Oefentherapie

Vorige1Volgende

Match-U fitnessballen | OefenballenMatch-U oefenballen voor training van de rompstabiliteit, core-power onder begeleiding van een fysiotherapeut of voor thuisgebruik. Match-U fitnessballen zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Vanaf 9,88

Balans egelDe balans egel is ideaal voor balans, coördinatie en krachtoefeningen maar ook voor ontspanning, bijvoorbeeld voetmassage.

Vanaf 5,74

Fasciq FlossbandFasciq Flossband. Flossbanden worden met name gebruikt door de professionele therapeut voor de behandeling van de fascia. De keuze van de flossband is afhankelijk van het te behandelen gebied en de hoeveelheid compressie die nodig is.

Vanaf 7,40

Gymstick originalDe Gymstick original is geschikt voor groepstraining, personal training, revalidatie en je kan er zelfs thuis mee trainen. De mogelijkheden van de Gymstick original zijn ongekend.

Vanaf 59,46

Fieldpower vestMulti-training vest voor Fieldpower.

Vanaf 90,00

Eggsercizer handtrainerDe Eggsercizer is een ergonomisch gevormd weerstandsballetje in de vorm van een ei. Ideaal voor therapie ondersteunende oefeningen zoals het verstevigen van de hand en vingerspieren. De werking van de Eggserzicer strekt zich over de gehele arm tot in de schouder uit. Door de afwisselende spanning en ontspanning heeft de Eggsercizer een sterk stressverminderende werking.

Vanaf 7,60

Triggerpoint balDe Triggerpoint bal is een hard rubberen bal voor de zelfbehandeling van triggerpoint gerelateerde klachten. De triggerpoint tool gebruik je als een massagebal die diep doordringt in het weefsel. Hij wordt onder andere gebruikt bij de behandeling van stijve spieren (spierknopen).

Vanaf 1,35

excl. BTW
-15%

Dumbels | Halters | Vynil 0.5 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument.

3,83

excl. BTW

Gewichtsmanchet 2 x 0,5 kiloGewichtsmanchet 2 x 0,5 kilogram. Makkelijke bevestiging met klittenband.

6,57

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 1 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument. - Gietijzeren halter met coating - Antislip oppervlak - Zeer hygienisch; neemt geen vuil op - Gemakkelijk schoon te maken

9,00

excl. BTW

Match-U SchouderstretcherMatch-U Schouderstretcher op katrol om eenvoudig thuis oefeningen te doen. Plaats de Match-U schouderstretcher met het anker achter de deur en je kunt meteen beginnen.

Vanaf 7,69

excl. BTW

Gewichtsmanchet 2 x 1 kiloGewichtsmanchet 2 x 1 kilogram. Makkelijke bevestiging met klittenband.

9,05

excl. BTW

Handtrainer 5 > 20 Kg.Handtrainer voor training van spieren in de hand, de pols en onderarm.

13,18

9,05

excl. BTW

Handtrainer 20 > 40 Kg.Handtrainer voor training van spieren in de hand, de pols en onderarm.

14,01

9,95

excl. BTW

Balansbord | Balanstrainer TunturiBalansbord | Balanstrainer Tunturi voor stabilisatie en coördinatie oefeningen.

16,85

excl. BTW

BOSU DVD EquilibriumBOSU DVD Equilibrium

17,31

excl. BTW

Boek Balanstraining Bosu op elk niveau (Nederlands)Boek Balanstraining Bosu op elk niveau (Nederlandstalig).

17,45

excl. BTW

Bosu boek balanstraining professioneelInstructie naslagwerk van BOSU. Voor professioneel gebruik.

17,61

excl. BTW

Dumbels | Halters | 2 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument.

20,62

excl. BTW

Balans bord Match-UHet Match U balans bord is perfect voor het trainen van je balans, coördinatie en uithoudingsvermogen en is zowel voor fitness als therapie geschikt.

20,95

excl. BTW

Tunturi NBR Fitnessmat 180 x 60 x 1,5 cm. BLAUWTunturi NBR Fitnessmat voor grondoefeningen of Yoga oefeningen.

21,50

excl. BTW

Tunturi NBR Fitnessmat 180 x 60 x 1,5 cm. ZWARTTunturi NBR Fitnessmat voor grondoefeningen of Yoga oefeningen.

21,50

excl. BTW

Bosu oefenbal 2 kiloDe Bosu oefenbal is gemaakt om met 1 hand gemakkelijk oefeningen te doen op de Bosu balance trainer.

