Farmaceutische artikelen

Farmaceutische artikelen en Geneesmiddelen. Bij Sport Lavit kunt u terecht voor paracetamol, saridon, ibuprofen, aspirine, neusspray, rennie, norit, verkoudheidszalf etc. Wij bieden verschillende zelfzorg geneesmiddelen en medicijnen voor zorgprofessionals zoals fysiotherapeuten, sportartsen, huisartsen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor homeopatische geneesmiddelen van bijvoorbeeld VSM en natuurgeneesmiddelen van het merk Bergland.

Vorige1Volgende

Paracetamol tabletten 500 mg | 50 tablettenParacetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend.

1,50

excl. BTW

Ibuprofen dragees 200 mg. a 20 st.

1,70

excl. BTW

Labello lippenstick 4,8 gramBescherm je lippen tegen invloeden van buitenaf met Labello Classic.

2,20

excl. BTW

Rowo Sportgel 30 ml.Altijd Rowo Sportgel bij de hand met de 30 ml. verpakking.Sportgel van Rowo is makkelijk mee te nemen dankzij zijn kleine formaat. Rowo Sportgel activeert vermoeide en zware benen, voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten en op het werk. Sportgel van Rowo voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen.

Vanaf 2,15

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 30 ml.Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen balsem werkt perfect tegen spataders. Ideaal voor de diabetische voet.

Vanaf 2,42

excl. BTW
-15%

Lippenbalsem Sport Lavit factor 20De must-have voor outdoor sporters, Sport Lavit Lippenbalsem met factor 20.

2,38

excl. BTW

Ibuprofen dragees 400 mg. a 20 st.Ibuprofen 400 mg

2,95

excl. BTW

Sinaspril Paracetamol 120 mg 20 stuks

2,95

excl. BTW

Saridon tablet 20 stuks

2,99

excl. BTW

Ibuprofen 200mg 40 tabIbuprofen 200mg 40 tabs voor pijnstilling en verlaging van koorts.

3,15

excl. BTW

Aspirine Bayer tablet 500 mg 20 stuks

3,95

excl. BTW

Finimal tablet 20 stuksFinimal werkt pijnstillend en koorts-verlagend.

3,95

excl. BTW

Blarenpleister Heka medium 6 st. (alternatief voor Compeed)Heka blarenpleisters verlichten de pijn van blaren. Werkt als een tweede huid en creëert een optimale omgeving voor het herstel van de huid.

Vanaf 3,36

excl. BTW

Blarenpleister Heka assortiHeka blarenpleisters assorti bij gebruik als je last hebt van blaren. (alternatief voor Compeed)

3,95

excl. BTW

ACON Flow Flex corona sneltestZelf testen op het SARS-CoV-2 virus (Covid-19)? De ACON Flow Flex corona sneltest is gemakkelijk in gebruik, doordat het monster wordt genomen via een wattenstaafje uit het onderste (voorste) neusgat.

Vanaf 3,75

excl. BTW

Daro Fysiologische zoutoplossing 0,9% 10 x 5 ml.Daro Fysiologische zoutoplossing 10 x 5 ml. is een bekend huishoudelijk hulpmiddel bij verkoudheid en wondjes.

4,15

excl. BTW

Compeed Anti-Blaren stickMet de Compeed Anti-Blaren stick heb je een makkelijk middel in huis om blaren te voorkomen.

4,25

excl. BTW

Otrivin neusdruppels 0,1% 10 mlOtrivin neusdruppels 0.1% 10ml. bij neusverkoudheid, middenoorontsteking en bijholteontsteking.

4,35

excl. BTW

Blarenpleister Compeed mediumCompeed pleisters vangen wondvocht op en werken als een tweede huidlaag zodat wonden snel herstellen. Deze hydrocolloid technologie zorgt ervoor dat van binnenuit nieuwe huid vormt en geen korst ontstaat, waardoor ook de kans op het ontstaan van littekens wordt beperkt.

4,84

excl. BTW

Compeed blarenpleisters SmallCompeed blarenpleisters Small 2,0 x 6,0 cm. 6 stuks verpakking.

4,84

excl. BTW

Compeed blarenpleisters tenenCompeed blarenpleisters voor op de tenen met actieve gel en vochtabsorberende deeltjes.

