Hechtpleisters en fixatiepleisters

Vorige1Volgende

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 1,25cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels.

Vanaf 0,52

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 2,5cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. - Flexibel en rekbaar - Luchtdoorlatend - Scheurbaar

Vanaf 0,81

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister Blue 5m x 2,5cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. Door de kleur is de pleister visueel scanbaar en daardoor geschikt voor de voedinsindustrie en horeca.

Vanaf 0,89

excl. BTW

Hechtpleister 2.5 cm x 5 m. transparantHeka Film transparant, scheurbaar. PE hechtpleister. Op flens met beschermring.  Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 1,04

excl. BTW

Leukopor 9.2 m. x 1.25 cm. hechtpleisterLeukopor is een bijzonder huidvriendelijke, hypo-allergene en poreuze hechtpleister op basis van een witte non-woven polyester/viscose folie.

1,50

excl. BTW

Leukoplast 5 m. x 1.25 cm. met klemringDe kleefmassa gebruikt in Leukoplast is van zinkoxide-rubber en zorgt voor een goede en langdurige kleefkracht, zelfs wanneer de Leukoplast pleister onder grote spanning staat.

Vanaf 1,70

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 76 mm. a 3 st. (2878)Leukostrip traumatiseert de wondranden niet, zorgt voor een bijna pijnloze wondsluiting en minimaliseert littekenvorming. Tevens helpt Leukostrip de wond beschermen tegen trek- en schuifkrachten. Leukostrip kleeft goed en is lucht- en waterdampdoorlatend. De microporeuze kleeflaag is hypo-allergeen waardoor het risico op allergische reacties wordt gereduceerd.

1,89

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 102 mm. a 5 st. (2879)Leukostrip komt, nadat de zwelling is afgenomen, weer in haar oorspronkelijke vorm terug. Het polyamide materiaal is elastisch en keert terug in de oorspronkelijke vorm na wondsluiting. Hierdoor worden de wondranden goed tegen elkaar aangedrukt wat een mooi cosmetisch resultaat geeft.

2,00

excl. BTW

Leukostrip 4 x 38 mm. a 8 st. (2876)Leukostrip wondhechtstrips zijn vervaardigd van 100% polyamide voorzien van een hypo-allergene kleeflaag waarmee een vrijwel pijnloze wondsluiting mogelijk is. Het materiaal is elastisch en rekt mee bij eventueel ontstaan van zwelling.

2,15

excl. BTW

Hekapor 2,5 cm x 9,1 m. / NW hechtpleisterHekapor is geschikt voor gebruik bij tere huid, bij veelvuldig te vervangen verbanden en  voor in het gezicht.

Vanaf 2,12

excl. BTW
-10%

Leukosilk 9.2 m. x 1.25 cm.De zeer grote spankracht van deze hechtpleister maakt Leukosilk geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

2,30

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 1.25 cm.Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

Vanaf 2,47

excl. BTW
-15%

Leukoplast 5 m. x 2.5 cm. met klemringDe zinkoxide-rubber kleefmassa van Leukoplast is door een speciaal procede lucht- en waterdamp doorlatend gemaakt. Omdat luchtdichte afsluiting hierdoor wordt voorkomen, verweekt de huid niet en worden andere huidirritaties tegengegaan.

2,47

excl. BTW

Zwaluwstaartjes 1,2 x 7mm à 20st. HekaDe Heka plast wondhechtingsstrips en zwaluwstaartjes zijn pijnloos aan te brengen en te verwijderen en kunnen gebruikt worden voor het sluiten van een snijwond.

2,95

excl. BTW

Leukopor hechtpleister 5 m. x 2,5 cm. (2472)Leukopor is een huidvriendelijke hechtpleister. Leukopor hechtpleister is uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

3,43

excl. BTW

Hekastrip wondhechtstrip a 20 st.Hekastrip wondhechtstrips zijn ideaal voor het laten sluiten van de huid bij diepere (snij)wonden om littekenvorming te verminderen.

