Hansaplast leukoplast wondpleisters

Vorige1Volgende

Leukoplast Soft 6cm x 100 cm. huidvriendelijke pleisterLeukoplast Soft 6 x 100 cm. huidvriendelijke wondpleister word door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen. Deze witte pleister is ook van een sterk behaarde huid gemakkelijk te verwijderen door de pleister langzaam en met de groeirichting van de haren mee te trekken.

2,97

excl. BTW

Leukoplast elastic 6 cm. x 1 meter pleisterLeukoplast elastic 6 cm. x 1 meter pleister voor afdekking van wonden op bewegelijke lichaamsdelen.

Vanaf 3,21

excl. BTW

Leukoplast elastic 8 cm. x 1 meter pleisterLeukoplast elastic 8 cm. x 1 meter pleister voor afdekking van wonden op bewegelijke lichaamsdelen. Leukoplast, is de nieuwe naam van Hansaplast.

Vanaf 3,55

excl. BTW

Hansaplast waterresistant strips 2 x 7 cm. / a 100 st.Hansaplast Universeel (water-resistant) is een afwasbare, vuilwerende wondpleister, speciaal voor de verzorging van verwondingen die blootstaan aan vochtige dan wel vuile omstandigheden.

7,76

excl. BTW

Leukoplast Softivel 30 ml. pleistersprayLeukoplast Softivel is een pleisterspray voor kleine wondjes. De spray is geschikt om te blijven zitten op plekken op het lichaam die niet gemakkelijk met gewone pleisters kunnen worden bedekt.

7,95

excl. BTW

Leukoplast elastic 4 cm. x 5 meterLeukoplast Elastic is een sterke elastische wondpleister voor de snelle en hygiënische verzorging van kleine verwondingen. De pleister is zeer flexibel en uitermate geschikt voor bewegende lichaamsdelen, zoals knie of elleboog. De elasticiteit van Leukoplast Elastic loopt over de gehele breedte, dus ook over het wondkussen.

9,14

excl. BTW

Leukoplast Universal waterresistant pleisters 28 x 72 mm.Leukoplast Universal waterresistant pleisters zijn afwasbare, vuilwerende wondpleisters. Leukoplast Universal afwasbarepleisters in de maat 28 x 72 mm. zitten per 100 stuks in een doos. Deze Leukoplast Universal pleisters zijn speciaal voor de verzorging van verwondingen die blootstaan aan vochtige dan wel vuile omstandigheden.

9,59

excl. BTW

Leukoplast elastic 6 cm. x 5 m.Leukoplast elastic 6 cm. x 5 m. wordt door een speciaal procédé lucht- en waterdoorlatend gemaakt (microporeus) waarmee huidproblemen worden vermeden. De kleeflaag bestaat uit zink-oxyde rubber.

9,90

excl. BTW

Leukoplast universal waterbestendig 6 cm.x 5 meterLeukoplast universal waterbestendige pleister rol is een afwasbare, vuilwerende wondpleister,  speciaal voor de verzorging van verwondingen die blootstaan aan vochtige dan wel vuile omstandigheden.

9,95

excl. BTW

Leukoplast elastic 8 cm. x 5 m. pleisterrolDe elasticiteit van de Leukoplast elastic 8 cm. x 5 m. pleisterrol loopt over de gehele breedte, dus ook over het wondkussen. Deze elasticiteit wordt bereikt door middel van het gebruik van polyamidegarens in combinatie met een speciale weeftechniek.

10,80

excl. BTW

Leukoplast elastische vingertoppleister à 50 stuksLeukoplast elastische vingertoppleister voor de snelle en hygiënische verzorging van kleine verwondingen. De pleister is zeer flexibel en uitermate geschikt de vingertop.

11,69

excl. BTW

Leukoplast vingerpleister 19x180mm. 100stLeukoplast vingerpleister 19x180mm. 100st

14,63

excl. BTW