Curetape | Fysiotape | Kinesiotape

Bent u op zoek naar fysiotape? Wilt u graag online fysiotape bestellen? Sport Lavit heeft een ruim aanbod Curetape, fysiotape en kinesiotape. Curetape van Fysiotape is misschien wel de bekendste kinesiotape op de markt. Cure tape is, in tegenstelling tot klassieke sporttape, rekbaar in de lengte. Bij het aanbrengen van Curetape worden de spieren en gewrichten in (uit)gerekte positie gebracht. Vervolgens wordt de tape op de huid aangebracht. Op deze manier blijft volledige bewegingsuitslag mogelijk.  Wanneer het lichaamsdeel teruggaat in de natuurlijke ontspannen houding, lift de tape de huid iets op. Hierdoor komt er ruimte onderhuids en dit beïnvloedt de fascia. Zo worden onder andere afvalstoffen beter afgevoerd. Bekijk hieronder het ruime aanbod CureTape, kinesiotape en fysiotape.

Vorige1Volgende

Cupping Cups Fasciq | diverse matenBehandel de fascie met de hoogwaardige massage tools van Fasciq. De cupping cups zijn speciaal ontwikkeld voor het losmaken van de fascie en het onderhouden van een soepel fasciaal netwerk

Vanaf 5,74

CureTape dispenserHandige dispenser voor CureTape kinesiologytape rollen.

3,32

excl. BTW

CureTape 1cm. x 5m. | Kinesiotape-FysiotapeCureTape kinesiotape in 1cm. uitvoering verkrijgbaar in 2 kleuren van Fysiotape. Makkelijke smalle stroken voor bijvoorbeel lymfe-drainage.

Vanaf 3,91

CureTape 2,5cm.x5m. Beige kinesiotape-FysiotapeCureTape 2,5cm.x5m. Beige kinesiotape van Fysiotape. Makkelijke smalle kinesiotape voor kinesiotaping.

5,05

excl. BTW

CureTape Pre-Taping Spray 200 mlCureTape Clean Skin Pre-Taping Spray is een huidvriendelijk reinigingsmiddel dat de hechting van de kinesiologische tape verbetert.

9,88

excl. BTW
-15%

CureTape - kinesiotape - Fysio tape 5 cm. x 5 m.CureTape van Fysiotape voor toepassing in kinesiotaping technieken

Vanaf 7,99

-15%

CureTape SPORTS 5 cm. x 5 meterCure Tape SPORTS is een waterbestendig kinesio tape. Cure Tape SPORTS is een kinesiotape met Viscose toplaag wat sneller droogt onder vochtige omstandigheden. Cure Tape SPORTS heeft 25% meer kleefkracht dan de reguliere Cure Tape.

Vanaf 7,99

-15%

CureTape Art 5 cm. x 5 m.CureTape Art kinesiologytape met 6 verschillende leuke prints.

Vanaf 7,99

CureTape-Kinesiotape-Fysiotape SchaarSchaar CureTape - Kinesiotape - Fysiotape voor het makkelijk knippen van medical tape.

10,88

excl. BTW
-18%

CureTape PUNCH 5 cm. x 5 m.De Curetape-kinesiotape-fysiotape PUNCH heeft een uniek en gepatenteerd gatenpatroon waardoor de curetape een grotere stretchcapaciteit krijgt.

Vanaf 9,24

CureTape 7,5 cm. x 5 m. BeigeCureTape van Fysiotape is een elastische tape, die waterresistant is. Wordt gebruikt voor het medical taping concept.

12,69

excl. BTW

CrossLinq (Cross Tape) CureTape-Kinesiotape-FysiotapeCrossLinq (Cross Tape) van CureTape wordt toegepast op lokale pijnpunten en triggerpoints. Deze cross tape is antiallergisch en watervast.

Vanaf 14,10

CureTape High Quality schaarSchaar CureTape - luxe schaar gemaakt van dura-staal, voor een perfecte tape cut.

18,95

excl. BTW
-15%

Rowo Super-Cut kinesiotape schaarDe Rowo Super-Cut schaar is speciaal ontwikkeld voor het knippen van kinesiotape. Door speciale slijptechnieken en een speciale coating knipt de Rowo Super-Cut kinesiotape schaar uw kinesiotape perfect af zonder dat er lijm of andere resten achterblijven.

17,00

excl. BTW

M.T.C. Handboek | Nederlands | Functioneel Fasciaal TapenMTC handboek met vernieuwde en actuele inzichten vanuit fasciaal, osteopatisch en manueel inzicht.

