Massagetafel inklapbaar hout

Vorige1Volgende
-17%

Massagetafel WOODY inklapbaar Black-EditionDe Massagetafel WOODY is een 3-delige inklapbare massagetafel afgewerkt met zwart kunstleer en een houten frame.

95,00

excl. BTW

Massagetafel Zengrowth ECONOMY inklapbaar ZwartDe beste massagetafel voor de beginnende masseur of fysiotherapeut. Start je net met een massage opleiding of fysiotherapie opleiding of ben je nog oriënterende in de para-medische wereld? Dan is de Zengrowth ECONOMY massagetafel echt iets voor jou! Vriendelijk geprijsd maar van goede kwaliteit.

156,95

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagetafel Nimman | MoccaDe ZenGrowth Nimman is een hoge kwaliteit opvouwbare massagetafel. Bij het ontwerpen van deze tafel, is alle feedback van klanten meegenomen, met als eindresultaat een massagetafel van onevenaarbare kwaliteit! Met een gewicht van 19 kg en ongekende stevigheid kan de ZenGrowth Nimman ook gebruikt worden als vaste massagetafel in een massagepraktijk, als vaste behandeltafel in een massagepraktijk worden, maar ook als mobiele massagetafel als je regelmatig op locatie werkt. Om dit te vergemakkelijken wordt deze massagetafel geleverd met een draagtas met wielen!

288,43

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagetafel Nimman | ChocolateDe ZenGrowth Nimman is een hoge kwaliteit opvouwbare massagetafel. Bij het ontwerpen van deze tafel, is alle feedback van klanten meegenomen, met als eindresultaat een massagetafel van onevenaarbare kwaliteit! Met een gewicht van 19 kg en ongekende stevigheid kan de ZenGrowth Nimman ook gebruikt worden als vaste massagetafel in een massagepraktijk, als vaste behandeltafel in een massagepraktijk worden, maar ook als mobiele massagetafel als je regelmatig op locatie werkt. Om dit te vergemakkelijken wordt deze massagetafel geleverd met een draagtas met wielen!

288,43

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagetafel Artarmon | witDe ZenGrowth Artarmon opklapbare aluminium massagetafel is een draagbare massagetafel die zeer gewild is om zijn extreem lage gewicht. Ben je ambulant masseur of masseuse? Dan weet je wel hoe zwaar sommige massagetafels kunnen zijn. De Zengrowth Artarmon weegt slechts 10,3 kilogram! Dat is pas makkelijk meenemen naar de klant, zelfs als je de trap op moet.

304,95

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagetafel Artarmon | marineblauwDe ZenGrowth Artarmon opklapbare aluminium massagetafel is een draagbare massagetafel die zeer gewild is om zijn extreem lage gewicht. Ben je ambulant masseur of masseuse? Dan weet je wel hoe zwaar sommige massagetafels kunnen zijn. De Zengrowth Artarmon weegt slechts 10,3 kilogram! Dat is pas makkelijk meenemen naar de klant, zelfs als je de trap op moet.

304,95

excl. BTW
-15%

Massagetafel Bestwood de-Luxe Ovaal | Koffer modelMassagetafel Bestwood de-Luxe Ovaal, Koffer model, is een Luxe houten comfortabele en geheel verstelbare massagetafel.

Vanaf 289,00

-29%

Balance Pro Koffermassagetafel OvaalMassagetafel koffer model Balance Pro Ovaal. Twee delige luxe Ergonomische professionele opklapbare massagetafel met houten onderstel en ronde hoeken, reikipanelen en dubbele knoppen voor hoogteverstelling tot 93 cm en extra stevigheid !

Vanaf 249,00

-20%

Prenatal massagetafel | zwangerschap massagetafelDe Prenatal massagetafel is speciaal ontwikkeld voor het bieden van comfortabele massages bij zwangere vrouwen. Door het uitneembaar borst- en buikgedeelte, kan ruimte gecreëerd worden waardoor een vollere boezem of buik plaats heeft. Deze massagetafel is ook geschikt voor Shiatsu en reiki behandelingen.

399,00

excl. BTW
-17%

Prenatal massagetafel | zwangerschap massagetafel DeluxeDe Prenatal massagetafel is speciaal ontwikkeld voor het bieden van comfortabele massages bij zwangere vrouwen. Door het uitneembaar borst- en buikgedeelte, kan ruimte gecreëerd worden waardoor een vollere boezem of buik plaats heeft. Deze massagetafel kenmerkt zich door de ronde hoeken en de dikkere en luxe bekleding.

499,00

excl. BTW