Trigger point massage tools

Vorige1Volgende

Foamrol The Grid 2.0Met de foamrol The Grid 2.0. ontvang je een ultieme massage.

Vanaf 53,64

Triggerpoint balDe Triggerpoint bal is een hard rubberen bal voor de zelfbehandeling van triggerpoint gerelateerde klachten. De triggerpoint tool gebruik je als een massagebal die diep doordringt in het weefsel. Hij wordt onder andere gebruikt bij de behandeling van stijve spieren (spierknopen).

Vanaf 1,35

excl. BTW

Triggerpoint Massage bal zwartHard rubberen Triggerpoint Massage bal voor behandelen van Triggerpoints.

3,50

excl. BTW

Triggerpoint Mobipoint Massage BallDe Mobipoint Massage Ball van Triggerpoint verlicht spierspanning en door de diepe noppen verdwijnt de pijn in handen en voeten als sneeuw voor de zon.

8,22

excl. BTW

Massagestaaf RowoMassagestaafje van Rowo voor het gemakkelijk wegmasseren van Trigger points.

9,95

excl. BTW
-15%

Triggerpoint Massage Ball MB1Wanneer je last hebt van spierspanning in een probleemgebied is de MB1 Massagebal de ideale tool. Je kunt de spierspanning verminderen door gebruik te maken van de massagebal.

10,50

excl. BTW

Dual Massage BallDe Dual Massage Ball is ideaal voor zelfmassage van triggerpoints in o.a. heupen, nek, achillespees en voeten.

12,39

excl. BTW

Muscle massage kit | LifelineLifeline Muscle massage kit met 2 Verschillende massagerollers die een ergonomisch ontwerp hebben om de diepe weefsels te bereiken. Deze massagerollers hebben noppen om te masseren en herstel te activeren.

12,39

excl. BTW

Trigger Point Massage BallDe Trigger Point Massage Ball is het eerste en meest veelzijdige hulpmiddel van Trigger Point. Moeilijk bereikbare lichaamsregio's kunnen door de Trigger Point Massage Ball gemasseerd worden. Gebruik de vloer, de muur of harde ondergrond om druk op de massage bal uit te oefenen en de bal op de spier te stabiliseren.

16,45

excl. BTW
-15%

Triggerpoint Massage Massage Ball MBXDe Massage Ball MBX met extra stevige vaste zone bedoeld ter vervanging van het gevoel van de elleboog van de therapeut.

13,99

excl. BTW

The Grid - Nano voetrollerTriggerpoint therapie met The Grid - Nano

20,58

excl. BTW

The Grid - Nano X voetrollerTriggerpoint therapie met The Grid - Nano X voetroller.

20,58

excl. BTW

The Grid mini pinkDe GRID is de nummer 1 foam roller: compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

20,58

excl. BTW

Triggerpoint Grid balTriggerpoint Grid bal ideaal voor heupen en schouders.

20,58

excl. BTW

Foot therapy roller | LifelineLifeline voetroller voor zelfmassage van de voetspieren. De Foot therapy roller van Lifeline helpt herstellen vanaf de bodem.

20,65

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol HARD | MassagerolFoamrol van Rowo, harde uitvoering massagerol

19,16

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol ZACHT | MassagerolFoamrol van Rowo, zachte uitvoering massagerol

19,16

excl. BTW
-20%

Rowo Foamrol MEDIUM | MassagerolFoamrol van Rowo, medium harde uitvoering massagerol

19,16

excl. BTW

Acucurve caneDe TriggerPoint AcuCurve Cane is een eenvoudig te gebruiken en effectief hulpmiddel om zelf spierpijn en spierspanning te verminderen.

24,71

excl. BTW

Triggerpoint MB2 rollerMet deze massage roller van TriggerPoint verlicht je stijve spieren en stijfheid in nek en rug.

24,71

excl. BTW
-19%

Triggerpoint Massage Ball MB5De MB5 triggerpoint bal is ontworpen om het gevoel van de handen van de therapeut na te bootsen. De vaste kern van EVA schuim, zorgt voor een veilige en diepgaande indringing in het weefsel.

