EHBO en BHV

Welkom in de productcategorie EHBO en BHV van Sport Lavit waar je producten voor Eerste Hulp Bij Ongelukken vind maar ook voor huishoudelijke ongelukjes in bijvoorbeeld de keuken of de tuin. Als zakelijke klant, maar ook als particulier bent u op het juiste adres voor snelverband tot pleister en van verbandtrommel tot brancard. Artikelen voor wondverzorging, verbandmiddelen, wond desinfectie en latex en nitrile handschoenen. Bij Sport Lavit kunt u terecht voor complete verbandkoffers, EHBO kits en EHBO vullingen maar u kunt ook alle EHBO artikelen kunt u los kopen!

Vorige1|2|...|4

Handschoenen Nitrile 200 stuksAcceleratorvrije Nitrile handschoen. KNGF handschoenen: EN 455 en EN 374

Vanaf 34,95

Semperguard LATEX handschoenen WIT gepoederd doos à 100st.Semperguard Latex handschoenen WIT gepoederd. Semperguard latex handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Semperguard latex handschoenen zitten in een doos á 100 stuks, behalve maat XL deze zitten per 90 stuks verpakt. Semperguard gepoederde latex handschoenen zijn van zeer goede kwaliteit en geschikt voor éénmalig gebruik. KNGF handschoenen: EN 455 en 374.

Vanaf 17,95

Handschoenen NitrileNitrile reduceert door zijn lage chemische residuen de risico's van contact allergieën. De Nitril handschoenen van Screen Touch vopldoen aan de eisen van KNGF handschoenen: EN 374 en EN455

Vanaf 16,95

HEKA Sorb absorberend verbandHEKA sorb absorberend verband kan gebruikt worden bij matig tot zwaar exsuderende wonden.

Vanaf 10,00

Handschoenen Vinyl poedervrij 100stVinyl onderzoekhandschoenen zijn primair bestemd voor medisch gebruik om zowel patiënt als gebruiker te beschermen tegen crosscontaminatie. Deze handschoen is uitsluitend geschikt voor kortdurende handelingen met geringe kans op besmetting. KNGF handschoenen: EN 455

Vanaf 8,95

Nitrile handschoenen Klinion personal protection sensitive poedervrijNitrile handschoenen Klinion personal protection sensitive poedervrij onderzoekshandschoenen zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen. De producten zijn een echte doorbraak ter voorkoming van allergische reacties Type I en Type IV.

Vanaf 16,95

Rowo Ultrasound gel |  Echo gelRowo Ultrasound gel is een transmissiegel voor echografie. Rowo echo gel is een hoogwaardige geleider en heeft geen nadelige werking op de huid, kleding en ultrasoontransmittor.

Vanaf 3,56

Hekapad 5 x 5 cm. / niet verklevend wondkompresNiet-verklevend, absorberend wondkompres van 100% viscose. Aan beide zijden een laagje polyethyleen en polypropyleen waardoor het niet met de wond kan verkleven.

0,12

excl. BTW

Heka Gazen steriel 5 x 9 cm. (zestientje) per stukHeka Gazen steriel 5 x 9 cm. per stuk. Steriel hydrofiel gaaskompres voor het reinigen en afdekken van wonden. Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht.

0,15

excl. BTW

Heka Gazen steriel 5 x 5 cm. per stukSteriel hydrofiel gaaskompres. Heka Gazen steriel  5 x 5 cm. per stuk voor het reinigen en afdekken van wonden. Door de snelle absorptie en de veegvastheid kan het uitstekend dienen voor reiniging van de wond en de huid.

0,16

excl. BTW

Blarenprikkers a 10 st.Blarenprikkers steriel per stuk verpakt.

0,17

excl. BTW

Eilandpleister 5 x 7 cm. steriel p.st. HekaplastEilandpleister, elastisch, zelfklevend wondverband.

0,25

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 4 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

0,26

excl. BTW

Heka Gazen steriel 10 x 10 cm. per stukHeka steriele gazen 10 x 10 cm. voor het bedekken van wonden en opvangen van bloed. Rafelvrij gevouwen, ademend steriel gaas. Gemaakt van 100% katoen; ontvet en gebleekt. Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht.

