EHBO en BHV

Welkom in de productcategorie EHBO en BHV van Sport Lavit waar je producten voor Eerste Hulp Bij Ongelukken vind maar ook voor huishoudelijke ongelukjes in bijvoorbeeld de keuken of de tuin. Als zakelijke klant, maar ook als particulier bent u op het juiste adres voor snelverband tot pleister en van verbandtrommel tot brancard. Artikelen voor wondverzorging, verbandmiddelen, wond desinfectie en latex en nitrile handschoenen. Bij Sport Lavit kunt u terecht voor complete verbandkoffers, EHBO kits en EHBO vullingen maar u kunt ook alle EHBO artikelen kunt u los kopen!

Vorige1|2|...|4

Handschoenen Soft-Nitril Eurogloves 200 st.Acceleratorvrije Soft Nitril handschoen

Vanaf 9,95

HEKA Sorb absorberend verbandHEKA sorb absorberend verband kan gebruikt worden bij matig tot zwaar exsuderende wonden.

Vanaf 10,00

Hekapad 5 x 5 cm. / niet verklevend wondkompresNiet-verklevend, absorberend wondkompres van 100% viscose. Aan beide zijden een laagje polyethyleen en polypropyleen waardoor het niet met de wond kan verkleven.

0,12

excl. BTW

Heka Gazen steriel 5 x 9 cm. (zestientje) per stukHeka Gazen steriel 5 x 9 cm. per stuk. Steriel hydrofiel gaaskompres voor het reinigen en afdekken van wonden. Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht.

0,15

excl. BTW

Heka Gazen steriel 5 x 5 cm. per stukSteriel hydrofiel gaaskompres. Heka Gazen steriel  5 x 5 cm. per stuk voor het reinigen en afdekken van wonden. Door de snelle absorptie en de veegvastheid kan het uitstekend dienen voor reiniging van de wond en de huid.

0,16

excl. BTW

Blarenprikkers a 10 st.Blarenprikkers steriel per stuk verpakt.

0,17

excl. BTW

Eilandpleister 5 x 7 cm. steriel p.st. HekaplastEilandpleister, elastisch, zelfklevend wondverband.

0,25

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 4 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

0,26

excl. BTW

Heka Gazen steriel 10 x 10 cm. per stukHeka steriele gazen 10 x 10 cm. voor het bedekken van wonden en opvangen van bloed. Rafelvrij gevouwen, ademend steriel gaas. Gemaakt van 100% katoen; ontvet en gebleekt. Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht.

0,26

excl. BTW

Hydrofiel windsel 4 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,24

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 6 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

Vanaf 0,26

excl. BTW

Eilandpleister 6 x 10 cm. steriel p.st. HekaplastHekaplast Eilandpleister 6 x 10 cm. steriel per stuk verpakt. Non-Woven, rekbare ruglaag.

0,33

excl. BTW

Wondsnelverband no. 2 ( 6 x 8 cm.)Wondsnelverband is aan een zijde voorzien van een elastisch windsel andere zijde voorzien van hechtpleister. Wondkussen is voorzien van een niet verklevend laagje! zacht en hyperallergeen.

0,35

excl. BTW

Hekapad 10 x 10 cm. / niet verklevend wondkompresNiet-verklevend, absorberend wondkompres van 100% viscose. Hoge absorptie en hecht niet aan de wond.

Vanaf 0,28

excl. BTW

Verbandwatten zz 10 gr.Verbandwatten 100% katoen, zigzag gevouwen in zakje en is absorberend.

Vanaf 0,33

excl. BTW

Hydrofiel windsel 6 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,41

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 8 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

Vanaf 0,41

excl. BTW

Burncare gel in sachet 3,5 cm.Pijnstillende gel is beschikbaar in sachet 3,5 cm. Deze gel is ideaal voor alle kleine brandwonden.

0,49

excl. BTW

Heka steriel verbanddoek 60 x 80 cm.Heka Burn Dressing, steriel verbanddoek 60 x 80 cm.

0,51

excl. BTW

Snelverband gerold / Nr.1 / 6 x 8 cm / sterielWondsnelverband bestaat uit een steriel, vochtopnemend wondkussen met aan de ene zijde een lange en aan de andere zijde een korte elastische hydrofiele zwachtel.

0,52

excl. BTW

Snelverband gerold / Nr.3 / 10 x 12 cm / sterielWondsnelverband bestaat uit een steriel, vochtopnemend wondkussen met aan de ene zijde een lange en aan de andere zijde een korte elastische hydrofiele zwachtel.

0,52

excl. BTW

Verbandwatten zz 25 gr.Zigzagsgewijs gevouwen verbandwatten wordt gebruikt bij reiniging en desinfectie van de huid.

