelen voor de zorgprofessional zoals een huisarts, fysiotherapeut en sportarts. Wij bieden pijnstillers en koortsverlagers zoals Paracetamol, Ibuprofen 200 mg. en Ibuprofen 400 mg. , Finimal, Sinaspril paracetamol, Saridon, Aspirine, Aspro bruistabletten, Trachitol en Strepsil zuigtabletten. Ook kunt u bij Sport Lavit Para-medische groothandel terecht voor gezondheidbevorderende producten wanneer er bijvoorbeeld een verkoudheid of licht griepje om de hoek loert, denk daarbij aan producten als Daro zoutoplossing (fysiologisch zout), Otrivin neusspray en Otrivin neusdruppels, Trachitol zuigtabletten en Strepsils zuigtabletten, Vicks Vaporub inhalatiezalf 50 gram en Vicks Vaporub inhalatiezalf 100 gram verkoudheidszalf, Supradyn bruistabletten, Imodium capsules en Norit bij diarree, Bergland Japanse muntolie voor inhalatie om de luchtwegen vrij te maken, MSP verkoudheidszalf. 

Daro zoutoplossing kan gebruikt worden om de neus- en keelholten te spoelen en zo een natuurlijke manier te creëren voor vrij ademen en slikken. Otrivin neusspray en Otrivin neusdruppels gebruikt men om de luchtwegen vrij te maken via de neus. Vicks Sinex neusspray is te gebruiken bij een verstopte neus door verkoudheid. Vicks Sinex neusspray is ook geschikt voor gebruik bij middenoorontsteking en bijholteontsteking. Trachitol en Strepsils zuigtabletten kunnen gebruikt worden wanneer er in de keel een lichte kriebelhoest opsteekt of een beginnende keelpijn of ontstoken keel. Vicks Vaporub inhalatiezalf en MSP verkoudheidszalf kun je gebruiken bij verkoudheidsverschijnselen als benauwdheid, slecht ademhalen a.g.v. verkoudheid en snotneus. Supradyn bruistabletten is een preparaat met een combinatie van de meest essentiële vitamines en mineralen is te gebruiken bij vitaminegebrek. Supradyn Complex Forte is te gebruiken ter verhoging van de weerstand. Bergland japanse muntolie is een ideaal voor stomen en inhalatie bij verkoudheid. Bergland muntolie maakt de luchtwegen open. Imodium en Norit helpen bij diarree, lees voor gebruik van alle geneesmiddelen de bijsluiter!

Bij farmaceutische artikelen denken we vaak aan geneesmiddelen en pijnstillers als paracetamol en Ibuprofen maar onder farmaceutische producten valt ook een pijnstillende zalf of een jeukverminderende zalf. Sport Lavit biedt dan ook een breed assortiment zalven, gels en crème. Crèmes op basis van natuurlijke ingrediënten van VSM en Bergland, synthetische zalven, gels en crèmes van Rowo, Sport Lavit, Klinion, Enzborn, etc. De werking van deze gels en zalven zijn zeer uitlopend, de één geeft verlichting bij jeuk, de ander verzacht bij een verstuiking. Hele bekende zalven en crèmes zoals Perskindol, Reflexspray, Mobilat, Rowo Sportgel, Paardenzalf, Paardencrème, Hirudoid, Mesitran honingzalf, Nestosyl, Arniflor, Voltaren Emulgel, Daktarin en Tantum kunt u bij Sport Lavit ook online kopen of in de winkel afhalen. Bekijk ook eens de andere verbruiksmaterialen van Sport Lavit.