3,49

excl. BTW

Leukofix 9.2 m. x 2.5 cm.De flexibele folie past zich goed aan de lichaamscontouren aan en maakt Leukofix zeer geschikt voor gebruik op bewegende lichaamsdelen.

Vanaf 3,73

excl. BTW

Leukosilk 9.2 m. x 2.5 cm.Leukosilk biedt een betrouwbare fixatie, ook voor langere perioden.

4,76

excl. BTW

Fixomull stretch 2 m. x 10 cm. / klein verpakkingFixomull stretch is een rekbaar polyester non-woven vlies. Fixomull stretch is huidvriendelijk en geschikt voor fixatie van absorberende verbanden, kompressen en gazen op zowel vlakke, gebogen, en/of bewegende lichaamsdelen.

4,95

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 2.5 cm.Leukoplast is gemakkelijk af te rollen en kan, ondanks zijn grote trekkracht, eenvoudig met de hand afgescheurd worden. Leukoplast is waterafstotend.

Vanaf 4,92

excl. BTW

Leukopor 9.2 m. x 5 cm. (2455) hechtpleisterLeukopor hechtpleister is de keus bij uitstek bij baby's, ouderen en diabetes patiënten.

5,75

excl. BTW
-5%

Leukofix 9.2 m. x 5 cm. (9569)Omdat de hechtpleister geperforeerd is, laat Leukofix lucht- en waterdamp door, hetgeen verweking van de huid voorkomt.

7,68

excl. BTW

Flex o stretch 10 cm. x 10 m.Een snelle en betrouwbare fixatie is zowel in het ziekenhuis, huisartsenpraktijk, sportverzorging al de thuiszorg van groot belang. Flex o stretch is bijzonder geschikt voor een volledige fixatie van absorberende verbanden, kompressen en gazen op zowel vlakke, gebogen, en/of bewegende lichaamsdelen. Net als Fixomull stretch wordt Flex O Stretch gebruikt voor de behandeling van blaren. Dit is ons huismerk Fixomull Stretch, goedkoop in bulk!

Zeer interessant voor verenigingen en EHBO posten bij wandelevenementen.


Vanaf 5,10

excl. BTW
-20%

Fixomull stretch 5 cm. x 10 m.Specificaties BSN Medical Fixomull stretch 5 cm. x 10 m.: - flexibel, in de breedte rekbaar dragermateriaal van polyester nonwoven - huidvriendelijke en hypo-allergene kleefmassa van polyacrylaat - lucht- en waterdamp doorlatend

7,95

excl. BTW
-20%

Leukoplast 9.2 m. x 5 cm.Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

8,08

excl. BTW

Flex o stretch 15 cm. x 10 m.Flex o stretch wordt goed verdragen door patiënten met een gevoelige huid en laat bij het verwijderen geen hinderlijke kleefresten achter. Flex o stretch is zelfs van een behaarde huid gemakkelijk en vrijwel pijnloos te verwijderen, indien dit langzaam en in de groeirichting van de haren gebeurt. Net als Fixomull stretch wordt Flex O Stretch gebruikt voor de behandeling van blaren. Dit is ons huismerk Fixomull Stretch, goedkoop in bulk!

Zeer interessant voor verenigingen en EHBO posten bij wandelevenementen.


Vanaf 6,36

excl. BTW

Fixomull stretch 10 cm. x 10 m.Het raster op het schutpapier maakt het een-voudig om Fixomull stretch exact op maat te knippen. Om overbelasting van de huid te voorkomen, mag Fixomull stretch niet onder spanning worden aangebracht.

Vanaf 13,56

excl. BTW

Fixomull stretch 15 cm. x 10 m.Fixomull stretch heeft door de volledige fixatie van de verbanden komen afsnoeringen, stuwingen en doorbloedings-stoornissen niet voor en is de wond rondom beschermd tegen bacteriën en andere verontreinigingen.

19,95

excl. BTW