Vanaf 0,48

excl. BTW

Hydrofiel windsel 8 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,50

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 10 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

Vanaf 0,50

excl. BTW

Snelverband gerold / Nr.2 / 8 x 10 cm / sterielWondsnelverband bestaat uit een steriel, vochtopnemend wondkussen met aan de ene zijde een lange en aan de andere zijde een korte elastische hydrofiele zwachtel.

0,58

excl. BTW

Snelverband nr. 1 steriel (12x12 cm.) Nederlands modelSnelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van de bloedende wond. Aan beide zijde voorzien van een elastisch windsel. Wondkussen is voorzien van een niet verklevend laagje! zacht en hyperallergeen.

Vanaf 0,41

excl. BTW

Cambric windsel 4 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 0,57

excl. BTW

Hydrofiel windsel 10 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,60

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 1,25cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels.

Vanaf 0,57

excl. BTW

Wondsnelverband no. 3 (8 x 10 cm.)Wondsnelverband is aan een zijde voorzien van een elastisch windsel andere zijde voorzien van hechtpleister. Wondkussen is voorzien van een niet verklevend laagje! zacht en hyperallergeen

Vanaf 0,55

excl. BTW

Gelita-spon blokjes 10x10x10 mm.Gelita-spon kan gebruikt worden daar waar veneuze of diffuse bloedingen optreden, die moeilijk met traditionele middelen onder controle kunnen worden gebracht.

0,70

excl. BTW

Synthetische watten 6 cm. x 2,75 m.Synthetische watten worden gebruikt als postermateriaal onder steun- of compressiegevende windsels. Ze zijn gemaakt van polyester vezels 100% polyester, per stuk verpakt in een wikkel, luchtdoorlatend en niet absorberend.

Vanaf 0,68

excl. BTW

Safe Box naaldenkoker

0,79

excl. BTW

Cambric windsel 6 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 0,72

excl. BTW

Elastomull 4 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

0,80

excl. BTW

Burnsheild Blots 3,5 ml. | Brandwonden gelBurnsheild Blots 3,5 ml is een must-have in elke verbandkoffer. Burnshield voor behandeling van brandwonden en schaafwonden in de acute fase.

0,83

excl. BTW

Snelverband nr. 2 steriel (18x18 cm.) Nederlands modelSnelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van de bloedende wond. Met name geschikt voor EHBO-gebruik en onmisbaar in de verbandtrommel.

Vanaf 0,72

excl. BTW
-15%

Wondpleister non-woven 72 x 19 mm. / a 25 st.Non-woven wondpleister, 25 stuks in een hersluitbaar gripzakje. De pleisters kunnen gemakkelijk in de pleisterdispenser worden geplaatst.

0,72

excl. BTW

Wondpleister 10 st. van 10 cm x 6 cm. / hersluitbaar zakjeWondpleister in een hersluitbaar plastic zakje. Huidvriendelijke, luchtdoorlatende wondpleister van textiel. Hecht niet aan de wond.

Vanaf 0,79

excl. BTW

Heka Plast Wondpleisterpleister assorti a 20 stukAssortiment van 20 pleisterstrips HEKA®PLAST wondpleisters. De pleisters hebben een sterke kleefkracht en dragen comfortabel bij elke activiteit.

Vanaf 0,79

excl. BTW
-15%

Wondpleister non-woven 72 x 25 mm. / a 25 st.Non-woven wondpleister, 25 stuks in een hersluitbaar gripzakje. De pleisters kunnen gemakkelijk in de pleisterdispenser worden geplaatst.

0,77

excl. BTW

Synthetische watten 10 cm. x 3 m.Synthetische watten worden gebruikt als postermateriaal onder steun- of compressiegevende windsels. Huidvriendelijk, gemakkelijk aan te leggen.

Vanaf 0,86

excl. BTW

Controlesticker EHBO-koffer | volgende keuringKeuring sticker voor de EHBO koffer.

0,95

excl. BTW

Universeel windsel 6 cm. x 5 m.Universeel windsel van 63% katoen, 36% polyamide en 1% polyurethaan; ca. 100% rek.Per stuk verpakt in cellofaan inclusief verbandklemmen.

Vanaf 0,90

excl. BTW

Snelverband nr. 3 steriel (18x28 cm.) Nederlands modelSnelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van de bloedende wond. Met name geschikt voor EHBO-gebruik en onmisbaar in de verbandtrommel. Het kompres is absorberend en gemaakt van geperste vebandwatten. Aan twee zijden is een licht elastich hydrofiel windsel vastgenaaid.