0,26

excl. BTW

Hydrofiel windsel 4 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,24

excl. BTW

Eilandpleister 6 x 10 cm. steriel p.st. HekaplastHekaplast Eilandpleister 6 x 10 cm. steriel per stuk verpakt. Non-Woven, rekbare ruglaag.

0,33

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 6 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

Vanaf 0,31

excl. BTW

Hekapad 10 x 10 cm. / niet verklevend wondkompresNiet-verklevend, absorberend wondkompres van 100% viscose. Hoge absorptie en hecht niet aan de wond.

Vanaf 0,28

excl. BTW

Verbandwatten zz 10 gr.Verbandwatten 100% katoen, zigzag gevouwen in zakje en is absorberend.

Vanaf 0,33

excl. BTW

Wondsnelverband no. 2 ( 6 x 8 cm.)Wondsnelverband is aan een zijde voorzien van een elastisch windsel andere zijde voorzien van hechtpleister. Wondkussen is voorzien van een niet verklevend laagje! zacht en hyperallergeen.

0,41

excl. BTW

Hydrofiel windsel 6 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,41

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 8 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

Vanaf 0,41

excl. BTW

Snelverband gerold / Nr.1 / 6 x 8 cm / sterielWondsnelverband bestaat uit een steriel, vochtopnemend wondkussen met aan de ene zijde een lange en aan de andere zijde een korte elastische hydrofiele zwachtel.

0,47

excl. BTW

Burncare gel in sachet 3,5 gr.Pijnstillende gel is beschikbaar in sachet 3,5 gr. Deze gel is ideaal voor alle kleine brandwonden.

0,49

excl. BTW

Verbandwatten zz 25 gr.Zigzagsgewijs gevouwen verbandwatten wordt gebruikt bij reiniging en desinfectie van de huid.

Vanaf 0,48

excl. BTW

Hydrofiel windsel 8 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,50

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 10 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

Vanaf 0,50

excl. BTW

Snelverband nr. 1 steriel (12x12 cm.) Nederlands modelSnelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van de bloedende wond. Aan beide zijde voorzien van een elastisch windsel. Wondkussen is voorzien van een niet verklevend laagje! zacht en hyperallergeen.

Vanaf 0,41

excl. BTW

Snelverband gerold / Nr.2 / 8 x 10 cm / sterielWondsnelverband bestaat uit een steriel, vochtopnemend wondkussen met aan de ene zijde een lange en aan de andere zijde een korte elastische hydrofiele zwachtel.

0,60

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 1,25cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels.

Vanaf 0,52

excl. BTW

Cambric windsel 4 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 0,57

excl. BTW

Heka steriel verbanddoek 60 x 80 cm.Heka Burn Dressing, steriel verbanddoek 60 x 80 cm.

0,65

excl. BTW

Hydrofiel windsel 10 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,60

excl. BTW

Snelverband gerold / Nr.3 / 10 x 12 cm / sterielWondsnelverband bestaat uit een steriel, vochtopnemend wondkussen met aan de ene zijde een lange en aan de andere zijde een korte elastische hydrofiele zwachtel.

0,67

excl. BTW

Wondsnelverband no. 3 (8 x 10 cm.)Wondsnelverband is aan een zijde voorzien van een elastisch windsel andere zijde voorzien van hechtpleister. Wondkussen is voorzien van een niet verklevend laagje! zacht en hyperallergeen

Vanaf 0,55

excl. BTW

Gelita-spon blokjes 10x10x10 mm.Gelita-spon kan gebruikt worden daar waar veneuze of diffuse bloedingen optreden, die moeilijk met traditionele middelen onder controle kunnen worden gebracht.

0,70

excl. BTW

Synthetische watten 6 cm. x 2,75 m.Synthetische watten worden gebruikt als postermateriaal onder steun- of compressiegevende windsels. Ze zijn gemaakt van polyester vezels 100% polyester, per stuk verpakt in een wikkel, luchtdoorlatend en niet absorberend.

