IJS Compressie Therapie

Vorige1Volgende

Ice Up stick | ijs massageIce-Up® stick is een product bestemd voor ijsmassage, bestaande uit een Ice-Up® stick en een draagbare, geïsoleerde koeler. IJsmassage is een effectieve manier om de plaatselijke doorbloeding te verbeteren en de pijn te dempen.

19,95

excl. BTW

LP Ice bag | Koel bandageDe LP icebag kan worden gevuld met ijsblokjes of koud water en kan o.a. worden gebruikt om zwellingen te verminderen en om stijve spieren en gewrichten te ontspannen.

22,14

excl. BTW
-4%

Aircast Cryo Cuff KoelerDe Aircast Cryo Cuff combineert focale compressie met koeling voor een optimale beheersing van zwelling, oedeem, hematoom, hemartrose en pijn.

99,95

excl. BTW
-18%

Aircast Cryo Cuff | Enkel wrapDe Aircast Cryo Cuff enkel wrap wordt gebruikt in combinatie met een Aircast Cryo Cuff koeler. De Aircast Cryo Cuff koeler bevat het AutoChill-systeem om het water automatisch tussen koeler en enkel wrap te laten rondstromen. De herhaalde cyclus houdt de wrap continu koud en past een kalmerende, pulsende druk toe.

85,08

excl. BTW
-18%

Aircast Cryo Cuff | Knie wrapDe Aircast Cryo Cuff knie bandage wordt gebruikt in combinatie met een Aircast Cryo Cuff koele. De Aircast Cryo Cuff koeler bevat het AutoChill-systeem om het water automatisch tussen koeler en knie bandage te laten rondstromen. De herhaalde cyclus houdt de bandage continu koud en past een kalmerende, pulsende druk toe.

85,08

excl. BTW
-18%

Aircast hand / pols Cryo CuffMet de Aircast hand / pols Cryo Cuff help je zwelling en pijn te verminderen met compressie en koudetherapie. De veelzijdige 12-inch manchet is anatomisch ontworpen om de hand en pols te bedekken en maakt herpositionering mogelijk voor de gewenste handbedekking; aluminium steunbalken zijn verwijderbaar om het bewegingsbereik te vergroten. De afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling.

85,08

excl. BTW
-18%

Aircast kuit Cryo CuffMet de Aircast kuit Cryo Cuff help je zwelling en pijn bij kuiten te verminderen met compressie en koudetherapie. De 25 cm lange manchet is anatomisch ontworpen om volledig om de kuit te passen; afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling. De Aircast kuit Cryo Cuff is ideaal voor: acute verstuikingen, trauma, postoperatieve en revalidatie.

85,08

excl. BTW
-18%

Aircast Elleboog Cryo CuffMet de Aircast Elleboog Cryo Cuff help je zwelling en pijn bij de elleboog te verminderen met compressie en koudetherapie. De manchet is anatomisch ontworpen om volledig om de elleboog te passen; afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling. De Aircast elleboog Cryo Cuff is ideaal voor: acute verstuikingen, trauma, postoperatieve en revalidatie.

85,08

excl. BTW
-18%

Aircast dijbeen Cryo CuffMet de Aircast dijbeen Cryo Cuff help je zwelling en pijn te verminderen met compressie en koudetherapie. De manchet is anatomisch ontworpen om volledig op de dij te passen; afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling. De Aircast dijbeen Cryo Cuff is ideaal voor: Sportblessures en weke delenblessures.

85,08

excl. BTW
-12%

Aircast Cryo Cuff IC Cooler | gemotoriseerdDe Aircast Cryo Cuff IC Cooler, met motor, combineert focale compressie met koeling voor een optimale beheersing van zwelling, oedeem, hematoom, hemartrose en pijn.

114,95

excl. BTW
-18%

Aircast schouder Cryo CuffDe Aircast schouder Cryo Cuff is anatomisch ontworpen om het schoudergebied volledig te bedekken. De Aircast schouder Cryo Cuff helpt zwelling en pijn te verminderen. De Aircast schouder Cryo Cuff is ideaal voor trauma's, postoperatieve operaties, revalidatie en sportblessures.

106,95

excl. BTW

Compry Cool Enkelbandage Herzog, LargeAnatomisch gevormde enkelbandage, die te gebruiken is in combinatie met het Compry Cool Cryo Systeem solo of dual unit van Herzog.

243,90

excl. BTW

Compry Cool Beenbandage Herzog, kuit en knieAnatomisch gevormde beenbandage, die te gebruiken is in combinatie met het Compry Cool Cryo Systeem solo of dual unit van Herzog.

272,33

excl. BTW

Compry Recovery HerzogMet de Compry Recovery pneumatische massagemachine van Herzog heb je een professionele masseur altijd bij de hand. De Compry Recovery van Herzog zorgt voor een beter en sneller herstel naar inspanning.

615,70

excl. BTW

Compry Cool Cryo Systeem Solo Unit HerzogHet Herzog Compry Cool Cryo Systeem combineert compressie met koude therapie. Het Compry Cool Cryo Systeem van Herzog is de ultieme oplossing voor pijnreductie, blessurebehandeling en revalidatie na een chirurgische ingreep.  

1058,22

excl. BTW