24,17

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 3 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De ideale halters om oefeningen mee te doen, optioneel opbergrek leverbaar. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak.

26,40

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 4 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De ideale halters om oefeningen mee te doen, optioneel opbergrek leverbaar. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak.

32,50

excl. BTW

FLOWIN Instructie DVD-1Flowin instructie DVD1. Instructie DVD met 3 oefenprogramma's

33,84

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 5 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De ideale halters om oefeningen mee te doen, optioneel opbergrek leverbaar. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak.

37,50

excl. BTW

FLOWIN Pad kitFLOWIN Pad kit, voor het kunnen uitvoeren van bewegingen op het gladde oppervlak van de FLOWIN Friction Plate.Extra set van 5 pads voor de knieën (1x), handen (2x) en voeten (2x).

47,31

excl. BTW

Bosu Ballast Bal 45 cmBosu Ballast bal 45 cm. in diverse kleuren verkrijgbaar.

Vanaf 48,72

Trampoline Tunturi doorsnede 95 cm.Trampoline Tunturi doorsnede 95 cm. en maximaal belastbaar tot 100 kilogram persoonsgewicht.

57,84

excl. BTW

Oefenmat Theraband 190 x 60 x 1.5 cm. / 3 kleurenOefenmat van het merk Theraband in de afmeting 190 x 60 x 1.5 cm. Verkrijgbaar in 3 kleuren, blauw , rood en groen. Hoogwaardige kwaliteit. De Theraband oefenmat is afgewerkt met een nylon laag wat zorgt voor een langere levensduur.

Vanaf 66,95

Aerobics step Gymstick ProAerobics step Gymstick Pro is voorzien van non-slip vloer blokken en een rubberen platform om veilig op te stappen.

75,63

excl. BTW

Wobblesmart balansbordDe Wobblesmart is een progressieve balans trainer. De Wobblesmart balansbord is geschikt voor balansoefeningen voor jong en oud.

79,95

excl. BTW

Power Reels 3,5 kg (8 lbs) roodPower Reels biedt constante weerstand tijdens je hele work-out, is makkelijk mee te nemen en ideaal voor thuis of op de sportschool.

80,58

excl. BTW

Power Reels 2,5 kg (5 lbs) blauwPower Reels biedt constante weerstand tijdens je hele work-out, is makkelijk mee te nemen en ideaal voor thuis of op de sportschool.

80,58

excl. BTW

Power Reels 1,5 kg (3 lbs) geelPower Reels biedt constante weerstand tijdens je hele work-out, is makkelijk mee te nemen en ideaal voor thuis of op de sportschool.

80,58

excl. BTW
-15%

Bosu Ballast Ball | Instructie-DVD | Handleiding + PompDe BOSU Ballast Ball is een stability ball, gevuld met 2,5 kg kunststof korrels. Deze kunststof korrels vormen de  ballast.

69,19

excl. BTW

Balanstrainer TunturiBalanstrainer voor stabilisatie en coördinatie oefeningen.

84,50

excl. BTW
-29%

Airex Coronella 185 Gym mat (185 x 60 x 1,5 cm)De Airex gymmat Coronella 185 is door zijn afmetingen (ca. 185x60x1,5 cm), zijn huidvriendelijke materiaal, de krachtige antibacteriële bescherming en zijn bijna oneindige levensduur een ideale en allround mat voor vele doeleinden.

Vanaf 63,86

Lebert Equalizer | complete setDe Lebert Equalizer is hét trainingsapparaat waar iedereen op heeft gewacht! Geen dure investering maar een eenvoudig trainingsapparaat waarop alle lichaamsdelen getraind kunnen worden.

99,95

excl. BTW
-29%

Airex Coronella 200 Gym mat (200 x 60 x 1,5 cm)De Airex gymmat Coronella 200 is met zijn comfortabele lengte van 2 meter, de verbeterde antibacteriële werking en het duurzame materiaal een optimale gymmat voor een brede doelgroep. Van sportscholen tot wellnessruimtes van therapie tot thuisgebruik is deze gymmat, in 3 moderne kleuren, een prima keuze.

Vanaf 70,96

FLOWIN FitnessDe oprolbare Flowin Fitness, een revolutie in de Flowin training!