4,84

excl. BTW

Neusspray Otrivin 10 ml.Otrivin neusspray bij verkoudheid en verstopte luchtwegen

4,85

excl. BTW

Trekzalf 28 gr.Daro trekzalf

4,95

excl. BTW

Vicks Sinex neusspray 15 mlVicks Sinex neusspray is te gebruiken bij een verstopte neus door verkoudheid. Ook geschikt voor gebruik bij middenoorontsteking en bijholteontsteking.

4,95

excl. BTW

Trachitol zuigtabletten 20 stuksTrachitol zuigtabletten bij beginnende keelpijn of een ontstoken keel.

4,95

excl. BTW

Covid-19 Antigeen Speeksel Sneltest JoinstarZelf testen op het SARS-CoV-2 virus (Covid-19)? Covid-19 Antigeen Speeksel Sneltest Joinstar gebruikt de non-invasie methode door het gebruik van speeksel uit de mond.

Vanaf 4,60

excl. BTW
-15%

Sport Lavit Sport Combi 30Altijd beschermd, bij elke sport, met de Sport Combi 30 sun-lipstick , sun-creme van Sport Lavit. één tube, 2 functies: intensieve bescherming tegen de zon en verzorgende lip balsem.

4,34

excl. BTW

Insecten blocker Spray Sport LavitInsecten blocker Spray van Sport Lavit beschermt tegen muggen, teken, dazen.

5,15

excl. BTW

Strepsils Original zuigtabletten 24 stuksGeberuik Strepsils original bij beginnende keelpijn. Door de anti-bacteriële stoffen ook effectief in de bestrijding van keelpijn.

5,25

excl. BTW

Mobilat créme 50 gramMobilat is bestemd voor gebruik als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals contusies en distorsies.

5,30

excl. BTW

Rennie kauwtabletten á 48 stukRennie kauwtabletten á 48 stuk met pepermunt smaak

5,50

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verkoelend 100 ml. | PferdesalbeBergland pferdesalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke verkoelt en verfrist. Paardenzalf ondersteunt bij blessures, spierpijn en gewrichtspijn.

8,22

5,63

excl. BTW

Azaron stick 2% / 6 ml.

5,68

excl. BTW

Sport Lavit Anti-chafe protective body film 50 ml. | Anti-schaaf zalfSport Lavit Anti-chafe protective body film is een bekend middel bij schaafjes, kloofjes en blaren. Met Sport Lavit Anti-chafe protective body film kun je tevens blaren voorkomen als je gaat wandelen of hiken.

Vanaf 4,59

excl. BTW

Aspro bruistablet 500 mg 20 stuksAspirine / Aspro is te gebruiken bij Pijn, Koorts, Griep (niet bij kinderen jonger dan 18 jaar, behalve op uitdrukkelijk voorschrift van de arts), Verkoudheid, Bijholteontsteking, Keelpijn, Spierpijn, Hoofdpijn, Migraine, Menstruatieklachten, Gewrichtspijn, Reumatoïde artritis, Artrose (versleten gewrichten).

5,95

excl. BTW

Inhalatiezalf Vicks vaporub 50 gramVicks Vaporub werkt prima bij verkoudheid en verstopte luchtwegen. Het verzacht de verschijnselen van verkoudheid. Vicks Vaporub verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door inademing van de dampen die vrijkomen na het inwrijven van borst, rug, of hals, of na toevoeging van de zalf aan een dampbad.

6,00

excl. BTW

Koortsthermometer digitaalHandige digitale koortsthermometer met goed afleesbaar L.C.D. display. Meet in 60 seconden de lichaamstemperatuur tussen de 32 en 43 oC. Een signaaltoon geeft het einde van de meting aan.

6,20

excl. BTW

Hirudoid creme 40 gramHirudoid wordt gebruikt bij tromboflebitis (aderontsteking), verstuikingen, kneuzingen, verdraaiingen en bloeduitstortingen. Herudoid is goed inzetbaar bij diverse sportblessures.   

6,50

excl. BTW

Bergland Zinkzalf 50 ml.Bergland Zinkzalf is ideaal voor de verzorging van jeukende of geïrriteerde huid.

