Trigger point massage tools

De beste hulpmiddelen voor een trigger point behandeling

Een trigger point behandeling is een goede manier om klanten op een gerichte manier te helpen bij pijnklachten. In het lichaam zijn verschillende punten te vinden, die aangepakt kunnen worden met de behandelingen. Hiervoor kunnen altijd hulpmiddelen gebruikt worden. Denk hierbij aan rollers en ballen. Het is daarom verstandig om te bekijken welke hulpmiddelen u voor uw behandelmethode kunt gebruiken. Na het lezen van onderstaande informatie kunt u een aankoop doen voor uw eigen trigger point ball of foam roller triggerpoint en kunt u cliënten nog beter helpen.

Triggerpoint bal

De Triggerpoint bal is een hard rubberen bal voor de zelfbehandeling van triggerpoint gerelateerde klachten. De triggerpoint tool gebruik je als een massagebal die diep doordringt in het weefsel. Hij wordt onder andere gebruikt bij de behandeling van stijve spieren (spierknopen).

Vanaf 1,16

excl. BTW

Triggerpoint Massage bal zwart

Hard rubberen Triggerpoint Massage bal voor behandelen van Triggerpoints.

3,50

excl. BTW

Triggerpoint Mobipoint Massage Ball

De Mobipoint Massage Ball van Triggerpoint verlicht spierspanning en door de diepe noppen verdwijnt de pijn in handen en voeten als sneeuw voor de zon.

8,18

excl. BTW

Massagestaaf Rowo

Massagestaafje van Rowo voor het gemakkelijk wegmasseren van Trigger points.

10,70

excl. BTW

Muscle massage kit | Lifeline

Lifeline Muscle massage kit met 2 Verschillende massagerollers die een ergonomisch ontwerp hebben om de diepe weefsels te bereiken. Deze massagerollers hebben noppen om te masseren en herstel te activeren.

12,39

excl. BTW

Triggerpoint Massage Ball MB1

Wanneer je last hebt van spierspanning in een probleemgebied is de MB1 Massagebal de ideale tool. Je kunt de spierspanning verminderen door gebruik te maken van de massagebal.

13,14

excl. BTW

Triggerpoint Massage Massage Ball MBX

De Massage Ball MBX met extra stevige vaste zone bedoeld ter vervanging van het gevoel van de elleboog van de therapeut.

16,45

excl. BTW

The Grid mini pink

De GRID is de nummer 1 foam roller: compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

20,58

excl. BTW

The Grid - Nano X voetroller

Triggerpoint therapie met The Grid - Nano X voetroller.

22,23

excl. BTW

The Grid - Nano voetroller

Triggerpoint therapie met The Grid - Nano

22,23

excl. BTW

Triggerpoint Grid bal

Triggerpoint Grid bal ideaal voor heupen en schouders.

23,06

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol HARD | Massagerol

Foamrol van Rowo, harde uitvoering massagerol

19,16

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol ZACHT | Massagerol

Foamrol van Rowo, zachte uitvoering massagerol

19,16

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol MEDIUM | Massagerol

Foamrol van Rowo, medium harde uitvoering massagerol

19,16

excl. BTW

Acucurve cane

De TriggerPoint AcuCurve Cane is een eenvoudig te gebruiken en effectief hulpmiddel om zelf spierpijn en spierspanning te verminderen.

24,71

excl. BTW

Triggerpoint Massage Ball MB5

De MB5 triggerpoint bal is ontworpen om het gevoel van de handen van de therapeut na te bootsen. De vaste kern van EVA schuim, zorgt voor een veilige en diepgaande indringing in het weefsel.

24,71

excl. BTW

Triggerpoint MB2 roller

Met deze massage roller van TriggerPoint verlicht je stijve spieren en stijfheid in nek en rug.

24,71

excl. BTW

Massage Bar | Lifeline

Massage Bar Lifeline, het geribbelde oppervlak masseer je triggerpoints of knopen waardoor spierpijn vermindert en de aanmaak van melkzuur verhoogt.

24,79

excl. BTW

Foamrol Wit | lengte 90 cm. | diameter 15 cm.

Witte Foamrol. Lengte 90 cm. met een diameter van 15 cm.

27,69

excl. BTW

The Grid Core Roller

De GRID CORE foam roller is compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

28,84

excl. BTW

The Grid - STK contour oranje

De GRID STK Contour is een innovatieve handheld foam roller met een flexibel zandloper ontwerp

28,84

excl. BTW

The Grid - STK oranje

The GRID STK en GRID STK X zijn de nieuwste innovaties op het gebied van foam rolling. Een hand-held model van het succesvolle model The Grid.

28,89

excl. BTW

Foamrol The Grid | Triggerpoint therapie

De Grid foamrol is geschikt voor sporters van alle niveau's, van hardlopers, voetballers etc. Het is het perfecte hulpmiddel voor Self Myofascial Release, zelf massage voor het verbeteren van de spierkwaliteit, mobiliteit en flexibiliteit. Triggerpoint therapie met The Grid foamrol.

Vanaf 32,98

The Grid - STK X zwart

De GRID STK is een evolutie op het gebied van foam rolling. Ze hebben de techniek van de GRID foam roller -bekend vanwege zijn vernieuwende benadering van foam rolling- vertaald naar een hand-held model.

33,02

excl. BTW

De foam roller voor trigger point massages gebruiken

Een foam roller voor trigger point massage kan in verschillende hardheden aangeschaft worden. U kunt hiermee harder of zachter werken met de behandeling. Als u voor de hardere roller gaat, zult u dus ook harder de verschillende trigger points aanmerken. De foam roller triggerpoint biedt daarbij ook de gelegenheid om zelf minder druk te zetten. Ook kijkt u naar de plekken waarvoor u hem gaat gebruiken. Sommige lichaamsdelen zullen namelijk anders reageren. Door de verschillende hardheden in uw bezit te hebben, weet u zeker dat de behandeling op een goede manier gaat verlopen.

De trigger point ball voor diepere massages

De trigger point ball biedt daarbij weer een andere ondersteuning tijdens de behandelingen. Het is gemaakt van hard rubber en kan zowel met als zonder reliëf komen. U gebruikt deze massagebal voornamelijk om dieper door te dringen in het weefsel, waardoor de trigger points ook beter bereikt worden. De ballen zijn ook te gebruiken om zelf een massage point te ondergaan. Het is daarom niet alleen een goede toevoeging aan de praktijk, maar ook voor uw eigen lichamelijke klachten. Deze trigger point ball mag daarom niet meer ontbreken in uw (fysiotherapie) praktijk.