106,61

excl. BTW

Trampoline Tunturi inklapbaar doorsnede 100 cm.Trampoline Tunturi inklapbaar met een doorsnede van 100 cm. en maximaal belastbaar tot 135 kilogram persoonsgewicht.

109,95

excl. BTW
-29%

Airex Corona 185 Gym mat (185 x 100 x 1,5 cm)De Airex gymmat Corona 185 heeft een dikte van 1,5 cm en dit in combinatie met de breedte maakt het deze gymmat tot een bijzonder comfortabele mat bij therapeuten of voor oefeningen thuis.

Vanaf 92,26

BOSU Balans Trainer Sport EditionDe BOSU Balance Trainer SPORT is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening.

130,79

excl. BTW

BOSU Balans Trainer Sport Edition | PINKDe BOSU Balance Trainer SPORT is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening.

130,79

excl. BTW

Bosu PowerstaxDe BOSU POWERSTAX maakt het trainen met de BOSU Balance Trainer nog gevarieerder en uitdagender!

131,20

excl. BTW
-29%

Airex Corona 200 Gym mat (200 x 100 x 1,5 cm)De Airex gymmat Corona 200 biedt meer trainingsmogelijkheden en comfort tijdens het sporten. Door zijn lengte van 2 meter en een breedte van 100 cm is het een uitstekende mat voor therapie, studio's of voor thuisgebruik.

Vanaf 99,36

Airex Mat HerculesDe Airex Mat Hercules is een oefenmat van ongekende kwaliteit. Airex Mat Hercules is 200 x 100 x 2,5 cm qua afmeting.

156,98

excl. BTW
-15%

Balanstrainer Bosu Home EditionDe BOSU Balanstrainer Home Edition. Thuis kunt u uitstekend oefenen met de BOSU Balanstrainer Home edition.

Vanaf 136,95

-13%

BOSU Balance Trainer PRO EditionDe BOSU Balance trainer Pro motiveert tot actief trainen: van gedoseerde core stability training tot knallende powerjumps, in personal training of groepsles.

160,00

excl. BTW
-15%

BOSU Balance Trainer EliteBOSU Balanstrainer, doorsnede 65 cm. Met Power Zone en Power Line waardoor je in de beste positie komt voor een zwaardere en meer uitdagende oefening.

205,30

excl. BTW

Compry Cool Enkelbandage Herzog, LargeAnatomisch gevormde enkelbandage, die te gebruiken is in combinatie met het Compry Cool Cryo Systeem solo of dual unit van Herzog.

243,90

excl. BTW

Compry Cool Beenbandage Herzog, kuit en knieAnatomisch gevormde beenbandage, die te gebruiken is in combinatie met het Compry Cool Cryo Systeem solo of dual unit van Herzog.

272,33

excl. BTW

Bosu Ballast Ball ( 5 - pack )Voordeelverpakking BOSU Ballast Ball stability bal

395,70

excl. BTW

Compry Recovery HerzogMet de Compry Recovery pneumatische massagemachine van Herzog heb je een professionele masseur altijd bij de hand. De Compry Recovery van Herzog zorgt voor een beter en sneller herstel naar inspanning.

615,70

excl. BTW

Compry Cool Cryo Systeem Solo Unit HerzogHet Herzog Compry Cool Cryo Systeem combineert compressie met koude therapie. Het Compry Cool Cryo Systeem van Herzog is de ultieme oplossing voor pijnreductie, blessurebehandeling en revalidatie na een chirurgische ingreep.  

1058,22

excl. BTW
-15%

Fieldpower Multi - zwartDe FieldPower levert een unieke, vrijwel constante weerstand tijdens zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is de Fieldpower het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

1632,00

excl. BTW
-15%

Fieldpower Force - zwartDe Fieldpower Force heeft 2 verschillende koorden voor lichte tot medium weerstandstraining tot 11 meter en voor zware weerstandstraining tot 10 meter, ideaal voor fitness, power en voor fysiotherapeuten die zwaarder willen trainen. De FieldPower levert een unieke, vrijwel constante weerstand tijdens zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is de Fieldpower het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

1695,75

excl. BTW
-15%

Fieldpower XL - zwartDe Fieldpower XL heeft 2 koorden (rood) voor licht/medium (1,5 - 7 kg) training tot 21 meter. De Fieldpower XL  is uitermate geschikt voor grotere sport- en fysiotherapiecentra met veel ruimte en sportspecifieke trainingen zoals atletiek, tennis, voetbal, basketbal.

1945,65

excl. BTW