Vanaf 0,90

excl. BTW

Cambric windsel 8 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 0,95

excl. BTW

Elastomull 6 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

1,07

excl. BTW

Kiss of Life beademingsdoekjeKiss of Life beademingsdoekje, beschermt tegen overdraagbare ziektes, veilig bij beademen, compact verpakt, met gebruiksaanwijzing.

Vanaf 0,99

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 2,5cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. - Flexibel en rekbaar - Luchtdoorlatend - Scheurbaar

Vanaf 0,94

excl. BTW

Elastomull 8 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

1,24

excl. BTW

Reddingsdeken | Isolatiedeken zilver-goudReddingsdeken, isolatiedeken beschermt tegen kou, warmte, vocht en vuil en is te gebruiken bij bedrijfs- verkeers- en (sport) ongevallen. 160 x 210 cm.

1,25

excl. BTW

Naalden en Afval container 0,5 ltrGele afvalcontainer die geschikt is voor klein afval, zoals swann morton mesjes, bloedlancetten en (Dry Needle) naalden.

1,25

excl. BTW

Cambric windsel 10 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 1,17

excl. BTW

Elastomull 10 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

1,31

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister Blue 5m x 2,5cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. Door de kleur is de pleister visueel scanbaar en daardoor geschikt voor de voedinsindustrie en horeca.

Vanaf 1,15

excl. BTW

Heka Plast kids pleister assortiHeka Plast kids pleister assorti zijn afwasbaar en geschikt om mee te douchen/zwemmen. Assortiment van 20 pleisterstrips met een vrolijke opdruk.

1,42

excl. BTW

Non woven kompres 5 x 5 cm. / a 100 st. niet sterielHet Non Woven kompres wordt toegepast bij het reinigen van de wond en de huid daaromheen; daanaast als steriele afdekking van droge of licht vochtafgevende wonden. Het is zacht en plooibaar, waardoor het prettig aanvoelt. Het absoptievermogen is groot en de absorptiesnelheid goed.

1,45

excl. BTW

Coldpack instant 14 x 17 cm. Rowo | eenmalig gebruikColdpack instant 14 x 17 cm. Rowo voor eenmalig gebruik.

2,71

Vanaf 1,31

excl. BTW
-15%

Wondpleister lange vingerpleister non-woven / 120 x 20 mm. / a 15 st.Non-woven lange vingerpleister, 15 stuks in een hersluitbaar gripzakje. De pleisters kunnen gemakkelijk in de pleisterdispenser worden geplaatst.

1,27

excl. BTW

Hechtpleister 2.5 cm x 5 m. transparantHeka Film transparant, scheurbaar. PE hechtpleister. Op flens met beschermring.  Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 1,35

excl. BTW
-5%

Leukopor 9.2 m. x 1.25 cm.Leukopor is een bijzonder huidvriendelijke, hypo-allergene en poreuze hechtpleister op basis van een witte non-woven polyester/viscose folie.

1,43

excl. BTW

Heka Plast kids pleister 6 cm x 100 cmHeka Plast kids pleister 6 cm x 100 cm, pleister van 6 cm breed met een lengte van 1 meter. Met een vrolijke opdruk. Waterproof pleister.

1,51

excl. BTW

Verbandwatten zz 100 gr.Zigzagsgewijs gevouwen verbandwatten wordt gebruikt bij reiniging en desinfectie van de huid. Bevat uit 50% onvette katoen en 50% viscose en is absorberend.

1,56

excl. BTW

Waterresistant pleisterstrips 19x72 mm (100 st.)Waterresistant pleisterstrips 19x72 mm doos   100 stuks. Geschikt om mee te zwemmen en douchen.

1,61

excl. BTW

Heka reiningingsvloeistof / Desinfectant 10 ml. / met druppelaarDesinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

1,64

excl. BTW

Heka Gazen steriel 5 x 9 cm. (zestientje) doosje á 16 st.Heka Gazen steriel 5 x 9 cm. (zestientje) doosje á 16 st. Steriel hydrofiel gaaskompres voor het reinigen en afdekken van wonden. Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht.

1,69

excl. BTW

Ideaal windsel 6 cm x 5 m. / in cellofaanElastisch ideaalwindsel met rafelvrije randen, van 100% katoen. Korte rek ca. 90%. Ademend, kookvast, meerdere keren wasbaar. Bestand tegen vet, olie, zalven en zweet, huidvriendelijk. Met verbandklemmen en per stuk verpakt in cellofaan.

1,69

excl. BTW

Universeel windsel 10 cm. x 5 m.Universeel windsel van 63% katoen, 36% polyamide en 1% polyurethaan; ca. 100% rek.Per stuk verpakt in cellofaan inclusief verbandklemmen.

