Rowo massageolie

Wilt u een goede massageolie kopen? Dan kunt u deze altijd in het assortiment terugvinden. Iedere massage behoeft weer een andere variant van de olie. Iedere variant kunt u terugvinden, waardoor u het helemaal aan uw behandelingen aan kunt passen. Het is daarom verstandig om eerst te bekijken wat de specificaties zijn van de massageolie, zodat u zeker weet dat u uw cliënten op een goede manier kunt helpen bij pijnklachten en blessures. Ook kunt u kijken naar de ingrediënten. Zo voorkomt u huidirritaties na het uitvoeren van de massages.

Rowo Sportgel 30 ml.

Altijd Rowo Sportgel bij de hand met de 30 ml. verpakking.Sportgel van Rowo is makkelijk mee te nemen dankzij zijn kleine formaat. Rowo Sportgel activeert vermoeide en zware benen, voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten en op het werk. Sportgel van Rowo voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen.

Vanaf 2,90

excl. BTW

Doseerpomp Rowo voor 500 ml. fles | NIEUW MODEL

Doseerpomp Rowo speciaal voor 500 ml. flessen. Dit is het nieuwe model pomp voor Rowo flessen welke een rond model zijn (oude pomp is voor ovale flessen). Met de pomp kunt u makkelijk vloeistoffen en olie pompen.

4,95

excl. BTW

Doseerpomp Rowo voor 1 liter fles | NIEUW MODEL

Doseerpomp Rowo speciaal voor 1 liter flessen. Dit is het nieuwe model pomp voor Rowo flessen welke een rond model zijn (oude pomp is voor ovale flessen). Met de pomp kunt u makkelijk vloeistoffen en olie pompen.

5,17

excl. BTW

Rowo Sportgel 100 ml.

De Rowo Sportgel 100 ml is een verkoelende  en huidvriendelijke gel, die ontspannend werkt na inspanning. De Röwo sportgel met japanse muntolie helpt onder andere tegen spierpijn en krampen. De sportgel van Rowo is een van de weinige spierwrijfmiddelen met het CE keurmerk en het predikaat medicijnproduct. Met de sportgel van Rowo heeft u gegarandeerd een topproduct in handen.

Vanaf 6,06

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSense 500 ml.

Rowo basis massageolie LiproSense is een neutrale massage olie. Rowo LiproSense massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

Vanaf 8,05

excl. BTW

Massagestaaf Rowo

Massagestaafje van Rowo voor het gemakkelijk wegmasseren van Trigger points.

9,95

excl. BTW

Rowo Sportgel 200 ml.

Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Sportgel van Rowo heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Sportgel van Röwo is al jaren hét middel bij spierpijn en spierkrampen.

Vanaf 10,88

excl. BTW

Rowo monsterpakket Magnesium

Het Rowo monsterpakket bevat 20 zakjes Rowo Magnesium gel van 5 ml. Overtuig klanten met de werking van Röwo producten, promoot vanuit uw praktijk of salon het product Rowo magnesium. Want proberen en smeren zegt meer dan 1000 woorden.

12,95

excl. BTW

Rowo LiproSens tonikum basis 1 liter | reinigingslotion

Rowo LiproSens tonikum basis 1 liter. Reinigt en ontvet na massage en geeft een heerlijk verfrissend gevoel.

14,01

excl. BTW

Rowo LiproSens tonikum ORANGE 1 liter | reinigingslotion

Rowo LiproSens tonikum Orange, reinigt en ontvet na massage en geeft een heerlijk verfrissend gevoel. Met terugvetter dus droogt de huid niet uit!

Vanaf 11,91

excl. BTW

Rowo LiproSens tonikum ARNIKA 1 liter | reinigingslotion

Rowo LiproSens tonikum Arnika, reinigt en ontvet na massage en geeft een heerlijk verfrissend gevoel. Met terugvetter dus droogt de huid niet uit!

Vanaf 12,61

excl. BTW

Rowo vitaal-gel 400 ml. sinaasappel-honing

Rowo vital-gel sinaasappel-honing is een hoogwaardig massageproduct dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in eersteklas fysiotherapie- en massagepraktijken. Rowo vitaal-gel bevat hoogwaardige natuurextracten van paardenkastanje, arnika en rozemarijn, deze ingrediënten bevorderen de doorbloeding, ondersteunen het gestel en houden u vitaal.

14,83

excl. BTW

Rowo massagezalf SENSITIV 500ml. LiproSens

Rowo massagezalf sensitive zonder parfum en conserveringsmiddelen is de ideale begeleider bij massage van mensen met een gevoelige huid. Wordt tevens veel gebruikt door wielrenners als zitvlakcreme, een goed alternatief voor Skin Lube.

Vanaf 13,56

excl. BTW

Rowo LiproSens massagezalf SPORT 500 ml.

Rowo LiproSens massagezalf SPORT is een verkoelende massage-creme van Rowo, bevat JHP olie, wat staat voor olie uit de Japanse Heilzame Plant. Door zijn diepte werking ervaart men een langere verkoeling na de massage, dit komt de spierregeneratie ten goede.