45,83

excl. BTW

M.T.C. Handboek | Nederlands | CureTape-kinesiotape-fysiotapeHandboek Medical Taping Concept (CureTape-kinesiotape-fysiotape) geschreven door Josya Sijmonsma.

45,95

excl. BTW

MTC boek Nederlands | Josya SijmonsmaVolledig herschreven uitgave van het M.T.C. handboek voor Medical Taping door Josya Sijmonsma.

46,70

excl. BTW

Crosslinq handboek van M.T.C.364 pagina's tellend Engelstalig handboek over het toepassen van de Crosslinq

47,12

excl. BTW

M.T.C. Handboek | Lymftaping | Fysiotape-CureTape-KinesiologytapeM.T.C. Handboek | Lymftaping | Fysiotape-CureTape-Kinesiologytape

50,00

excl. BTW
-15%

M.T.C. Handboek | DUITS | Kinesiologytaping | incl. DVD | Fysiotape-CureTapeDuits handboek M.T.C. Kinesiologytaping incl. DVD van Harry Pijnappels van Fysiotape-CureTape.

48,08

excl. BTW
-10%

CureTape Giant rol 31,5 m. x 5 cm.Curetape Giant Rol is een grootverpakking elastische tape, die water resistent is. Wordt gebruikt voor het medical taping concept. Ideaal voor in de praktijk.

Vanaf 54,79

-8%

CureTape Box | Big BoyDe beste prijs voor uw curetape! Voordeelverpakking CureTape. Big Boy box met 40 rollen medical tape.

279,00

excl. BTW

Fysiotape kopen

Bent u op zoek naar kwalitatieve fysiotape, CureTape of kinesiotape? Fysiotape heeft een uitgebreid assortiment met verschillende producten. FysioTape is de exclusieve producent van CureTape. Deze tape wordt geproduceerd in een eigen fabriek, waardoor zij altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden en garanderen. Heeft u vragen over de verschillende fysiotapes? Of heeft u advies nodig bij de aanschaf van curetape? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

CureTape menstruatiepleister

Om de behandeling met kinesiologie tape makkelijker en bereikbaarder te maken op sommige vlakken, is er ook een speciale CureTape menstruatiepleister op de markt gebracht door Fysiotape. Zo kan desgewenst de persoon in kwestie zichzelf makkelijk (laten) tapen tegen menstruatiepijn. De CureTape menstruatiepleister is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoge effectiviteit.

CureTape PUNCH

Een speciale medical tape is de Cure tape PUNCH. Cure tape Punch kenmerkt zich door de speciale perforatie gaatjes in de medische tape. Door het unieke gatenpatroon heeft deze kinetische tape een grotere stretchcapaciteit en is de werkrichting van de tape driedimensionaal. De huid en fascia ontvangen meer signalen door de drukverschillen die ontstaan rondom het gatenpatroon.

Curetape PUNCH wordt veelal gebruikt op zenuwbanen, door de diagonale elasticiteit ontvangt de zenuw een extra prikkeling (zoals zenuwuitstraling en beklemmingen). Voor CVA patiënten. Die reageren beter door de extra prikkeling van het gatenpatroon. Lymfesysteem krijgt ook extra impulsen waardoor voor acute  blessures, zwellingen en hematomen deze variant van de CureTape ook erg geschikt is. Bij het losmaken van fibrosering  en littekens. Bij Pijndemping (zoals rugpijn).

Cross tape cure tape

Een apart product van Fysiotape is de Crosslinq, of Cross tape. Crosslinq is er in drie verschillende maten: small, medium en large.Deze tapes zijn ideaal in het gebruik op lokale triggerpoints (pijnpunten). Voor het gebruik van dit type tape is een apart naslagwerk ogesteld. Deze tapetechniek behoeft een andere benadering dan de reguliere kinesiotape.

Accessoires fysiotape

Fysiotape heeft naast CureTape kinesiotape ook verschillende accessoires voor het gebruik van medical tape, zoals speciale kinesiologie scharen en dispensers voor het makkelijk en hygiënisch opslaan van een rol cure tape. Ook zijn verschillende huid-reinigingsmiddelen verkrijgbaar, zodat de tape nog beter hecht op de huid. Tevens zijn er diverse naslagwerken uitgebracht door Fysiotape over het gebruik en toepassen van Medical Tape.