Laufwunder pedicure producten

Laufwunder voor een goede pedicure

Wilt u uw cliënten helpen aan een goede pedicure? Ga dan voor Laufwunder. De producten van dit merk zorgen er namelijk voor dat u altijd het beste kunt bieden aan de mensen in uw praktijk en u zelf ook op een goede manier kunt werken. Ieder product zal daarbij weer een ander effect kunnen geven. Doordat Laufwunder een groot aantal producten in de lijn heeft zitten, kunt u een volledige behandeling aanbieden. Maar welke opties zijn er in het assortiment te vinden? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat u precies weet welke mogelijkheden u heeft om te bestellen.

Laufwunder Hartschwamm blokje

Laufwunder Hartschwamm blokje is een Puimsteentje voor het verwijderen van eelt. Bij aanschaf van 12 stuks, 1 stuk gratis!

1,55

excl. BTW

Laufwunder Voetspray 125 ml

Laufwunder voetspray tegen transpirerende voeten werkt deodoriseerd, verfrist en koelt de voeten en benen. Kort verstuiven op de huid geeft direct maar langdurig een gevoel van verfrissing en welbehagen.

3,54

excl. BTW

Laufwunder Eeltreducerende crème 30 ml.

Laufwunder Eeltreducerende crème zorgt binnen zeer korte tijd voor een zachte en soepele huid van de voeten.

4,09

excl. BTW

Laufwunder Blauw 75 ml. | Hautfettend

Laufwunder Blauw huidvettend 75 ml is een cosmetisch product. Laufwunder Blauw heeft een huidvettende en verzorgende werking.

4,27

excl. BTW

Laufwunder Fussbalsam verwarmend Rood 75 ml.

Laufwunder Fussbalsam verwarmend Rood  is een cosmetisch product dat met kruidenolien is vervaardigd. Door het gebruik van arnikaextracten(1%) heeft Laufwunder Rood zich in het bijzonder bij koude voeten uitstekend bewezen. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

4,27

excl. BTW

Laufwunder Fussbalsam verkoelend Groen 75 ml.

Laufwunder Fussbalsam verkoelend Groen 75 ml. wordt volledig door de huid opgenoemen. Bij regelmatig gebruik wordt de huid fluweelzacht doordat Laufwunder Groen een langdurige werking heeft. De verfrissende geur van menthol en zijn huidverkoelende werking geven de voeten direct een aangenaam gevoel. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

4,27

excl. BTW

Doseerpomp voor praktijkfles | 500 ml. | 1 Liter | Laufwunder + Gehwol

Doseerpomp voor op de salonverpakkingen van Laufwunder en Gehwol. De doseerpomp is plaatsbaar op de 0,5 liter en 1 liter flessen.

4,45

excl. BTW

Laufwunder Schrudena Klovencreme 75 ml.

Laufwunder Klovencreme 75 ml.(Schrundena) is een speciale cosmetische crème voor behandeling van ruwe, droge en gebarsten huid.

4,95

excl. BTW

Laufwunder Hydrobalm 75 ml. voetverzorgende cremè

Laufwunder Hydrobalm75 ml  helpt door toevoeging van 10% ureum het vochtgehalte in de huidlagen te herstellen.  

5,25

excl. BTW

Handcreme Plus Laufwunder 75 ml

Laufwunder Handcrème Plus met ceramiden, aloë vera, allantoïne en urea is een ideale handcrème voor droge en zwaar belaste handen.

5,25

excl. BTW

Laufwunder Lipide balsem 75 ml

Laufwunder Lipide balsem voor een ruwe en gebarsten huid.

5,50

excl. BTW

Laufwunder Diabetisch 75 ml.

Laufwunder Diabetisch 75 ml. de uitgekiende olie componenten in deze crème maken de huid glad en soepel. Laufwunder Diabetisch is daarom een speciaal huidverzorgingsproduct om de gevoelige voeten te beschermen en voorkomt daarmee complicaties. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

5,77

excl. BTW

Laufwunder Sensitivbalm 75 ml

Laufwunder Sensitivbalm is geschikt voor de dagelijkse behandeling van de zeer gevoelige, droge en de eczeem gevoelige huid.

7,45

excl. BTW

Laufwunder Eeltweker 1 liter

Laufwunder Eeltweker 1 liter eelt weekmaker (ook wel: eeltweker of hoornhuidweker) is een actieve eeltoplosser. Laufwunder eeltweekmaker bevat Salicylzuur op alcoholbasis. Deze unieke combinatie heeft als voordeel dat de huid niet verzeept aanvoelt, eelt snel en gecontroleerd oplost en de huid fris en schoon aanvoelt. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

13,18

excl. BTW

Laufwunder Fussbalsam Groen 450 ml. navulflacon ProfiLine

ProfiLine Laufwunder Fussbalsam verkoelend Groen 450 ml.Werkt verkoelend geven de voeten direct een aangenaam gevoel. Navulflaconvan van ProfiLine Laufwunder groen is een cosmetisch product dat de huid zacht en elastisch maakt.