Vanaf 1,63

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 76 mm. a 3 st. (2878)Leukostrip traumatiseert de wondranden niet, zorgt voor een bijna pijnloze wondsluiting en minimaliseert littekenvorming. Tevens helpt Leukostrip de wond beschermen tegen trek- en schuifkrachten. Leukostrip kleeft goed en is lucht- en waterdampdoorlatend. De microporeuze kleeflaag is hypo-allergeen waardoor het risico op allergische reacties wordt gereduceerd.

1,75

excl. BTW

Ideaal windsel 4 cm x 5 m. / in cellofaanElastisch ideaalwindsel met rafelvrije randen, van 100% katoen. Korte rek ca. 90%. Ademend, kookvast, meerdere keren wasbaar. Bestand tegen vet, olie, zalven en zweet, huidvriendelijk. Met verbandklemmen en per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 1,59

excl. BTW

Leukoplast 5 m. x 1.25 cm. met klemringDe kleefmassa gebruikt in Leukoplast is van zinkoxide-rubber en zorgt voor een goede en langdurige kleefkracht, zelfs wanneer de Leukoplast pleister onder grote spanning staat.

Vanaf 1,70

excl. BTW
-15%

Alcohol Podior 70% 100 ml.Alcohol 70% gedenatureerd, ook wel Spiritus ketonatus dilutus genoemd, is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria.

1,53

excl. BTW

AED Pictogram 20 x 20 cm.AED Pictogram 20 x 20 cm. voor duidelijke zichtbaarheid van de aanwezigheid van een AED

1,95

excl. BTW
-15%

Wondpleister vingertop pleister non-woven 75 x 45 mm. / a 25 st.Non-woven vingertop pleister, 25 stuks in een hersluitbaar gripzakje. De pleisters kunnen gemakkelijk in de pleisterdispenser worden geplaatst.

1,67

excl. BTW

Heka Vingerbob á 5 STUKSHeka Vingerbob vingerverband zak ¡ 5 stuks.

1,99

excl. BTW

Leukostrip 4 x 38 mm. a 8 st. (2876)Leukostrip wondhechtstrips zijn vervaardigd van 100% polyamide voorzien van een hypo-allergene kleeflaag waarmee een vrijwel pijnloze wondsluiting mogelijk is. Het materiaal is elastisch en rekt mee bij eventueel ontstaan van zwelling.

2,00

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 102 mm. a 5 st. (2879)Leukostrip komt, nadat de zwelling is afgenomen, weer in haar oorspronkelijke vorm terug. Het polyamide materiaal is elastisch en keert terug in de oorspronkelijke vorm na wondsluiting. Hierdoor worden de wondranden goed tegen elkaar aangedrukt wat een mooi cosmetisch resultaat geeft.

2,00

excl. BTW

Heka reiningingsvloeistof / Desinfectant 30 ml. / met druppelaarDesinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. 70% alcohol / 30% aqua. In handige flacon met een inhoud van  30 ml. Door de desinfecterende vloeistof op de huid te druppelen, makkelijk en hygiënisch in gebruik.

2,00

excl. BTW
-10%

BSN Gazofix 4 cm. x 4 meterBSN Medical Gazofix 4 cm. x 4 meter rekbaar fixatiewindsel voor o.a.: - fixatie van verbanden en spalken - beschermend verband bij gipsverbanden en tapeverbanden - als ondersteunend verband bij verstuikingen en verrekkingen

1,85

excl. BTW

Betadine zalfgaas 10 cm. x 10 cm.Na plaatselijke wondverzorging (bijv. met Betadine oplossing) kan Betadine zalfgaas direct op de wond worden aangebracht. De vetvrije zalfbasis en de PVP-I moleculen vormen een ademende, poreuze korst op de wond.De geleidelijke afgifte van het beschikbare jodium geeft een snelle, lang aanhoudende, desinfecterende werking.

Vanaf 2,02

excl. BTW

Waterresistant pleisterstrips 25x72 mm (100 st.)Waterresistant pleisterstrips 25x72 mm doos 100 stuks. HEKA®PLAST waterresistant wondpleisters zijn afwasbaar en geschikt om mee te douchen en zwemmen.

2,13

excl. BTW

Ideaal windsel 8 cm x 5 m. / in cellofaanIdeaal windsel geeft een lichte steun en wordt met name gebruikt als steunzwachtel bij de behandeling van verrekkingen, verstuikingen en spierblessures. Het windsel is vervaardigd van 100% katoen, zodat het windsel ook bij patiënten met een gevoelige huid kan worden toegepast.

