Over Sport Lavit

Bedrijfsgegevens

Sport Lavit
Houtse Parallelweg 41
5706 AC Helmond
0492-792482
[email protected]

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8.00-12.30u
(pauze van 12.30-13.00u) 13.00-16.00u

Elke eerste zaterdag van de maand van 08.30 - 12.30u

Voor het aanmeten van een brace in onze showroom in Helmond, graag even een afspraak maken op 0492-792482 of stuur een mailtje aan [email protected]. Wij maken graag tijd voor u.
Consult aanmeten brace à 1/2 uur € 22,50 excl. 9% btw.

Onze bedrijfsfilosofie

De filosofie van Sport Lavit / Röwo is eigenlijk heel simpel, maar daardoor niet minder doeltreffend: In de sport moet alles in balans zijn. De juiste voorbereiding, gekoppeld aan een goede verzorging tijdens het sporten om tenslotte na gedane arbeid heerlijk tot rust te komen. Concreet bestaat het productenpakket uit diverse lijnen die allemaal bijdragen aan de optimale balans tussen inspanning en ontspanning. Er is dan ook sprake van een totaalpakket voor de moderne sporter.

Ons team

Herman Evers,
Al meer dan 30 jaar werkzaam in de sportmedische branche en mede-eigenaar van Sport Lavit. Herman is de oprichter van dit schitterende bedrijf en in de verre omgeving weet men al jaren de weg naar Sport Lavit (en Herman) te vinden als het gaat om blessures en andere klachten van dien aard. Zelf niet vreemd van lichamelijke klachten, weet Herman waar hij over praat als het gaat om herstel.

Arjan van der Spoel,
in 2012 is Arjan begonnen bij Sport Lavit en is inmiddels mede-eigenaar van Sport Lavit. Met meer dan 20 jaar verkoop ervaring een waardevolle aanvulling van dit geweldige team. Arjan is werkzaam op alle gebieden binnen Sport Lavit en de kans is groot dat u hem aan de telefoon zult krijgen of bij een bezoek aan onze winkel in Helmond door hem geholpen zal worden. In 2014 en 2015 heeft Arjan zijn diploma's klassieke massage, Kinesiotaping en Sportmassage met succes behaald. Waardoor hij u nog beter advies kan geven bij uw aankopen of bij blessures.

Eddy Verhagen,
is per 01-05-2017 werkzaam bij Sport Lavit. Eddy zal in alle facetten werkzaam zijn binnen Sport Lavit. Met zijn gedrevenheid en enthousiasme een waardevolle aanvulling voor het team. Met een achtergrond uit de sportbranche en zelf fervent sporter, voetballen, mountainbiken, jeugdtrainer etc. ligt hem een leuke toekomst tegemoet. 

Yvonne en Jeanette,
zij verzorgen uw bestellingen en zorgen dat alles in goede orde verloopt. Naast de orderverwerking ontfermen zij zich ook over de verzorging en de uitstraling van de winkel. Wanneer u bij ons in de winkel binnenloopt is de kans groot dat u door één van deze dames geholpen wordt. Mede door hun jaren lange ervaring zijn zij een geweldig onderdeel van ons team.

 

Dealerships en importeurschap

Met trots delen wij mede dat Sport Lavit al vele jaren importeur en distribiteur is van de volgende merken:

ScanSport, wat staat voor Scandinavian Sport. Hier komt ons huismerk sporttape, kousentape en zwachtel vandaan. Deze producten vinden kun weg naar onder andere prof-clubs in binnen- en buitenland. Enkele voorbeelden van Clubs die met deze tape werken zijn Vitesse, Fortuna Sittard, VVV Venlo, FC Eindhoven, Helmond Sport, VV Gemert, Blauw-Geel Veghel, RKVV Volharding, SV Deurne en zo nog vele andere voetbalclubs.

Rowo, wat staat voor Rödler Worms. Rowo is een Premium brand voor masseurs en fysiotherapeuten. Het assortiment bestaat uit tientallen producten zoals massageproducten, behandeltafels, spierbalsems en coldpacks.

Sport Lavit, ons huismerk Sport Lavit is een Duits kwaliteitsproduct voor sporters en (sport)masseurs. Naast massageproducten, coldpacks en coldspray hebben we van Sport Lavit ook heerlijke douchegels met exclusieve parfums en badolie met etherische oliën.

Naast deze merken verkopen wij ook artikelen van:

www.bellasan.de