9,88

6,69

excl. BTW

Rowo Sportgel 100 ml.De Rowo Sportgel 100 ml is een verkoelende  en huidvriendelijke gel, die ontspannend werkt na inspanning. De Röwo sportgel met japanse muntolie helpt onder andere tegen spierpijn en krampen. De sportgel van Rowo is een van de weinige spierwrijfmiddelen met het CE keurmerk en het predikaat medicijnproduct. Met de sportgel van Rowo heeft u gegarandeerd een topproduct in handen.

Vanaf 5,40

excl. BTW

Rowo warmtebalsem 50 ml.Rowo Warmtebalsem is een bewezen product en is een van de meest gebruikte speciale preparaten. De balsem begelijdt zowel professionele als vrije tijd sporters en wordt ook gebruikt in de behandeling door gespecialiseerde gebruikers. Een massage met Rowo Warmtebalsem genereert een langdurig, prettig gevoel van warmte.

Vanaf 5,91

excl. BTW

Sportgel roller Rowo 50 ml.Sportgel roller van Rowo heeft dezelfde verkoelende en huidvriendelijke werking als de sportgel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Ook de Rowo Sportgel roller heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Het voordeel van de Rowo sportgel roller is dat u geen gel of zalf aan de handen heeft, u rolt de vloeibare sportgel makkelijk uit.

Vanaf 5,91

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 100 ml.Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Bein & Venen balsem van ROWO werkt perfect tegen spataders en is ook te gebruiken voor de diabetici.

Vanaf 5,91

excl. BTW

Rowo Sportgel spray 100 ml.Rowo Sportgel spray voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten. Rowo Sportgel voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen. Rowo Sportgel Spray is makkelijk aan te brengen.

Vanaf 5,91

excl. BTW

Supradyn Complex Forte sinaasappel/passievruchtSupradyn complex forte bruistabletten zijn hooggedoseerde multivitamines met mineralen. Supradyn complex forte tabletten ondersteunen en geven extra energie bij vermoeidheid. Supradyn geeft je een boost bij veeleisende periodes wanneer de gezondheid een helpende hand kan gebruiken.

6,99

excl. BTW

Imodium capsules a 20 stuks

7,25

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verwarmend 100 ml. | PferdesalbeBergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

10,70

7,25

excl. BTW

Bergland Arnica creme 100 ml.Bergland Arnica creme met de activerende eigenschappen van het arnica-extract en het regenererende effect van lavendel en immortelle olie is een uitstekende formule voor de verzorging van huid en spieren.

10,70

7,25

excl. BTW

Rowo sportfluid 200 ml.Rowo sportfluid is uitermate geschikt voor gebruik bij pijnlijke spieren en vermoeide ledematen. Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 6,63

excl. BTW

L-Mesitran anti-bacteriele wondzalf 20 gramL-Mesitran is een anti-bacteriële wondzalf op basis van honing. Aangetoond is dat L-Mesitran honingzalf opmerkelijke resultaten geeft in wondbehandeling, zoals de antibacteriële en wondreinigende werking, de afname van de ontstekingsreactie, de absorptie van veel wondvoht, het voorkomen van maceratie en optimalisering van de wondgenezing.

7,40

excl. BTW

Norit tabletten 125 mg. / a 50 st.

7,50

excl. BTW

Daktarin strooipoeder 20 gramDaktarin strooipoeder wordt gebruikt bij schimmelinfecties van de huid. Bij behandeling van infecties van de voeten is het aan te bevelen naast Daktarin crème tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks poeder op de huid te strooien, vooral tussen de tenen en eventueel ook in de kousen en schoenen. Dit bevordert de genezing en werkt preventief.

7,70

excl. BTW

Nestosyl creme 30 gr.Nestosil werkt pijn en jeuk verminderend.

7,95

excl. BTW

Insecten Blocker Sport Lavit 200 ml.Sport Lavit insecten blocker biedt een betrouwbare bescherming tegen teken, horzels en muggen voor een periode van zeker 4 uur! Beschermt tevens tegen schadelijke UV-A en UV-B stralen. Bevat geen DEET maar het door de WHO geadviseerde Icaridin.

8,49

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verkoelend 200 ml. | PferdesalbeBergland pferdensalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke verkoelt en verfrist. Bergland paardenzalf verlicht bij pijn en blessures op een natuurlijke manier.