Vanaf 0,68

excl. BTW

Safe Box naaldenkoker

0,79

excl. BTW

Cambric windsel 6 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 0,72

excl. BTW

Elastomull 4 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

0,80

excl. BTW

Burnsheild Blots 3,5 ml. | Brandwonden gelBurnsheild Blots 3,5 ml is een must-have in elke verbandkoffer. Burnshield voor behandeling van brandwonden en schaafwonden in de acute fase.

0,83

excl. BTW

Snelverband nr. 2 steriel (18x18 cm.) Nederlands modelSnelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van de bloedende wond. Met name geschikt voor EHBO-gebruik en onmisbaar in de verbandtrommel.

Vanaf 0,72

excl. BTW

Heka Plast Wondpleisterpleister assorti a 20 stukAssortiment van 20 pleisterstrips HEKA®PLAST wondpleisters. De pleisters hebben een sterke kleefkracht en dragen comfortabel bij elke activiteit.

Vanaf 0,79

excl. BTW

Wondpleister 10 st. van 10 cm x 6 cm. / hersluitbaar zakjeWondpleister in een hersluitbaar plastic zakje. Huidvriendelijke, luchtdoorlatende wondpleister van textiel. Hecht niet aan de wond.

Vanaf 0,81

excl. BTW
-15%

Wondpleister non-woven 72 x 25 mm. / a 25 st.Non-woven wondpleister, 25 stuks in een hersluitbaar gripzakje. De pleisters kunnen gemakkelijk in de pleisterdispenser worden geplaatst.

0,77

excl. BTW

Synthetische watten 10 cm. x 3 m.Synthetische watten worden gebruikt als postermateriaal onder steun- of compressiegevende windsels. Huidvriendelijk, gemakkelijk aan te leggen.

Vanaf 0,86

excl. BTW

Universeel windsel 6 cm. x 5 m.Universeel windsel van 63% katoen, 36% polyamide en 1% polyurethaan; ca. 100% rek.Per stuk verpakt in cellofaan inclusief verbandklemmen.

Vanaf 0,90

excl. BTW

Snelverband nr. 3 steriel (18x28 cm.) Nederlands modelSnelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van de bloedende wond. Met name geschikt voor EHBO-gebruik en onmisbaar in de verbandtrommel. Het kompres is absorberend en gemaakt van geperste vebandwatten. Aan twee zijden is een licht elastich hydrofiel windsel vastgenaaid.

Vanaf 0,90

excl. BTW

Controlesticker EHBO-koffer | volgende keuringKeuring sticker voor de EHBO koffer.

1,00

excl. BTW

Cambric windsel 8 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 0,95

excl. BTW

Elastomull 6 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

1,07

excl. BTW

Kiss of Life beademingsdoekjeKiss of Life beademingsdoekje, beschermt tegen overdraagbare ziektes, veilig bij beademen, compact verpakt, met gebruiksaanwijzing.

Vanaf 0,99

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 2,5cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. - Flexibel en rekbaar - Luchtdoorlatend - Scheurbaar

Vanaf 0,94

excl. BTW

Elastomull 8 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

1,24

excl. BTW

Reddingsdeken | Isolatiedeken zilver-goudReddingsdeken, isolatiedeken beschermt tegen kou, warmte, vocht en vuil en is te gebruiken bij bedrijfs- verkeers- en (sport) ongevallen. 160 x 210 cm.

1,25

excl. BTW

Naalden en Afval container 0,5 ltrGele afvalcontainer die geschikt is voor klein afval, zoals swann morton mesjes, bloedlancetten en (Dry Needle) naalden.

1,25

excl. BTW

Cambric windsel 10 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 1,17

excl. BTW

Elastomull 10 cm. x 4 m. in cellofaanElastomull is een rekbaar en huidvriendelijk fixatiewindsel. Het verschuift niet en is bijzonder geschikt voor bewegende lichaamsdelen zoals elleboog en knie.

1,31

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister Blue 5m x 2,5cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. Door de kleur is de pleister visueel scanbaar en daardoor geschikt voor de voedinsindustrie en horeca.

Vanaf 1,15

excl. BTW

Heka Plast kids pleister assortiHeka Plast kids pleister assorti zijn afwasbaar en geschikt om mee te douchen/zwemmen. Assortiment van 20 pleisterstrips met een vrolijke opdruk.

