IJS Compressie Therapie

Ice Up stick | ijs massage

Ice-Up® stick is een product bestemd voor ijsmassage, bestaande uit een Ice-Up® stick en een draagbare, geïsoleerde koeler. IJsmassage is een effectieve manier om de plaatselijke doorbloeding te verbeteren en de pijn te dempen.

24,75

excl. BTW

LP Ice bag | Koel bandage

De LP icebag kan worden gevuld met ijsblokjes of koud water en kan o.a. worden gebruikt om zwellingen te verminderen en om stijve spieren en gewrichten te ontspannen.

36,65

excl. BTW

Aircast Cryo Cuff | Enkel wrap

De Aircast Cryo Cuff enkel wrap wordt gebruikt in combinatie met een Aircast Cryo Cuff koeler. De Aircast Cryo Cuff koeler bevat het AutoChill-systeem om het water automatisch tussen koeler en enkel wrap te laten rondstromen. De herhaalde cyclus houdt de wrap continu koud en past een kalmerende, pulsende druk toe.

104,46

excl. BTW

Aircast hand / pols Cryo Cuff

Met de Aircast hand / pols Cryo Cuff help je zwelling en pijn te verminderen met compressie en koudetherapie. De veelzijdige 12-inch manchet is anatomisch ontworpen om de hand en pols te bedekken en maakt herpositionering mogelijk voor de gewenste handbedekking; aluminium steunbalken zijn verwijderbaar om het bewegingsbereik te vergroten. De afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling.

104,46

excl. BTW

Aircast kuit Cryo Cuff

Met de Aircast kuit Cryo Cuff help je zwelling en pijn bij kuiten te verminderen met compressie en koudetherapie. De 25 cm lange manchet is anatomisch ontworpen om volledig om de kuit te passen; afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling. De Aircast kuit Cryo Cuff is ideaal voor: acute verstuikingen, trauma, postoperatieve en revalidatie.

104,46

excl. BTW

Aircast Elleboog Cryo Cuff

Met de Aircast Elleboog Cryo Cuff help je zwelling en pijn bij de elleboog te verminderen met compressie en koudetherapie. De manchet is anatomisch ontworpen om volledig om de elleboog te passen; afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling. De Aircast elleboog Cryo Cuff is ideaal voor: acute verstuikingen, trauma, postoperatieve en revalidatie.

104,46

excl. BTW

Aircast dijbeen Cryo Cuff

Met de Aircast dijbeen Cryo Cuff help je zwelling en pijn te verminderen met compressie en koudetherapie. De manchet is anatomisch ontworpen om volledig op de dij te passen; afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling. De Aircast dijbeen Cryo Cuff is ideaal voor: Sportblessures en weke delenblessures.

104,46

excl. BTW

Aircast Cryo Cuff | Knie wrap

De Aircast Cryo Cuff knie bandage wordt gebruikt in combinatie met een Aircast Cryo Cuff koele. De Aircast Cryo Cuff koeler bevat het AutoChill-systeem om het water automatisch tussen koeler en knie bandage te laten rondstromen. De herhaalde cyclus houdt de bandage continu koud en past een kalmerende, pulsende druk toe.

110,05

excl. BTW

Aircast schouder Cryo Cuff

De Aircast schouder Cryo Cuff is anatomisch ontworpen om het schoudergebied volledig te bedekken. De Aircast schouder Cryo Cuff helpt zwelling en pijn te verminderen. De Aircast schouder Cryo Cuff is ideaal voor trauma's, postoperatieve operaties, revalidatie en sportblessures.

124,03

excl. BTW
-7%

Aircast Cryo Cuff IC Cooler | gemotoriseerd

De Aircast Cryo Cuff IC Cooler, met motor, combineert focale compressie met koeling voor een optimale beheersing van zwelling, oedeem, hematoom, hemartrose en pijn.

128,40

excl. BTW