13,18

8,87

excl. BTW
-20%

Enzborn Teufelssalbe Warmtezalf 200 ml.Enzborn warmtezalf! Enzborn Teufelssalbe warmte gel heeft een sterke dieptewerking. Enzborn Teufelsalbe warmte gel is niet plakkerig en trekt snel in de huid.

7,16

excl. BTW
-20%

Enzborn Teufelssalbe IJs Gel 200 ml.Enzborn Teufelssalbe ijs gel! Enzborn ijs gel voor soepele spieren en gewrichten, helpt u de soepelheid van uw gewrichten te behouden.

7,16

excl. BTW

Warmtepleister VoltarenVoltaren verwarmende pleister per 2 stuks.

8,95

excl. BTW

Bergland Gewrichtbalsem 100 ml.Bergland gewrichtsbalsem vitaliseert huid en spieren. Natuurlijke etherische oliën en wilgenbastenextract hebben gunstige effecten op de gewrichten en activeren gestresste gebieden.

13,18

9,03

excl. BTW

Arniflor Eerste Hulp zalf VSM 75 gramArniflor Eerste Hulp zalf VSM is een homeopathisch geneesmiddel, dat wordt toegepast bij kneuzingen en verstuikingen en blauwe plekken ten gevolge van letsel. Arniflor eerste hulp zalf heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van spieren en gewrichten, in het bijzonder indien deze verstoord is door een kneuzing, door stoten of verrekken.

9,05

excl. BTW

Volatile Tea Tree gel 250 ml

9,33

excl. BTW

Inhalatiezalf Vicks vaporub 100 gr.Vicks Vaporub is een handig middel bij griep en verkoudheid. Je kunt de VapoRub namelijk op verschillende manieren inzetten om de symptomen van griep en verkoudheid verder te bestrijden. Zo kun je het gebruiken voor inhalatie, maar kun je het ook gebruiken als inwrijfmiddel.

9,45

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 50 ml.ROWO Flexi Forte Gel voor soepelere spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten. Flexi Forte gel geeft een diep verwarmend effect wat een poitief effect heeft op spieren en pezen.

Vanaf 8,08

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Roller 50 ml.Flexi Forte roller van ROWO  met Harpago voor soepele spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten.

Vanaf 8,08

excl. BTW

Bergland Zilvercreme 100 ml.Bergland zilvercreme bevat microdeeltjes (nano zilver) welke zorgen voor een snelle verbetering en normalisatie van de gevoelige, rood wordende, evenals een onzuivere, droge en schilferige huid.

14,83

10,46

excl. BTW

Rowo magnesium Forte 50 ml. tubeDoor de speciale formulering met menthol en muntolie creëert de Rowo Magnesium Forte Gel een intens gevoel van kou.

10,49

excl. BTW

Mobilat creme 100 gr.

10,53

excl. BTW

Bergland Paardenzalf - spierbalsem - verwarmend 200 ml. | PferdesalbeBergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

16,49

11,29

excl. BTW

Hirudoid creme 100 gr.

11,40

excl. BTW

Rowo Sportgel 200 ml.Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Sportgel van Rowo heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Sportgel van Röwo is al jaren hét middel bij spierpijn en spierkrampen.

Vanaf 9,78

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 200 ml.Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen (ader) Creme werkt perfect tegen SPATADERS.

Ideaal gebruik voor de diabetische voet.

Vanaf 10,35

excl. BTW

Voltaren Emulgel 1,16% 60 gram

11,50

excl. BTW

Bergland Aloë vera-gel 200 mlBergland Bergland Aloë vera-gel is een optimale vochtinbrengende crème voor de huid en de actieve bestanddelen worden zeer snel geabsorbeerd. Bergland Aloe Vera gel heeft onder meer het voedende effect van vitamine A, C, E, dat de celgroei en regeneratie ondersteunt.

16,49

11,70

excl. BTW

Reflexspray 130 ml.Reflex spray voor onder andere plaatselijke behandeling van gewrichts- en spierpijnen. Reflexspray kunt u bij ons makkelijk online bestellen of afhalen in de winkel.