1,42

excl. BTW

Non woven kompres 5 x 5 cm. / a 100 st. niet sterielHet Non Woven kompres wordt toegepast bij het reinigen van de wond en de huid daaromheen; daanaast als steriele afdekking van droge of licht vochtafgevende wonden. Het is zacht en plooibaar, waardoor het prettig aanvoelt. Het absoptievermogen is groot en de absorptiesnelheid goed.

1,45

excl. BTW

Coldpack instant 14 x 17 cm. Rowo | eenmalig gebruikColdpack instant 14 x 17 cm. Rowo voor eenmalig gebruik.

2,71

Vanaf 1,31

excl. BTW

Hechtpleister 2.5 cm x 5 m. transparantHeka Film transparant, scheurbaar. PE hechtpleister. Op flens met beschermring.  Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 1,35

excl. BTW

Leukopor 9.2 m. x 1.25 cm.Leukopor is een bijzonder huidvriendelijke, hypo-allergene en poreuze hechtpleister op basis van een witte non-woven polyester/viscose folie.

1,50

excl. BTW

Verbandwatten zz 100 gr.Zigzagsgewijs gevouwen verbandwatten wordt gebruikt bij reiniging en desinfectie van de huid. Bevat uit 50% onvette katoen en 50% viscose en is absorberend.

1,56

excl. BTW

Waterresistant pleisterstrips 19x72 mm (100 st.)Waterresistant pleisterstrips 19x72 mm doos   100 stuks. Geschikt om mee te zwemmen en douchen.

1,61

excl. BTW

Universeel windsel 10 cm. x 5 m.Universeel windsel van 63% katoen, 36% polyamide en 1% polyurethaan; ca. 100% rek.Per stuk verpakt in cellofaan inclusief verbandklemmen.

Vanaf 1,63

excl. BTW

Heka Gazen steriel 5 x 9 cm. (zestientje) doosje á 16 st.Heka Gazen steriel 5 x 9 cm. (zestientje) doosje á 16 st. Steriel hydrofiel gaaskompres voor het reinigen en afdekken van wonden. Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht.

1,75

excl. BTW

Ideaal windsel 4 cm x 5 m. / in cellofaanElastisch ideaalwindsel met rafelvrije randen, van 100% katoen. Korte rek ca. 90%. Ademend, kookvast, meerdere keren wasbaar. Bestand tegen vet, olie, zalven en zweet, huidvriendelijk. Met verbandklemmen en per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 1,59

excl. BTW

Leukoplast 5 m. x 1.25 cm. met klemringDe kleefmassa gebruikt in Leukoplast is van zinkoxide-rubber en zorgt voor een goede en langdurige kleefkracht, zelfs wanneer de Leukoplast pleister onder grote spanning staat.

Vanaf 1,70

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 76 mm. a 3 st. (2878)Leukostrip traumatiseert de wondranden niet, zorgt voor een bijna pijnloze wondsluiting en minimaliseert littekenvorming. Tevens helpt Leukostrip de wond beschermen tegen trek- en schuifkrachten. Leukostrip kleeft goed en is lucht- en waterdampdoorlatend. De microporeuze kleeflaag is hypo-allergeen waardoor het risico op allergische reacties wordt gereduceerd.

1,89

excl. BTW

AED Pictogram 20 x 20 cm.AED Pictogram 20 x 20 cm. voor duidelijke zichtbaarheid van de aanwezigheid van een AED

1,95

excl. BTW
-15%

Wondpleister vingertop pleister non-woven 75 x 45 mm. / a 25 st.Non-woven vingertop pleister, 25 stuks in een hersluitbaar gripzakje. De pleisters kunnen gemakkelijk in de pleisterdispenser worden geplaatst.

1,67

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 10 ml. / met druppelaarDesinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

1,98

excl. BTW

Leukostrip 4 x 38 mm. a 8 st. (2876)Leukostrip wondhechtstrips zijn vervaardigd van 100% polyamide voorzien van een hypo-allergene kleeflaag waarmee een vrijwel pijnloze wondsluiting mogelijk is. Het materiaal is elastisch en rekt mee bij eventueel ontstaan van zwelling.