2,20

excl. BTW
-15%

BSN Gazofix 6 cm. x 4 m.BSN Medical Gazofix is elastisch, waardoor grotere en gecompliceerde bandages eenvoudig en snel kunnen worden aangelegd. De polyamide vezels verliezen ook bij langer gebruik niet hun elasticiteit, waardoor BSN Gazofix langdurig gefixeerd en zonder te plooien gebruikt kan worden. Goedkoper alternatief maar dezelfde kwaliteit? Klik hier!

1,95

excl. BTW

Hekapor 2,5 cm x 9,1 m. / NW hechtpleisterHekapor is geschikt voor gebruik bij tere huid, bij veelvuldig te vervangen verbanden en  voor in het gezicht.

Vanaf 2,12

excl. BTW

Heka Training set EHBO / BHVHeka Training set voor oefenen en instructie van EHBO cursussen. Richtlijn 2017!

Vanaf 2,07

excl. BTW

Alcoholdoekjes a 100 st. (6,5 x 3 cm.)De Heka alcoholdoekjes zijn uitstuitend voor uitwendig gebruik. 70% Isopropyl alcohol.  - Reinig de huid met enkele vegen - Het alcholdoekje is slechts eenmaal bruikbaar

Vanaf 2,22

excl. BTW
-10%

Leukosilk 9.2 m. x 1.25 cm.De zeer grote spankracht van deze hechtpleister maakt Leukosilk geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

2,30

excl. BTW

Mondmaskers 3-laags a 50 st / Groen / Oorelastiek

2,58

excl. BTW

Burncare Burn Dressing 50 x 150 mm.Burncare Burn Dressing 50 x 150 mm. ideaal voor alle kleine brandwonden.

2,58

excl. BTW

HEKA soft non-woven kompres 10x10 cm. niet steriel - 8 lagenHEKA soft non-woven kompres met hoog absorptievermogen.

2,58

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 1.25 cm.Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

Vanaf 2,47

excl. BTW
-15%

BSN Gazofix 8 cm. x 4 m.BSN Gazofix is een huidkleurige en op zichzelf klevende rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en heeft goede ondersteunende eigenschappen.Het materiaal van BSN Gazofix bestaan uit katoen en polyamide. Door geïmpregneerde microdruppels natuurlijk latex kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huid of aan het haar. Goedkoper alternatief, maar dezelfde kwaliteit? klik hier!

2,23

excl. BTW

Zeep Unicura Balance 250 ml. / incl. pompjeHandzeep Unicura Balance anti-bacteriële bescherming

2,75

excl. BTW

Bloedstelpende neustampon 2 stuks | KlinisponKlinispon bloedstelpende neustampon 2 stuks is een absorberend neusverband dat zeer snel uitzet en verandert in een zachte spons, terwijl het bloed absorbeert.

2,75

excl. BTW
-5%

Leukopor 5 m. x 2,5 cm. (2472)Leukopor is een huidvriendelijke hechtpleister voor de gevoelige huid.

2,63

excl. BTW

Betadine pleister strips 20 st.Betadine pleisters strips, wondpleister geïmpregneerd met Betadine oplossing.

2,79

excl. BTW

Detectable pleisterstrips 19 x 72 mm (100 st.)Detectable pleisterstrips 19 x 72 mm doos   100 stuks. Blauwe en detecteerbare pleisterstrips. Wondpleister met een aluminium strip onder het wondkussen en de opvallende blauwe kleur. Waardoor deze gemakkelijk op te sporen is wanneer verloren in bijvoorbeeld etenswaren.

2,80

excl. BTW
-5%

Leukoplast Soft 6cm x 100 cm. huidvriendelijke pleisterLeukoplast Soft 6 x 100 cm. huidvriendelijke wondpleister word door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen. Deze witte pleister is ook van een sterk behaarde huid gemakkelijk te verwijderen door de pleister langzaam en met de groeirichting van de haren mee te trekken.

2,68

excl. BTW

Burncare Burn Dressing 100 x 100 mm.Burncare Burn Dressing 100 x 100 mm. ideaal voor brandwonden.

2,85

excl. BTW
-15%

Leukoplast 5 m. x 2.5 cm. met klemringDe zinkoxide-rubber kleefmassa van Leukoplast is door een speciaal procede lucht- en waterdamp doorlatend gemaakt. Omdat luchtdichte afsluiting hierdoor wordt voorkomen, verweekt de huid niet en worden andere huidirritaties tegengegaan.

