Brandwonden verzorging

Vorige1Volgende

Burncare gel in sachet 3,5 gr.Pijnstillende gel is beschikbaar in sachet 3,5 gr. Deze gel is ideaal voor alle kleine brandwonden.

0,49

excl. BTW

Burnsheild Blots 3,5 ml. | Brandwonden gelBurnsheild Blots 3,5 ml is een must-have in elke verbandkoffer. Burnshield voor behandeling van brandwonden en schaafwonden in de acute fase.

0,83

excl. BTW

Burncare Burn Dressing 50 x 150 mm.Burncare Burn Dressing 50 x 150 mm. ideaal voor alle kleine brandwonden.

2,49

excl. BTW

Burncare Burn Dressing 100 x 100 mm.Burncare Burn Dressing 100 x 100 mm. ideaal voor brandwonden.

Vanaf 2,12

excl. BTW

Burncare gel in flacon 59 ml.Pijnstillende gel is beschikbaar in 59 ml. Deze gel is ideaal voor alle kleine brandwonden.

3,25

excl. BTW

Burnshield Hydrogel 125 ml. | Brandwonden gelBurnshield HydrogelGel in flacon van 125 ml. Burnshield is een must-have in elke verbandkoffer. Burnshield voor behandeling van brandwonden in de acute fase.

4,95

excl. BTW

Hirschtalgcreme 75 ml. EnzbornHirschtalgcreme Enzborn met bijenwas is een bekend huismiddel bij schaafjes, kloofjes en blaren. Met Hirschtalgcreme kun je tevens blaren voorkomen als je gaat wandelen of hiken.

Vanaf 4,46

excl. BTW

Burncare gel in flacon 118 mlPijnstillende gel is beschikbaar in 118 ml. Deze gel is ideaal voor alle kleine brandwonden.

5,49

excl. BTW

Burncare Burn Dressing 200 x 200 mm.Burncare Burn Dressing 200 x 200 mm. ideaal voor brandwonden.

6,90

excl. BTW

Hirschtalgcreme Rowo 100 ml. | anti-frictie crèmeROWO Hirschtalgcreme is een oud bewaard recept voor de verzorging van de huid en de voet. Hirschtalgcreme van ROWO verzorgt en reinigt de huid. Perfect bij schaafwonden en doorlig plekken!

Vanaf 6,38

excl. BTW

Brandwonden kompres Burnshield 20 x 20 cm.Burnshield zorgt voor een koelend effect, voorkomt verdamping uit het wondgebied, reduceert oedeemvorming en geeft een vermindering van de pijnsensatie. Het is eenvoudig aan te brengen waarbij de verpakking dienst doet als een anti- absorberende laag boven op het kompres. Burnshield is geschikt voor alle soorten verbandingen (vuur, oppervlakte, straling, chemisch, elecetera)

8,17

excl. BTW

Burncare brandwondenset gel + sprayBurncare brandwondenset gel + spray is uitermate geschikt voor eerste en tweedegraads-brandwonden. Het verkoelt, verlicht de pijn en kleeft niet aan de wond.

10,96

8,25

excl. BTW

Rowo monsterpakket HirschtalgcremèHet Rowo monsterpakket bevat 20 zakjes Rowo Hirschtalgcremè van 5 ml. Overtuig klanten met de werking van Röwo producten, promoot vanuit uw praktijk of salon het product Rowo Hirschtalgcremè. Want proberen en smeren zegt meer dan 1000 woorden.

12,95

excl. BTW
-20%

Brandwonden kompres 30 x 30 cm. Burn FreeBurnfree verbanden hebben diverse gunstige fysische eigenschappen, zoals: - De vochtige Burnfree oplossing vergemakkelijkt het verwijderen voor inspectie en behandeling van het aangetaste gebied. De gel laat geen residu achter. Het kan gemakkelijk worden verwijderd met water tijdens de normale debridement. Burnfree gel is geheel oplosbaar in water.

16,25

excl. BTW

Brandwonden kompres Burnshield 20 x 45 cm.Burnshield: de antiseptische, schimmeldodende eigenschappen, de lokaal-pijnstillende werking en het vermogen om diep in de wond door te dringen, zijn de meest in het oog springende kwaliteiten. In contact met de huid koelt de hydrogel het beschadigde oppervlak geleidelijk en beheerst af.

22,95

excl. BTW
-37%

Burnshield EasyCare brandwonden-kitBurnshield EasyCare brandwonden-kit voor acute behandeling van brandwonden. Met de Burnshield EasyCare brandwonden-kit heb je altijd de juiste middelen voor brandwondenbehandeling bij de hand.

18,72

excl. BTW