2,00

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 102 mm. a 5 st. (2879)Leukostrip komt, nadat de zwelling is afgenomen, weer in haar oorspronkelijke vorm terug. Het polyamide materiaal is elastisch en keert terug in de oorspronkelijke vorm na wondsluiting. Hierdoor worden de wondranden goed tegen elkaar aangedrukt wat een mooi cosmetisch resultaat geeft.

2,00

excl. BTW
-10%

BSN Gazofix 4 cm. x 4 meterBSN Medical Gazofix 4 cm. x 4 meter rekbaar fixatiewindsel voor o.a.: - fixatie van verbanden en spalken - beschermend verband bij gipsverbanden en tapeverbanden - als ondersteunend verband bij verstuikingen en verrekkingen

1,85

excl. BTW

Ideaal windsel 6 cm x 5 m. / in cellofaanElastisch ideaalwindsel met rafelvrije randen, van 100% katoen. Korte rek ca. 90%. Ademend, kookvast, meerdere keren wasbaar. Bestand tegen vet, olie, zalven en zweet, huidvriendelijk. Met verbandklemmen en per stuk verpakt in cellofaan.

2,10

excl. BTW

Waterresistant pleisterstrips 25x72 mm (100 st.)Waterresistant pleisterstrips 25x72 mm doos 100 stuks. HEKA®PLAST waterresistant wondpleisters zijn afwasbaar en geschikt om mee te douchen en zwemmen.

2,13

excl. BTW
-15%

BSN Gazofix 6 cm. x 4 m.BSN Medical Gazofix is elastisch, waardoor grotere en gecompliceerde bandages eenvoudig en snel kunnen worden aangelegd. De polyamide vezels verliezen ook bij langer gebruik niet hun elasticiteit, waardoor BSN Gazofix langdurig gefixeerd en zonder te plooien gebruikt kan worden. Goedkoper alternatief maar dezelfde kwaliteit? Klik hier!

1,95

excl. BTW

Kamferspiritus 100 mlKamferspiritus is een oplossing van kamfer in gedenatureerde alcohol. Kamferspiritus in fles 100 ml. met klikdop.

2,30

excl. BTW

Hekapor 2,5 cm x 9,1 m. / NW hechtpleisterHekapor is geschikt voor gebruik bij tere huid, bij veelvuldig te vervangen verbanden en  voor in het gezicht.

Vanaf 2,12

excl. BTW

Heka Vingerbob á 5 STUKSHeka Vingerbob vingerverband zak ¡ 5 stuks.

2,40

excl. BTW

Betadine zalfgaas 10 cm. x 10 cm.Na plaatselijke wondverzorging (bijv. met Betadine oplossing) kan Betadine zalfgaas direct op de wond worden aangebracht. De vetvrije zalfbasis en de PVP-I moleculen vormen een ademende, poreuze korst op de wond.De geleidelijke afgifte van het beschikbare jodium geeft een snelle, lang aanhoudende, desinfecterende werking.

Vanaf 2,33

excl. BTW
-10%

Leukosilk 9.2 m. x 1.25 cm.De zeer grote spankracht van deze hechtpleister maakt Leukosilk geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

2,30

excl. BTW

Burncare Burn Dressing 50 x 150 mm.Burncare Burn Dressing 50 x 150 mm. ideaal voor alle kleine brandwonden.

2,58

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 1.25 cm.Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

Vanaf 2,47

excl. BTW

Ideaal windsel 8 cm x 5 m. / in cellofaanIdeaal windsel geeft een lichte steun en wordt met name gebruikt als steunzwachtel bij de behandeling van verrekkingen, verstuikingen en spierblessures. Het windsel is vervaardigd van 100% katoen, zodat het windsel ook bij patiënten met een gevoelige huid kan worden toegepast.

2,60

excl. BTW
-15%

BSN Gazofix 8 cm. x 4 m.BSN Gazofix is een huidkleurige en op zichzelf klevende rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en heeft goede ondersteunende eigenschappen.Het materiaal van BSN Gazofix bestaan uit katoen en polyamide. Door geïmpregneerde microdruppels natuurlijk latex kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huid of aan het haar. Goedkoper alternatief, maar dezelfde kwaliteit? klik hier!