2,47

excl. BTW

Blaren pleisters | blaren verzorging

Door continue wrijving laat de opperhuid los, hierdoor ontstaat een overvloed aan lymfevocht en ontstaat een blaar. Bij Sport Lavit vindt u allerlei verzorging en preventie middelen voor blaren. Compeed blarenpleisters zijn hiervan misschien wel de bekendste blarenpleisters. Compeed blarenpleisters zijn er in verschillende maten en varianten, small voor kleine blaren, medium voor blaren op de hak en wreef en blarenpleisters voor de tenen. Wist u trouwens dat Compeed ook een blarenstick heeft? Deze stick voorkomt het krijgen van een blaar, dat is makkelijk! Naast Compeed blaren verzorgingsproducten vind u bij Sport Lavit ook Second Skin en Skin-on-Skin blarenpleisters, Second Skin blarenpleisters kunt u eenvoudig knippen naar grootte van de blaar. Skin-on-Skin blarenpleisters zijn verkrijgbaar in potten en zijn al voor geknipt. Dient zich een blaar aan dan kunt u deze snel behandelen. Wilt u een blaar doorprikken? Dat kan met een steriele naald, Sport Lavit heeft grootverpakkingen steriele blarenprikkers. De blarenprikkers worden vaak gebruikt op wandelevenementen en skeelerevenementen. Naast Compeed vindt u in het assortiment blaren verzorging van Sport Lavit ook HEKA blarenpleisters, de HEKA blarenpleister is een goedkoper alternatief voor Compeed. Blarenpleisters gebruikt u wanneer u een blaar heeft maar u kunt blaren ook voorkomen, door bijvoorbeeld Hirschtalgcreme van Rowo te gebruiken. Dit is een wat vettige creme die ervoor zorgt dat er geen wrijving ontstaat tussen bijvoorbeel de schoen en de voet. Tijdens wandelevenementen als de Nijmeegse Vierdaagse of de Kennedymars zijn er vaak EHBO posten, deze specialisten kunnen u helpen blaren behandelen. Een methode die vaak gebruikt wordt is het dakpan gewijs tapen met Leukoplast. Ook Leukoplast en andere hechtpleisters vindt u in het assortiment van Sport Lavit voor het behandelen van blaren.

Brandwonden verzorging

Verbranding? Heeft u of iemand anders een brandwond of brandwonden opgelopen? Onthoud: blijf kalm, breng eerst jezelf in veiligheid, stel het slachtoffer gerust en handel volgens de eerste hulpregels. Bij twijfel over de behandeling van brandwonden altijd contact opnemen met uw huisarts of 112 bellen. De manier om de schade te beperken bij brandwonden is het snel koelen van de brandwond. Waar water niet voor handen is is het koelen en verzorgen van brandwonden met een brandwondencréme, brandwondzalf of brandwondkompres een oplossing. Met brandwond producten van Burnshield en Burncare kunt u snel en adequaat handelen en erger voorkomen. Burncare en Burnshield producten zijn onmisbaar in de horeca, bijvoorbeeld in de keuken van een pannekoekenhuis of in een cafetaria waar opspattend vet voor brandwonden kan zorgen. Of denk aan professionele keukens in restaurants, hoe groot is daar de kans wel niet op een brandwond bij een hete oven? Burncare en Burnshield kompressen zijn steriel verpakt en direct toepasbaar wanneer men een brandwond oploopt. Kompressen voor brandwonden zijn er in allerlei maten. Voor grotere oppervlakken of bij frequenter gebruik kunt u ook een zalf of gel gebruiken. De producten van Burncare en Burnshield zijn geschikt voor gebruik bij eerste graads en tweede graads branwonden.

Desinfectie middelen

Sport Lavit levert u een compleet pakket artikelen op het gebied van desinfectie middelen voor BHV en EHBO. Wij selecteerden voor u kwalitatief hoogstaande producten die veelal ook door de professionele hulpverlening worden toegepast. Artikelen die vanzelfsprekend voldoen aan de wettelijke normen gesteld in de Arbeidsomstandighedenwet. In de categorie desinfectiemiddelen vindt u producten die gebruikt worden voor oppervlakte reiniging en desinfectie, producten die gebruikt worden voor instrumenten reiniging en desinfectie, producten die gebruikt worden voor huidoppervlak reiniging en desinfectie en producten voor wondreiniging en wonddesinfectie. Of u nu Hibicet zoekt of gewoon alcohol 70% of alcohol 80% bij Sport Lavit vindt u het onder één dak. Bij ons hoeft u geen grote aantallen af te nemen om een goede prijs te krijgen voor EHBO producten, u kunt HEKA reinigingsvloeistof bijvoorbeeld gewoon per flesje kopen, bent u groot verbruiker dan is de HEKA reinigingsvloeistof ook leverbaar in overdoosje van 25 flesjes. Bent u opleider in EHBO en BHV? Dan is het gespecialiseerde EHBO assortiment van Sport Lavit echt iets voor u, voor reanimatie poppen bijvoorbeeld vindt u allerlei reinigingsmiddelen, alcoholdoekjes, Alcohol in fles van 100 ml. tot 5 liter Alcohol jerrycan. Ook hebben we diverse handreinigers zoals Sterillium Gel Pure of Sterillium Med. Geef virussen geen kans met de Sport Lavit Spray pen voor handreiniging. Wonden kunnen gereinigd worden met Hibicet, Betadine zalf of Betadine oplossing. Grote oppervlakken, zoals vloeren en wanden kunnen gedesinfecteerd worden met Dettol.

