Enkelbrace

Vorige1Volgende

Enkelversteviger Secutex | Elastiche bandenDe enkelversteviger van Secutex ondersteunt het enkelgewricht tijdens het sporten.

Vanaf 18,14

Enkelbrace Push MedDe Push Med enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en is langere tijd inzetbaar op een breed scala van indicaties en gebruiksmomenten.

Vanaf 91,47

Form Fit Enkel Brace / w-strap 8De Form Fit enkelbrace is een hybride van een verstevigde enkelbrace en een rijgbare zachte enkelondersteuning. Deze brace wordt ingezet bij verschillende toepassingen zoals verstuikingen en verrekkingen, na gips of als ondersteuning van zwakke enkels.

Vanaf 38,53

Enkelbrace K1 OrthoDe K1 Ortho enkelbrace is ontworpen om enkelblessures te voorkomen. De K1 Ortho enkelbrace heeft flexibele plastic plaatjes aan beide zijden die versterken en stabiliseren de enkel waardoor verstuikingen, enkelbandblessures enzovoorts bijna niet kunnen voorkomen. Uitermate geschikt voor gebruik tijdens het sporten.

Vanaf 49,95

Push ortho Enkelbrace AequiDePush ortho Enkelbrace Aequi is een efficiënte enkelbrace die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort.

Vanaf 94,27

Enkelbrace BioSkin | Standaard + BandBioSkin enkelbraces zijn zeer comfortabele door de dunne bandage, geeft echter een uitstekende compressie. De BioSkin enkelbrace past in elke schoen en is door klitteband eenvoudig te sluiten. Met de los bijgeleverde elastische band kunt u de stabiliteit van de bandage vergroten. Is met name geschikt voor sport.

Vanaf 38,53

Enkelbrace PSBDe PSB Enkelbrace is uniek omdat hij je niet hindert in je normale bewegingen, maar het enkelgewicht wel optimale ondersteuning geeft.

Vanaf 0,00

BioSkin Enkelbrace | TriLok | Universeel L en RDe BioSkin Trilok is enkelbrace is even effectief als aangepaste orthesen, maar kan gedragen worden in vrijwel elke schoen of zelfs zonder schoenen. Bij slijtage aan de laterale zijde (buiten) van de voet, werkt de FootLok band als een extern ligament, waardoor er minimaal risico is van beweging die kan leiden tot enkelletsel.

Vanaf 58,70

Enkelbrace LP met balein en wrapEen LP enkelbrace helpt enkelverstuikingen voorkomen en vermindert zwelling en stijfheid.

Vanaf 31,72

Air Heel Aircast | per stukAir Heel Aircast zijn twee onderling verbonden luchtcellen onder de voetboog en aan de achterkant van de hiel en passen bij elke stap pulserende compressie toe.

Vanaf 48,50

Push Sports Enkelbrace 8De Enkelbrace 8 van Push Sports biedt goede ondersteuning van het enkelgewricht maar geen bewegingsbeperking wat leidt tot optimale sportbeleving. De Push Sports Enkelbrace 8 draagt makkelijk in de schoen.

Vanaf 37,38

Enkelbrace | Bauerfeind MalleoTrain S open heelBauerfeind MalleoTrain S open heel beschermt de voet met een 3-traps bandensysteem tegen verzwikken en geeft een stabiel gevoel. Deze enkelbandage ondersteunt de enkel zonder de beweeglijkheid ervan te beperken.

Vanaf 47,12

Zamst Filmista enkelbraceMet de Zamst Filmista heb je de dunste enkelbrace verkrijgbaar met maximale bescherming.

Vanaf 42,45

Enkelbrace Kicx Push SportsMet de enkelbrace Kicx van Push Sports heb je een brace die uitermate geschikt is voor revalidatie training na een enkelblessure, bij preventief gebruik tegen enkelkwetsuur en bij enkelinstabiliteit.

Vanaf 66,00

Mediroyal hielspoorsok Small/MediumDe Mediroyal hielspoorsok wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingen en pijnlijke aandoeningen in de Aponeurosis plantaris (pees-spierplaat, welke begint bij de hiel en onder de gehele voetzool doorloopt). De symptomen van fasciitis plantaris kunnen zich openbaren met of zonder hielspoor.

39,95

excl. BTW

Mediroyal hielspoorsok Large/X-LargeDe Mediroyal hielspoorsok wordt gebruikt voor de behandeling van ontstekingen en pijnlijke aandoeningen in de Aponeurosis plantaris (pees-spierplaat, welke begint bij de hiel en onder de gehele voetzool doorloopt). De symptomen van fasciitis plantaris kunnen zich openbaren met of zonder hielspoor.

39,95

excl. BTW

Push ORTHO Enkelbrace Aequi juniorDe Push ortho enkelbrace aequi junior biedt een goede balans tussen effectieve mechanische ondersteuning en draagcomfort in geval van een(sub)acute of chronische enkelblessure bij kinderen van 6 tot 12 jaar, schoenmaat van ongeveer 30-36.

64,45

excl. BTW