19,99

excl. BTW

Massage Bar | LifelineMassage Bar Lifeline, het geribbelde oppervlak masseer je triggerpoints of knopen waardoor spierpijn vermindert en de aanmaak van melkzuur verhoogt.

24,79

excl. BTW

Foamrol Wit | lengte 90 cm. | diameter 15 cm.Witte Foamrol. Lengte 90 cm. met een diameter van 15 cm.

27,69

excl. BTW

Foamrol The Grid | Triggerpoint therapieDe Grid foamrol is geschikt voor sporters van alle niveau's, van hardlopers, voetballers etc. Het is het perfecte hulpmiddel voor Self Myofascial Release, zelf massage voor het verbeteren van de spierkwaliteit, mobiliteit en flexibiliteit. Triggerpoint therapie met The Grid foamrol.

Vanaf 28,84

The Grid Core RollerDe GRID CORE foam roller is compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR).

28,84

excl. BTW

The Grid - STK contour oranjeDe GRID STK Contour is een innovatieve handheld foam roller met een flexibel zandloper ontwerp

28,84

excl. BTW

The Grid - STK oranjeThe GRID STK en GRID STK X zijn de nieuwste innovaties op het gebied van foam rolling. Een hand-held model van het succesvolle model The Grid.

28,89

excl. BTW

The Grid - STK X zwartDe GRID STK is een evolutie op het gebied van foam rolling. Ze hebben de techniek van de GRID foam roller -bekend vanwege zijn vernieuwende benadering van foam rolling- vertaald naar een hand-held model.

33,02

excl. BTW

Lifeline Progression foamroller 33 cm.De Progression FoamRoller heeft 3 verschillende oppervlakken (vlak, geribbeld en puntig) voor diepe weefselmassage zodat je spieren sneller herstellen en je mobiliteit en flexibiliteit verbeteren.

33,05

excl. BTW
-20%

Triggerpoint Mobility PackMet het Triggerpoint Mobility Pack heb je je eigen massagesalon voor onder weg bij de hand. Dit speciaal samengesteld mobility pakket bestaat uit een GRID 1.0, MB1 Massage Ball en een strap.

32,99

excl. BTW

Foamroller The Grid XVoor de sporters die op zoek zijn naar een intensere massage is er de GRID X.

46,28

41,28

excl. BTW

Gymstick Spike Foam rollerDe Gymstick Spike Foam roller is een innovatief nieuw type roller die de voordelen van regelmatige rollende oefeningen combineert met de voordelen van acupunctuur.

49,50

excl. BTW

Lifeline Progression foamroller 58 cm.De Progression FoamRoller heeft 3 verschillende oppervlakken (vlak, geribbeld en puntig) voor diepe weefselmassage zodat je spieren sneller herstellen en je mobiliteit en flexibiliteit verbeteren.

49,58

excl. BTW

Triggerpoint Wellness CollectionDe Trigger Point Wellness Collection is gericht op de behandeling en preventie van klachten aan heup en onderrug. Met online videos leggen ze je uit hoe Myofascial Compression Techniques (MCT) een bijdrage kunnen leveren bij het verhelpen van klachten aan onderrug en heup en demonstreren alle bijbehorende technieken van de Triggerpoint Wellness Collection

107,35

excl. BTW

Wave roller | Elektrische foamrolDe Wave roller is een trillende foamroller die ervoor zorgt dat je spieren ontspannen.

124,17

excl. BTW

Theragun G4 PrimeDe Theragun G4 Prime is het kleinere, lichtere broertje van de Theragun G4 Pro en de G4 Elite uit de vierde generatie massagepistolen.

247,11

excl. BTW

Theragun G4 Elite black-EditionDe Theragun G4 Elite black-Edition is het kleinere broertje van de Theragun G4 Pro uit de vierde generatie massagepistolen. Met een Theragun verminder je makkelijk blessures en zorg je voor spierherstel.

329,75

excl. BTW

Theragun Pro G4De Theragun Pro G4 is een massagepistool uit de vierde generatie. Deze professionele Theragun vermindert blessures, zorgt voor spierherstel en verlicht de werkzaamheden voor de massagetherapeut.

495,04

excl. BTW