2,23

excl. BTW

Heka Training set EHBO / BHVHeka Training set voor oefenen en instructie van EHBO cursussen. Richtlijn 2017!

Vanaf 2,25

excl. BTW

Bloedstelpende neustampon 2 stuks | KlinisponKlinispon bloedstelpende neustampon 2 stuks is een absorberend neusverband dat zeer snel uitzet en verandert in een zachte spons, terwijl het bloed absorbeert.

2,75

excl. BTW

BSN Gazofix 10 cm. x 4 m.BSN Gazofix toepassingen: - fixatie van verbanden en spalken - huidvriendelijke antislip onderlaag bij compressieverband of tape - bevestiging van polstermateriaal - beschermend verband bij gipsverbanden en tapeverbanden - als ondersteunend verband bij verstuikingen en verrekkingen

2,79

excl. BTW

Detectable pleisterstrips 19 x 72 mm (100 st.)Detectable pleisterstrips 19 x 72 mm doos   100 stuks. Blauwe en detecteerbare pleisterstrips. Wondpleister met een aluminium strip onder het wondkussen en de opvallende blauwe kleur. Waardoor deze gemakkelijk op te sporen is wanneer verloren in bijvoorbeeld etenswaren.

2,80

excl. BTW
-5%

Leukoplast Soft 6cm x 100 cm. huidvriendelijke pleisterLeukoplast Soft 6 x 100 cm. huidvriendelijke wondpleister word door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen. Deze witte pleister is ook van een sterk behaarde huid gemakkelijk te verwijderen door de pleister langzaam en met de groeirichting van de haren mee te trekken.

2,68

excl. BTW
-15%

Leukoplast 5 m. x 2.5 cm. met klemringDe zinkoxide-rubber kleefmassa van Leukoplast is door een speciaal procede lucht- en waterdamp doorlatend gemaakt. Omdat luchtdichte afsluiting hierdoor wordt voorkomen, verweekt de huid niet en worden andere huidirritaties tegengegaan.

2,47

excl. BTW

Burncare Burn Dressing 100 x 100 mm.Burncare Burn Dressing 100 x 100 mm. ideaal voor brandwonden.

2,90

excl. BTW

Non woven kompres 10 x 10 cm. / a 100 st. niet sterielDoordat geabsorbeerd vocht snel in de kern wordt opgenomen, verkleeft het Non-Woven kompres minder snel met de wond. Hierdoor wordt de genezing nauwelijks verstoord. Derhalve verdient het Non-Woven kompres de voorkeur boven een gaaskompres, als vochtafgevende wonden moeten worden bedekt.

2,95

excl. BTW

Zwaluwstaartjes 1,2 x 7mm à 20st. HekaDe Heka plast wondhechtingsstrips en zwaluwstaartjes zijn pijnloos aan te brengen en te verwijderen en kunnen gebruikt worden voor het sluiten van een snijwond.

2,95

excl. BTW

Sprayflesje leeg 100 ml.Leeg sprayflesje met 100 ml. inhoud. Dit lege flesje is voor desinfectiematerialen of andere vloeistoffen geschikt.

2,95

excl. BTW

Alcoholdoekjes Heka doosje a 100 st. (afmeting 6,5 x 3 cm.)De Heka alcoholdoekjes zijn uitstuitend voor uitwendig gebruik. De Heka alcohol doekjes bevatten 70% Isopropyl alcohol.  Heka alcholdoekjes in de maat 6,5 x 3 cm. voor éénmalig gebruik op kleine oppervlakken zoals handen, reanimatiepoppen en mondstukken.