11,95

excl. BTW

Daktarin créme 30 gramDaktarin wordt gebruikt bij schimmelinfecties van de huid.

12,50

excl. BTW

Daktarin nagellak 30 ml

12,50

excl. BTW

Bergland japanse munt olie 30 ml.Bergland japanse munt olie is een etherische olie om te wrijven en te inhaleren. Gebruik de japanse munt olie bij verkoudheidsverschijnselen, hoofdpijn, massagetoepassingen.

18,97

Vanaf 11,66

excl. BTW

Tantum crème 60 gramTantum crème 60 gram is te gebruiken bij zwelling en pijn in spieren of gewrichten, ontstaan na een verzwikking of verstuiking.

12,98

excl. BTW

Rowo Littekenzalf Sensitive 50 ml.Natuurlijke litteken verzorging met Rowo littekenzalf sensitive. Bevat geen parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Rowo littekenzalf sensitive bevorderd de elasticiteit van de huid.

Vanaf 12,71

excl. BTW

Aspivenin uitzuigpomp insectenbetenAspivenin is effectief bij steek of beet van Wespen, Horzels, Muggen, Teken, Schorpioenen, Spinnen,  Slangen, Steekvisjes en Kwallen

15,63

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 100 ml.Rowo Flexi Forte met Harpago voor soepele spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten.

Vanaf 14,03

excl. BTW

Verkoudheidszalf | Inhalatiezalf MSP 500 gr.Gebruik MSP Inhalatiezalf bij verkoudheid. Krijg weer lucht, even inwrijven op de borst en inademen.

18,25

excl. BTW

Skin Lube 450 gramSkin Lube van Cramer. Skin-Lube in een pot 450 gram

20,95

excl. BTW

Voltaren Emulgel 1,16% 180 gramVoltaren Emulgel is onder andere te gebruiken bij ontstekingen in en rond gewrichten, die kunnen ontstaan na een verzwikking of verstuiking.

22,75

excl. BTW

Infrarood Huidthermometer DiaTempDe DiaTemp is een Infrarood huidthermometer waarmee heel snel een accurate temperatuur van de huid kan worden vastgesteld. Het dagelijks gebruik van de Diatemp huidthermometer door patiënten met diabettes mellitus is een effectieve methode om het ontstaan van ulcera aan de voet of het been te voorkomen.

32,95

excl. BTW

Contactloze Digitale Infrarood ThermometerDe contactloze thermometer is bedoeld om de lichaamstemperatuur te meten via het voorhoofd, thuis of in het ziekenhuis. Voor baby's, kinderen en volwassenen. Een contactloze voorhoofdthermometer met display. Meetbereik tussen 32 en 42.9 graden, werkt op 2x AA batterijen.

47,50

excl. BTW

Sportgel 1liter RowoSPORTGEL VAN ROWO is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Rowo Sportgel heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Rowo Sportgel is hét middel tegen spierpijn en spierkrampen.

Vanaf 42,46

excl. BTW
-20%

Rowo magnesium Forte 1 Kg + Gratis pompRowo magnesium Forte biedt oplossing bij spierpijn en spierkramp. Magnesium Gel van Rowo kan gebruikt worden ter preventie van spierpijn of wanneer kramp is opgetreden. Trekt direct in en biedt verlichting!

66,07

excl. BTW
-24%

Infrarood thermometerInfrarood thermometer is bedoeld om de lichaamstemperatuur te meten via het voorhoofd, thuis of in het ziekenhuis. Voor baby's, kinderen en volwassenen.

64,95

excl. BTW

Rowo Flexi Forte Gel 1LiterDe overwegend kruidenbestanddelen van Rowo Flexi Forte gel zorgen voor vaatverwijdend en bloedcirculatie-processen. Rowo Flexi Forte Gel werkt spierontspannend en helpt vermindering van de pijnsensatie te bevorderen. Rowo Flexi Forte heeft een anti-inflammatoire werking en kan veilig gebruikt worden waar andere warmte middelen dat niet mogen, zoals bij slijmbeursontsteking, reumatische klachten, e.d.

Vanaf 93,46

excl. BTW

Cleartest Corona-Antigen | Corona sneltest 20 STUKS !Corona sneltest voor snelle uitslag. Een corona sneltest via de neus. Leesbaar binnen 15 minuten weten of u Corona heeft!

