Kinesiotape

Sport Lavit biedt u een compleet assortiment kinesiotape. U kunt kiezen uit verschillende merken kinesiologie tape zoals Curetape van FysioTape, K-active kinesiotape, Kinetape van het huismerk Rowo, kinetische tape van Kumbrink oftewel K-Tape en natuurlijk zijn alle medische tapen tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Kijk hieronder naar ons uitgebreide assortiment medical tape.
Vorige1Volgende

Leukotape K 5 cm. x 5 meter KinesiotapeLeukotape K is een elastische tape die gebruikt wordt voor kinesiotaping

Vanaf 9,95

Leukotape K 7,5 cm. x 5 meter KinesiotapeLeukotape K is een elastische tape die gebruikt wordt voor kinesiotaping

Vanaf 13,95

Leukotape K 2,5 cm. x 5 meter KinesiotapeLeukotape K is een elastische tape die gebruikt wordt voor kinesiotaping

Vanaf 8,50

CureTape dispenserHandige dispenser voor CureTape kinesiologytape rollen.

3,32

excl. BTW

Pre K-GelKumbrink Pre K-Gel reiningt de huid, werkt als een desinfectant en zorgt voor een langere periode dat de kinesiotape gedragen kan worden. Voor optimale preparatie van de huid voor de kinesiotape

3,86

excl. BTW

CureTape 1cm. x 5m. | Kinesiotape-FysiotapeCureTape kinesiotape in 1cm. uitvoering verkrijgbaar in 2 kleuren van Fysiotape. Makkelijke smalle stroken voor bijvoorbeel lymfe-drainage.

Vanaf 3,91

CureTape 2,5cm.x5m. Beige kinesiotape-FysiotapeCureTape 2,5cm.x5m. Beige kinesiotape van Fysiotape. Makkelijke smalle kinesiotape voor kinesiotaping.

5,05

excl. BTW
-37%

KineTape - Kinesiotape 5 cm. x 5 mtr.Kinetape, de goedkoopste kinesiotape in zijn soort! Scherpe tegenhanger van de curetape of fysiotape.

Vanaf 5,48

-15%

CureTape - kinesiotape - Fysio tape 5 cm. x 5 m.CureTape van Fysiotape voor toepassing in kinesiotaping technieken

Vanaf 7,99

-15%

CureTape SPORTS 5 cm. x 5 meterCure Tape SPORTS is een waterbestendig kinesio tape. Cure Tape SPORTS is een kinesiotape met Viscose toplaag wat sneller droogt onder vochtige omstandigheden. Cure Tape SPORTS heeft 25% meer kleefkracht dan de reguliere Cure Tape.

Vanaf 7,99

-15%

CureTape Art 5 cm. x 5 m.CureTape Art kinesiologytape met 6 verschillende leuke prints.

Vanaf 7,99

CureTape-Kinesiotape-Fysiotape SchaarSchaar CureTape - Kinesiotape - Fysiotape voor het makkelijk knippen van medical tape.

10,88

excl. BTW
-15%

K-Active kinesiotape 5cm x 5m.K-Active Kinesiology tape is huidvriendelijk en blijft langer zitten dan andere merken Kinesiology tape.

Vanaf 9,94

-18%

CureTape PUNCH 5 cm. x 5 m.De Curetape-kinesiotape-fysiotape PUNCH heeft een uniek en gepatenteerd gatenpatroon waardoor de curetape een grotere stretchcapaciteit krijgt.

Vanaf 9,24

Haartrimmer electrisch (o.a. Cure tape en Tape)Deze veilige en snelle manier van scheren is de perfecte oplossing voor elke therapeut die geregeld zijn of haar patiënten tapet met sporttape of cure tape - kinesio tape.

12,55

excl. BTW

CrossLinq (Cross Tape) CureTape-Kinesiotape-FysiotapeCrossLinq (Cross Tape) van CureTape is anti-allergisch, watervast en worden toegepast op lokale pijnpunten en triggerpoints.

Vanaf 14,10

K-Active Gentle Beige 5 m x 5 cm.K-Active Kinesiotape is een elastische tape die zowel bij behandeling van blessures als voor preventie kan worden ingezet.

15,50

excl. BTW

CureTape High Quality schaarSchaar CureTape - luxe schaar gemaakt van dura-staal, voor een perfecte tape cut.

18,95

excl. BTW
-15%

Rowo Super-Cut kinesiotape schaarDe Rowo Super-Cut schaar is speciaal ontwikkeld voor het knippen van kinesiotape. Door speciale slijptechnieken en een speciale coating knipt de Rowo Super-Cut kinesiotape schaar uw kinesiotape perfect af zonder dat er lijm of andere resten achterblijven.

17,00

excl. BTW
-10%

CureTape Giant rol 31,5 m. x 5 cm.Curetape Giant Rol is een grootverpakking elastische tape, die water resistent is. Wordt gebruikt voor het medical taping concept. Ideaal voor in de praktijk.

Vanaf 54,79

-8%

CureTape Box | Big BoyDe beste prijs voor uw curetape! Voordeelverpakking CureTape. Big Boy box met 40 rollen medical tape.

279,00

excl. BTW
Het gebruik van kinesiotape is al lang geen hype of trend meer, kinesiologie tape is een gevestigd begrip in de sportverzorging en fysiotherapie. Waar in het begin er nog weinig naslagwerk verkrijgbaar was hebben bedrijven als Fysiotape van het bekende Curetape (Medical Taping Concept) en K-Active met hun medische tape technieken de kinesiotape bereikbaar gemaakt en inzichtelijk gemaakt voor iedereen die ermee in aanmerking wil komen. Fysiotape heeft met de VET-tape het gebruik van kinetische tape zelfs naar de diergeneeskunde gehaald. De laatste jaren heeft kinesiotape een ware revolutie doorstaan, er zijn vele merken kinesiologie tape bij gekomen en ook is de kinesiotape er in veel verschillende kleuren en maatvoeringen bij gekomen. Zo heeft Fysiotape met hun cure tape diverse kleuren medical tape en er zelfs leuke prints op hun medische tape gezet. Curetape is er naast 5 cm. breedte ook in 1 cm. , 2,5 cm. en 7,5 cm. breedte. Fysiotape heeft in hun assortiment medical tape zelfs een PUNCH variant. Deze kinetische tape heeft door de perforatie gaatjes nog meer bereik op de fascia en triggert de spier op vele vlakken.  Waar vroeger sporttape de klok sloeg heeft de medical tape zijn ware intrede gedaan. Sporttape, de "starre tape" en Kinesiologietape leven in perfecte harmonie langs elkaar, waar de klassieke sporttape gebruikt wordt om een gewricht in beweging te beperken wordt juist kinetische tape gebruikt om een gewricht zijn beweeglijkheid te laten behouden. Dit afhankelijk van de blessure en naar inzicht van de behandelaar. Waar voorheen de medische tape voornamelijk gebruikt werd in het verre Oosten, waar de kinesiotape zijn oorsprong vond, is kinesiologie tape in de wetserse wereld ook niet meer weg te denken. Fysiotherapeuten, sporttherapeuten, masseurs en zelfs pedicures hebben hun weg gevonden naar de medische tape en zien de vele voordelen in van het gebruik van medical tape.