EHBO tassen en EHBO koffers

Zoekt u de juiste tas of koffer om uw EHBO of medische spullen in te bewaren of te vervoeren? Sport Lavit biedt u een ruim assortiment EHBO tassen, EHBO koffers en EHBSO tassen, sportverzorgingtassen en schoudertassen. De EHBO tassen en koffers zijn zowel gevuld als leeg verkrijgbaar. Ideaal voor sportverenigingen en andere organisaties die regelmatig sportactiviteiten met veel deelnemers organiseren. De EHBSO tassen en sets voldoen aan de richtlijnen voor bedrijfsverbanddozen en voldoen eveneens aan de eisen van de Arbo-wet. Verbandtrommels en verbandkoffers zijn gemaakt van hard plastic, deze kunnen wel tegen een stootje maar zijn niet ideaal als het aankomt op frequent gebruik qua vervoer. Een EHBO tas of koffer bied dan uitkomst. EHBO tassen bieden vaak meer plaats voor medisch materiaal en kunnen beter tegen een stootje. Door schouderbanden en soms ook wieltjes bij een trolley zijn dit soort EHBO tassen makkelijk in gebruik. Daarnaast zal een EHBO tas niet snel kapot vallen in vergelijk met een verbandkoffer. Met sommige EHBO rugtassen bent je ook beter zichtbaar als hulpverlener, dit soort speciale rugtassen zijn herkenbaar door de opdruk EHBO of BHV en hebben vaak fluoriserende kleuren.

Handschoenen en bescherming

In de categorie handschoenen en bescherming bieden wij u producten aan voor veilige uitvoering van medische handelingen en handelimgen die plaats vinden binnen het vakgebied van de EHBO'er en de BHV'er. Dit kunnen producten zijn als latex handschoenen, Nitrile handschoenen, mondmaskers, veiligheidsbrillen, plastic schorten, mouwovertrekken, haarnetjes, etc. Handschoenen voor EHBO'ers en BHV'ers zijn er in latex, nitrile en Vinyl. Uiteraard zijn er handschoenen gemaakt van latex-vrij materiaal en Nitrile die zorgen voor minder kans op allergische reacties. Mondmaskers dienen voor verschillende soorten bescherming als we kijken naar EHBO en BHV. Mondmaskers bieden bescherming tegen stof, vloeistoffen, virussen en zijn onmisbaar bij verschillende beroepsgroepen. Veiligheidsbrillen bieden net als mondmaskers bescherming aan EHBO'ers en BHV'ers voor diverse risico's. Veiligheidsbrillen worden gedragen voor bescherming van de ogen. Kijkens naar risico's op bijvoorbeel een muziekevenement danbiedt het dragen van een veiligheidsbril bescherming tegen vloeistoffen, glas en ook bloed. Plastic schorten en mouwovertrekken bieden bescherming voor de kleding, dit kan zijn bij overmatig bloedverlies of als iemand onwel is geworden en moet overgeven. Haarnetjes draagt men als er hygiënisch en klinisch gewerkt moet worden.

Hechtpleisters | Fixatiepleisters

Met fixatiepleister of hechtpleister worden allerlei verbanden vastgezet. Gaasjes kunnen vastgeplakt worden en pleisters verstevigd. Voor het vastzetten van verbanden en kompressen. Hechtpleisters en fixatiepleisters hebben een sterke kleefkracht. Hekaplast en Leukoplast zijn misschien wel de meest bekende hechtpleisters, deze hechtpleister op rol is verkrijgbaar in 1,25 cm. , 2,5 cm. en 5 cm. breedte en zitten op rol van 5 meter of 9,2 meter. Hekaplast en Leukoplast worden ook gebruikt voor het pangewijs tapen van blaren, deze techniek kom je vaak tegen bij wandelevenementen als de Nijmeegse Vierdaagse of de Kennedymars. Heka Plast hechtpleisters zijn ook verkrijgbaar in een transparante uitvoering en een blauwe uitvoering voor HACCP, de horeca. Hekapor en Leukopor is een papieren fixatiepleister en Leukosilk is een extra sterke hechtpleister op rol. Leukofix is een transparante hechtpleister welke zich perfect leent voor gebruik op de gevoelige huid door zijn hypo-allergene eigenschappen. Hekastrip en Leukostrip zijn fixatiepleisters, meest bekend als het zwaluwstaartje. Een zwaluwstaartje is makkelijk te gebruiken wanneer bijvoorbeeld een snee gehecht moet worden. Fixomull en Flex O Stretch zijn het meest bekend als huidvriendelijke hechtpleisters en worden breed toegepast in de EHBO maar vooral bij behandeling van blaren heel bekend. Met Fixomull 10 cm. of Flex O Stretch 10 cm. kan bijvoorbeeld de gehele voetzool getapet worden bij blaren.

