Aquabags

Vorige1Volgende

Ultimateinstability AquabagsTijdens training met de Ultimateinstability Aquabags moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden.

Vanaf 111,53

Ultimateinstability AquaballsTijdens training met de Ultimateinstability Aquaballs moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden.

Vanaf 111,53

Aqualine Aquabag S zwartAqualine Aquabag maat small zwart. Bij de Aquabags zit de instabiliteit in het gewicht zelf! Hierdoor sluiten de oefenvormen in bijvoorbeeld revalidatietrajecten veel specifieker aan bij daadwerkelijke sportbeoefening en situaties in het dagelijks leven.

95,00

excl. BTW

Aqualine Aquabag M zwartAqualine Aquabag maat medium zwart. Bij de Aquabags zit de instabiliteit in het gewicht zelf! Hierdoor sluiten de oefenvormen in bijvoorbeeld revalidatietrajecten veel specifieker aan bij daadwerkelijke sportbeoefening en situaties in het dagelijks leven.

104,95

excl. BTW

Aqualine Aquabag L zwartAqualine Aquabag maat large zwart. Bij de Aquabags zit de instabiliteit in het gewicht zelf! Hierdoor sluiten de oefenvormen in bijvoorbeeld revalidatietrajecten veel specifieker aan bij daadwerkelijke sportbeoefening en situaties in het dagelijks leven.

115,08

excl. BTW

Ultimateinstability Hydrovest M/LGebruik het Ultimateinstability Hydrovest voor trainingsdoeleinden, door het water dat zich in de bag beweegt wordt het lichaam en dus de spieren, continue getriggert voor verbetering en versterking.

244,00

excl. BTW

Ultimateinstability Hydrovest S/MGebruik het Ultimateinstability Hydrovest voor trainingsdoeleinden, door het water dat zich in de bag beweegt wordt het lichaam en dus de spieren, continue getriggert voor verbetering en versterking.

244,00

excl. BTW