13,31

excl. BTW

Profi Line Laufwunder Fussbalsam Blauw 450 ml. | Navulflacon | Profi Line | Hautfettend

Profi Line Laufwunder Fussbalsam Blauw 450 ml. is een huidvettend, cosmetisch product dat door de huidvettende werking wordt de huid zacht en elastisch en geeft direct een aangenaam gevoel. Laufwunder Blauw heeft een deodoriserende werking. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

14,01

excl. BTW

Laufwunder Fussbalsam verwarmend Rood Profi Line 450 ml.

Profiline Laufwunder Fussbalsam verwarmend Rood Profi Line 450 ml. is een cosmetisch product dat met kruidenoliën is vervaardigd. Door het gebruik van arnica-extracten (1%) heeft Laufwunder Rood zich in het bijzonder bij koude voeten uitstekend bewezen. Laufwunder Rood maakt de huid zacht en elastisch en geeft direct een aangenaam gevoel. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

14,59

excl. BTW

Laufwunder verwarmend Rood 450 ml. | Navulflacon | Profi Line

Profi Line Laufwunder Roodm 450 ml navulling maakt de huid zacht en elastisch en geeft direct een aangenaam gevoel. Laufwunder Rood heeft tevens een deodori-serende werking.

14,83

excl. BTW

Laufwunder Fussbalsam verkoelend Groen ProfiLine 450 ml.

Profi line Laufwunder Fussbalsam verkoelend Groen  450 ml. is een cosmetisch product dat de huid zacht en elastisch maakt. De verfrissende geur van menthol en zijn huidverkoelende werking geven de voeten direct een aangenaam gevoel. Bij voettranspiratie werkt Laufwunder Groen deodoriserend. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

18,14

excl. BTW

Profi Line Laufwunder Fussbalsam Hautfettend Blauw 450 ml met pomp

Profi Line Laufwunder Blauw 450 ml met pomp  heeft een deodoriserende werking. Profi Line Laufwunder BlauwBevat ureum voor vochtreguleratie in de huidlagen.

18,14

excl. BTW

Laufwunder Hydrobalm navulflacon 450 ml. | Profi Line

Profi Line Laufwunder Hydrobalm navul verpakking.450m|l Laufwunder Hydrobalm helpt door toevoeging van 10% ureum het vochtgehalte in de huidlagen te herstellen.   Laufwunder Hydrobalm met 10% Urea zorgt ervoor dat de natuurlijke barrièrefunctie van de huid weer zal functioneren. De samenstelling van deze crème zorgt ervoor dat de crème snel intrekt.  

19,79

excl. BTW

Laufwunder Profi Line Hydrobalm 450 ml met pomp

Proifi Line Laufwunder Hydrobalm met pomp helpt door toevoeging van 10% ureum het vochtgehalte in de huidlagen te herstellen.Proifi Line Laufwunder Hydrobalm helpt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid  weer functioneren. De samenstelling van deze crème zorgt ervoor dat de crème snel intrekt.

20,62

excl. BTW

Laufwunder Hautfettend Blauw 1 liter

Laufwunder Huidvettende Blauw 1000 ML is een huidverzorgende voetbalsem, Laufwunder Huidvettende  Blauw creme is vervaardigd met kamille- en hamamelisextracten,Laufwunder  Blauw brengt werkzame hulp voor de overbelaste en brandende voeten. Door Laufwunder Huidvettende Blauw crème wordt de droge huid zacht, elastisch en ondervindt u direct een behaaglijk gevoel. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

22,04

excl. BTW

Laufwunder Fussbalsam Groen 1 liter

Laufwunder Fussbalsam Groen 1 liter is een cosmetisch product dat de huid zacht en elastisch maakt. De verfrissende geur van menthol en zijn huidverkoelende werking geven de voeten direct een aangenaam gevoel. Bij voettranspiratie werkt Laufwunder Groen deodoriserend. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

22,73

excl. BTW

Hydratatie en kloven wegwerken

Bij Laufwunder kunt u bijvoorbeeld gaan kijken naar de Laufwunder hydrobalm. Deze balm is er speciaal voor bedoeld voor een goede hydratatie van de huidlagen. Daarom zal deze voornamelijk voor de zeer droge huid gebruikt kunnen worden. De ingrediënten bestaan onder andere uit evenwichtige oliën en vetten, waardoor het vochtverlies van de huid minder snel voor gaat komen. Uw voeten worden hierdoor gestimuleerd om zelf het vocht weer vast te houden. De Laufwunder Schrundena is speciaal bedoeld voor het aanpakken van kloven. De combinatie van deze middelen bieden altijd een goed eindresultaat.

De nabehandeling met Laufwunder verzorgen

Om de voeten de juiste verzorging te geven na de behandelingen kunt u gaan kijken naar de Laufwunder voetbalsem en de Laufwunder voetcrème. Beide middelen zorgen ervoor dat de voeten een goede nabehandeling krijgt en u hier ook weer extra hydratatie gaat krijgen. Ook hierbij zijn er verschillende ingrediënten die voor deze verzorging gaan zorgen. U kunt hierdoor altijd veel extra mogelijkheden bieden aan uw cliënten en kunt zelf ook tevreden zijn met het eindresultaat dat u ermee realiseert. De producten van Laufwunder gaan u hier te allen tijde bij helpen.