Vanaf 13,56

excl. BTW

Rowo Liprosens Tonikum SPORT 1 liter

Rowo Liprosens Tonikum SPORT is een vloeistof welke gebruikt wordt vóór de massage of training om de bloedstroom op gang te brengen. Rowo Liprosens Tonikum SPORT is daarnaast uitermate geschikt als huidreiniger na de massage als taping gewenst is.

Vanaf 14,41

excl. BTW

Rowo voetlotion Lemon

Rowo voetlotion Lemon met Allantoine.

Vanaf 19,51

Rowo Basis massageolie LiproSense 1 liter

Rowo basis massageolie LiproSense is een neutrale massage olie. Rowo LiproSense massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

Vanaf 16,82

excl. BTW

Rowo LiproSens Basis Massagelotion 1liter

Basis Massagelotion van Rowo. Röwo LiproSens lotion basis, van professionals voor professionals. Rowo basis massagelotion vermindert de wrijving bij massage en voedt de huid.

Vanaf 17,53

excl. BTW

Rowo LiproSens massageolie Lemon 1 liter

Rowo LiproSens massageolie Lemon, verkrijgbaar in 1 liter fles. Vermindert de wrijving op de huid en geeft een verfrissend gevoel na de massage.

21,45

excl. BTW

Rowo LiproSens massage olie SPORT 1 liter

Met Rowo SPORT massage olie heeft u eindelijk het beste uit twee werelden, de beste kwaliteit massage-olie én de werking van muntolie zoals bekend van Rowo's Sportgel. Rowo LiproSens massage olie SPORT is een verfrissende massageolie voor gebruik vóór en ná de wedstrijd of training. Rowo massage-olie SPORT vermindert de wrijving tijdens de massage en heeft een uitstekende huidverdraagzaamheid.

Vanaf 18,23

excl. BTW

Rowo LiproSens massage-olie THERMO 1 liter

Rowo LiproSens massage-olie THERMO als ondersteuning wanneer warmte applicatie benodigd is. Rowo LiproSens massage-olie THERMO bij massage of als warming-up.

Vanaf 18,93

excl. BTW

Rowo LiproSens creme Basis 1 liter pot

Rowo LiproSens creme Basis is een zeer huidvriendelijke massagelotion die qua dikte lijkt op een cremé. Naast masseren kun je met Rowo LiproSens creme Basis ook de huid verzorgen als een bodylotion.

Vanaf 20,34

excl. BTW

Rowo LiproSens Natural Oil Orange & Ingwer 500 ml.

Rowo LiproSens natural oil Sinaasappel & Gember is een 100% natuurlijke massage olie. Deze Vegan massageolie van Röwo met natuurlijke oliën op basis van avocado- en koolzaadolie is geschikt voor professionele massagetherapie. Een massage met LiproSens Natural Oil Orange & Ingwer zal een patiënt nog lang bij blijven en deze zal terugkomen voor herhalingsmassages!

Vanaf 21,21

excl. BTW

Rowo LiproSens massagelotion THERMO | 1 liter

Rowo LiproSens massagelotion THERMO met huidbeschermende eigenschappen en intensieve warmtewerking tijdens een massage. Rowo LiproSens lotion THERMO vermindert de wrijving bij de massage. Deze massagelotion is ontwikkeld door professionals, voor professionals. De samenstelling van Rowo LiproSens massagelotion is zorgvuldig samengesteld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over allergieën en uitslag.

Vanaf 23,15

excl. BTW

Meerdere varianten van de massageolie

Massageolie komt in meerdere varianten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan massage crème. Een crème zal minder ver uitspreiden over het lichaam, waardoor het geschikt is voor het behandelen van een bepaalde pijnplek. Het is ook een geheel huidvriendelijke variant. De ingrediënten zorgen ervoor dat het lichaam de juiste verzorging krijgt en de spieren en gewrichten ook direct geholpen zijn. De Rowo crème trekt goed in, waardoor er geen vettige laag achterblijft. Bij de massageolie zal deze laag immers wel achterblijven na de massage en moet met reinigingsmelk schoongemaakt worden. Ook deze reinigingsmiddelen kunt u in het assortiment terugvinden.

Vermoeide benen snel opgelost met Rowo massageloie, crème en sportgel

Voor sporters zijn er weer andere middelen op het gebied van massageolie te vinden. Hiervoor kunt u onder andere kijken naar sportgel. De Rowo sportgel komt altijd in relatief kleine tubes, waardoor het meegenomen kan worden in de tas. De werkende ingrediënten in de rowo gel zorgen dat vroegtijdige vermoeidheid niet plaatsvindt en de spieren opnieuw geactiveerd worden. Het is daarom ook een goed middel om te gebruiken tijdens het uitvoeren van een sportmassage. Een tube is voldoende om voor langere tijd mee te kunnen werken en zal naast de massageolie voor een goed eindresultaat zorgen.