2,95

excl. BTW

Blaren pleisters | blaren verzorging

Door continue wrijving laat de opperhuid los, hierdoor ontstaat een overvloed aan lymfevocht en ontstaat een blaar. Bij Sport Lavit vindt u allerlei verzorging en preventie middelen voor blaren. Compeed blarenpleisters zijn hiervan misschien wel de bekendste blarenpleisters. Compeed blarenpleisters zijn er in verschillende maten en varianten, small voor kleine blaren, medium voor blaren op de hak en wreef en blarenpleisters voor de tenen. Wist u trouwens dat Compeed ook een blarenstick heeft? Deze stick voorkomt het krijgen van een blaar, dat is makkelijk! Naast Compeed blaren verzorgingsproducten vind u bij Sport Lavit ook Second Skin en Skin-on-Skin blarenpleisters, Second Skin blarenpleisters kunt u eenvoudig knippen naar grootte van de blaar. Skin-on-Skin blarenpleisters zijn verkrijgbaar in potten en zijn al voor geknipt. Dient zich een blaar aan dan kunt u deze snel behandelen. Wilt u een blaar doorprikken? Dat kan met een steriele naald, Sport Lavit heeft grootverpakkingen steriele blarenprikkers. De blarenprikkers worden vaak gebruikt op wandelevenementen en skeelerevenementen. Naast Compeed vindt u in het assortiment blaren verzorging van Sport Lavit ook HEKA blarenpleisters, de HEKA blarenpleister is een goedkoper alternatief voor Compeed. Blarenpleisters gebruikt u wanneer u een blaar heeft maar u kunt blaren ook voorkomen, door bijvoorbeeld Hirschtalgcreme van Rowo te gebruiken. Dit is een wat vettige creme die ervoor zorgt dat er geen wrijving ontstaat tussen bijvoorbeel de schoen en de voet. Tijdens wandelevenementen als de Nijmeegse Vierdaagse of de Kennedymars zijn er vaak EHBO posten, deze specialisten kunnen u helpen blaren behandelen. Een methode die vaak gebruikt wordt is het dakpan gewijs tapen met Leukoplast. Ook Leukoplast en andere hechtpleisters vindt u in het assortiment van Sport Lavit voor het behandelen van blaren.

Brandwonden verzorging

Verbranding? Heeft u of iemand anders een brandwond of brandwonden opgelopen? Onthoud: blijf kalm, breng eerst jezelf in veiligheid, stel het slachtoffer gerust en handel volgens de eerste hulpregels. Bij twijfel over de behandeling van brandwonden altijd contact opnemen met uw huisarts of 112 bellen. De manier om de schade te beperken bij brandwonden is het snel koelen van de brandwond. Waar water niet voor handen is is het koelen en verzorgen van brandwonden met een brandwondencréme, brandwondzalf of brandwondkompres een oplossing. Met brandwond producten van Burnshield en Burncare kunt u snel en adequaat handelen en erger voorkomen. Burncare en Burnshield producten zijn onmisbaar in de horeca, bijvoorbeeld in de keuken van een pannekoekenhuis of in een cafetaria waar opspattend vet voor brandwonden kan zorgen. Of denk aan professionele keukens in restaurants, hoe groot is daar de kans wel niet op een brandwond bij een hete oven? Burncare en Burnshield kompressen zijn steriel verpakt en direct toepasbaar wanneer men een brandwond oploopt. Kompressen voor brandwonden zijn er in allerlei maten. Voor grotere oppervlakken of bij frequenter gebruik kunt u ook een zalf of gel gebruiken. De producten van Burncare en Burnshield zijn geschikt voor gebruik bij eerste graads en tweede graads branwonden.

Desinfectie middelen

Sport Lavit levert u een compleet pakket artikelen op het gebied van desinfectie middelen voor BHV en EHBO. Wij selecteerden voor u kwalitatief hoogstaande producten die veelal ook door de professionele hulpverlening worden toegepast. Artikelen die vanzelfsprekend voldoen aan de wettelijke normen gesteld in de Arbeidsomstandighedenwet. In de categorie desinfectiemiddelen vindt u producten die gebruikt worden voor oppervlakte reiniging en desinfectie, producten die gebruikt worden voor instrumenten reiniging en desinfectie, producten die gebruikt worden voor huidoppervlak reiniging en desinfectie en producten voor wondreiniging en wonddesinfectie. Of u nu Hibicet zoekt of gewoon alcohol 70% of alcohol 80% bij Sport Lavit vindt u het onder één dak. Bij ons hoeft u geen grote aantallen af te nemen om een goede prijs te krijgen voor EHBO producten, u kunt HEKA reinigingsvloeistof bijvoorbeeld gewoon per flesje kopen, bent u groot verbruiker dan is de HEKA reinigingsvloeistof ook leverbaar in overdoosje van 25 flesjes. Bent u opleider in EHBO en BHV? Dan is het gespecialiseerde EHBO assortiment van Sport Lavit echt iets voor u, voor reanimatie poppen bijvoorbeeld vindt u allerlei reinigingsmiddelen, alcoholdoekjes, Alcohol in fles van 100 ml. tot 5 liter Alcohol jerrycan. Ook hebben we diverse handreinigers zoals Sterillium Gel Pure of Sterillium Med. Geef virussen geen kans met de Sport Lavit Spray pen voor handreiniging. Wonden kunnen gereinigd worden met Hibicet, Betadine zalf of Betadine oplossing. Grote oppervlakken, zoals vloeren en wanden kunnen gedesinfecteerd worden met Dettol.

