Tubigrip, netverband, vingerbobs

Vorige1Volgende

Heka Vingerbob á 5 STUKSHeka Vingerbob vingerverband zak ¡ 5 stuks.

2,40

excl. BTW

Tubigrip C 1 m. / huidskleurTubigrip, een druk- en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen of banden. Tubigrip knelt niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel.

4,50

excl. BTW

Tubigrip D 1 m. / huidskleurTubigrip is een multifunctioneel druk-en steungevend buisverband. Tubigrip wordt dubbel aangebracht en geeft overal een gelijkmatige druk. Tubigrip is vervaardigd van katoen, met omwonden elastische draden die los zijn meegeweven.

4,95

excl. BTW

Tubigrip E 1 m. / huidskleurTubigrip is een druk-en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen van de banden. Tubigrip kneld niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel.

5,95

excl. BTW

Tubigrip F 1 m. / huidskleurTubigrip is een druk-en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen van de banden. Tubigrip kneld niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel.

6,00

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 1-25 m. (hand/o.arm/pols)Bandafix is een huidvriendelijk wijdmazig netverband, Vervaardigd van katoen. Het behoudt zijn lengte tijdens het uitrekken in de breedte. Bandafix is ideaal om wondbedekkers te fixeren op moeilijk te verbinden plaatsen, Zoals gewrichten, de rug van het hoofd.

7,95

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 2-25 m. (bovenarm/elleboog/onderbeen/voet )Bandafix is ideaal om wondbedekkers te fixeren op moeilijk te verbinden plaatsen, Zoals gewrichten, de rug van het hoofd. Het blijft goed op zijn plaats zitten behoud van bewegingsvrijheid voldaan. Bovendien kan Bandafix Gebruikt worden als alternatief voor hechtpleisters, speciaal voor diegenen die hiervoor overgevoelig zijn.

8,50

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 3 - 25 m. (knie/bovenbeen smal)Bandafix is een huidvriendelijk wijdmazig netverband, vervaardigd van katoen. Het behoudt zijn lengte tijdens het uitrekken in de breedte. Het blijft goed op zijn plaats zitten met behoud van bewegingsvrijheid. Bovendien kan Bandafix gebruikt worden als alternatief voor hechtpleisters, speciaal voor diegenen die hiervoor overgevoelig zijn.

10,95

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 4 - 25 m. (bovenbeen/schouder)Bandafix is ideaal om wondbedekkers te fixeren op moeilijk te verbinden plaatsen, zoals gewrichten, de rug of het hoofd. Bandafix blijft goed op zijn plaats zitten met behoud van bewegingsvrijheid.

11,95

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 5 - 25 m. (hoofd/hele been)Bandafix is een huidvriendelijk wijdmazig netverband, vervaardigd van katoen. Het behoudt zijn lengte tijdens het uitrekken in de breedte. Bandafix is ideaal om wondbedekkers te fixeren op moeilijk te verbinden plaatsen, zoals gewrichten, de rug of het hoofd.

15,30

excl. BTW

Vingerbob per 50 stuks diverse kleurenVingerbob, diverse kleuren ( vingerverband buisvormig). Niet allergische elastische structuur voor snelle en zekere fixatie van verbanden aan vingers.

24,00

excl. BTW

Vingerbob wit / per 50 verpaktVingerbob, wit ( vingerverband buisvormig). Niet allergische elastische structuur voor snelle en zekere fixatie van verbanden aan vingers.

24,72

excl. BTW

Tubigrip C 10 m. / huidskleurTubigrip, een druk- en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen of banden. Tubigrip knelt niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel.

34,95

excl. BTW

Tubigrip D 10 m. / huidskleurTubigrip is een multifunctioneel druk-en steungevend buisverband. Tubigrip wordt dubbel aangebracht en geeft overal een gelijkmatige druk. Tubigrip is vervaardigd van katoen, met omwonden elastische draden die los zijn meegeweven.

38,95

excl. BTW

Tubigrip E 10 m. / huidskleurTubigrip is een druk-en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen van de banden. Tubigrip kneld niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel.

39,95

excl. BTW

Tubigrip F 10 m. / huidskleurTubigrip is een druk-en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen van de banden. Tubigrip kneld niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel.

39,95

excl. BTW