Medische hulpmiddelen

In de categorie EHBO | Medische steun- en hulpmiddelen vindt u alles van veiligheidsspelden en verbandklemmen tot mitella's en injectienaalden. Tevens biedt Sport Lavit een groot assortiment verbandscharen en pincetten. Verbandscharen zijn er in de maten 12 cm. Verbandscharen 14 cm. verbandscharen 16 cm. verbandscharen 18 en 20 cm. voor het zware werk. Pincetten zijn er in verschillende uitvoeringen, splinterpincetten en verbandpincetten, tekenpincetten. Tekenpincetten zijn er in plastic uitgevoerd en in RVS. Alle verbanscharen zijn RVS uitgevoerd. Verbandscharen gaan ook wel eens onder de naam listerverbandschaar. Listerverbandscharen worden gebruikt voor het knippen van verbanden, tape, gazen en soms zelfs gips. Onder medische hulpmiddelen vallen ook naaldcontainers, naaldencontainers kunnen gebruikt worden voor het veilig afvoeren van injectienaalden, operatiemessen, scalpelmesjes, etc.

Pleisters

Sport Lavit heeft een groot assortiment pleisters, allen uit voorraad leverbaar. Textiel pleisters, water resistant pleisters, blauwe pleisters HACCP, eiland pleisters etc.

Uiteraard vindt u in ons assortiment ook pleister vullingen en pleisterspray. Compleet assortiment pleister dispensers en navullingen. Leukoplast, Hansaplast, Akla, van Heek, Salvequick en Cederroths pleister dispensers

Snelverbanden

Snelverbanden en wond snelverbanden worden gebruikt bij het direct verzorgen van wonden. Anders dan verbandmiddelen die gebruikt worden voor bijvoorbeeld zwachtelen of dagelijkse verzorging van wonden.

Tubigrip en Netverbanden

Compleet assortiment Tubigrip en netverbanden voor de EHBO en BHV vindt u bij Sport Lavit.

Veiligheidshesjes

Sport Lavit is uw leverancier voor Veiligheidshesjes voor EHBO en BHV medewerkers. Bestel nu online of kom langs in onze winkel.

Verband Windsels

Een compleet assortiment verband windsels vindt u onder de categorie EHBO | windsels.

Verbandtrommel | GEVULD

Gevuld assortiment EHBO verbandkoffers en EHBO verbandtrommels. Nu tegen zéér scherpe prijs aangeboden. Bij ons bent ú verzekerd bent van de beste prijs voor Heka verbandtrommels!

Verbandtrommel | LEEG

Compleet assortiment lege EHBO verbandtrommels en EHBO verbandkoffers vindt u onder de categorie EHBO verbandtrommel | EHBO Verbandkoffer | Leeg.

Verbandwatten

Dek verbanden kunnen uit verschillende materialen bestaan, afhankelijk van de plaats en grootte van de wond. Een geringe tot matige bloeding zal met een dek verband stoppen.

Te gebruiken materialen voor een dek verband: pleister, snelverband, gaas, witte (of evt.synthetische) watten, elastisch hydrofiel zwachtel, wondsnelverband.

Wond drukverband, bij ernstige bloedingen wordt een wond drukverband aangelegd, dat bestaat uit: een dek verband (snelverband, of gaasje, watten, zwachtel), synthetische watten, cambric of ideaalzwachtel. Bij een ernstige bloeding aan de onderarm of hand wordt daarna een mitella aangelegd.

Verbandtrommel vulling

Onder de categorie EHBO Verbandtrommel | EHBO verbandtrommel | VULLING vindt u diverse vullingen op maat gemaakt voor u en voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan EHBO en BHV producten.

Windsels – zelfhechtend

Zelf hechtende verbandwindsels vindt u onder de categorie EHBO | Windsels - zelfhechtend.