124,95

excl. BTW

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Roche | doos à 25 stuksDe Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test is een betrouwbare, chromatografische immunoassay, sneltest bedoeld voor de kwalitatieve detectie van specifiek SARS-CoV-2 antigeen gelokaliseerd in de menselijke nasofarynx.

175,00

excl. BTW

Cleartest Corona-Antigen | Corona sneltest 100 STUKS !Corona sneltest.  Een corona sneltest via de neus. Leesbaar binnen 15 minuten weten of u Corona heeft!

499,00

excl. BTW

In de categorie farmaceutische artikelen van Sport Lavit vindt u een uitgebreid assortiment zelfzorg geneesmiddelen. Dit zijn geneesmiddelen en pharmacy artikelen voor de zorgprofessional zoals een huisarts, fysiotherapeut en sportarts. Wij bieden pijnstillers en koortsverlagers zoals Paracetamol, Ibuprofen 200 mg. en Ibuprofen 400 mg. , Finimal, Sinaspril paracetamol, Saridon, Aspirine, Aspro bruistabletten, Trachitol en Strepsil zuigtabletten. Ook kunt u bij Sport Lavit Para-medische groothandel terecht voor gezondheidbevorderende producten wanneer er bijvoorbeeld een verkoudheid of licht griepje om de hoek loert, denk daarbij aan producten als Daro zoutoplossing (fysiologisch zout), Otrivin neusspray en Otrivin neusdruppels, Trachitol zuigtabletten en Strepsils zuigtabletten, Vicks Vaporub inhalatiezalf 50 gram en Vicks Vaporub inhalatiezalf 100 gram verkoudheidszalf, Supradyn bruistabletten, Imodium capsules en Norit bij diarree, Bergland Japanse muntolie voor inhalatie om de luchtwegen vrij te maken, MSP verkoudheidszalf. 

Daro zoutoplossing kan gebruikt worden om de neus- en keelholten te spoelen en zo een natuurlijke manier te creëren voor vrij ademen en slikken. Otrivin neusspray en Otrivin neusdruppels gebruikt men om de luchtwegen vrij te maken via de neus. Vicks Sinex neusspray is te gebruiken bij een verstopte neus door verkoudheid. Vicks Sinex neusspray is ook geschikt voor gebruik bij middenoorontsteking en bijholteontsteking. Trachitol en Strepsils zuigtabletten kunnen gebruikt worden wanneer er in de keel een lichte kriebelhoest opsteekt of een beginnende keelpijn of ontstoken keel. Vicks Vaporub inhalatiezalf en MSP verkoudheidszalf kun je gebruiken bij verkoudheidsverschijnselen als benauwdheid, slecht ademhalen a.g.v. verkoudheid en snotneus. Supradyn bruistabletten is een preparaat met een combinatie van de meest essentiële vitamines en mineralen is te gebruiken bij vitaminegebrek. Supradyn Complex Forte is te gebruiken ter verhoging van de weerstand. Bergland japanse muntolie is een ideaal voor stomen en inhalatie bij verkoudheid. Bergland muntolie maakt de luchtwegen open. Imodium en Norit helpen bij diarree, lees voor gebruik van alle geneesmiddelen de bijsluiter!

Bij farmaceutische artikelen denken we vaak aan geneesmiddelen en pijnstillers als paracetamol en Ibuprofen maar onder farmaceutische producten valt ook een pijnstillende zalf of een jeukverminderende zalf. Sport Lavit biedt dan ook een breed assortiment zalven, gels en crème. Crèmes op basis van natuurlijke ingrediënten van VSM en Bergland, synthetische zalven, gels en crèmes van Rowo, Sport Lavit, Klinion, Enzborn, etc. De werking van deze gels en zalven zijn zeer uitlopend, de één geeft verlichting bij jeuk, de ander verzacht bij een verstuiking. Hele bekende zalven en crèmes zoals Perskindol, Reflexspray, Mobilat, Rowo Sportgel, Paardenzalf, Paardencrème, Hirudoid, Mesitran honingzalf, Nestosyl, Arniflor, Voltaren Emulgel, Daktarin en Tantum kunt u bij Sport Lavit ook online kopen of in de winkel afhalen.