EHBO tassen en EHBO koffers

Zoekt u de juiste tas of koffer om uw EHBO of medische spullen in te bewaren of te vervoeren? Sport Lavit biedt u een ruim assortiment EHBO tassen, EHBO koffers en EHBSO tassen, sportverzorgingtassen en schoudertassen. De EHBO tassen en koffers zijn zowel gevuld als leeg verkrijgbaar. Ideaal voor sportverenigingen en andere organisaties die regelmatig sportactiviteiten met veel deelnemers organiseren. De EHBSO tassen en sets voldoen aan de richtlijnen voor bedrijfsverbanddozen en voldoen eveneens aan de eisen van de Arbo-wet. Verbandtrommels en verbandkoffers zijn gemaakt van hard plastic, deze kunnen wel tegen een stootje maar zijn niet ideaal als het aankomt op frequent gebruik qua vervoer. Een EHBO tas of koffer bied dan uitkomst. EHBO tassen bieden vaak meer plaats voor medisch materiaal en kunnen beter tegen een stootje. Door schouderbanden en soms ook wieltjes bij een trolley zijn dit soort EHBO tassen makkelijk in gebruik. Daarnaast zal een EHBO tas niet snel kapot vallen in vergelijk met een verbandkoffer. Met sommige EHBO rugtassen bent je ook beter zichtbaar als hulpverlener, dit soort speciale rugtassen zijn herkenbaar door de opdruk EHBO of BHV en hebben vaak fluoriserende kleuren.

Handschoenen en bescherming

In de categorie handschoenen en bescherming bieden wij u producten aan voor veilige uitvoering van medische handelingen en handelimgen die plaats vinden binnen het vakgebied van de EHBO'er en de BHV'er. Dit kunnen producten zijn als latex handschoenen, Nitrile handschoenen, mondmaskers, veiligheidsbrillen, plastic schorten, mouwovertrekken, haarnetjes, etc. Handschoenen voor EHBO'ers en BHV'ers zijn er in latex, nitrile en Vinyl. Uiteraard zijn er handschoenen gemaakt van latex-vrij materiaal en Nitrile die zorgen voor minder kans op allergische reacties. Mondmaskers dienen voor verschillende soorten bescherming als we kijken naar EHBO en BHV. Mondmaskers bieden bescherming tegen stof, vloeistoffen, virussen en zijn onmisbaar bij verschillende beroepsgroepen. Veiligheidsbrillen bieden net als mondmaskers bescherming aan EHBO'ers en BHV'ers voor diverse risico's. Veiligheidsbrillen worden gedragen voor bescherming van de ogen. Kijkens naar risico's op bijvoorbeel een muziekevenement danbiedt het dragen van een veiligheidsbril bescherming tegen vloeistoffen, glas en ook bloed. Plastic schorten en mouwovertrekken bieden bescherming voor de kleding, dit kan zijn bij overmatig bloedverlies of als iemand onwel is geworden en moet overgeven. Haarnetjes draagt men als er hygiënisch en klinisch gewerkt moet worden.

Hechtpleisters | Fixatiepleisters

Met fixatiepleister of hechtpleister worden allerlei verbanden vastgezet. Gaasjes kunnen vastgeplakt worden en pleisters verstevigd. Voor het vastzetten van verbanden en kompressen. Hechtpleisters en fixatiepleisters hebben een sterke kleefkracht. Hekaplast en Leukoplast zijn misschien wel de meest bekende hechtpleisters, deze hechtpleister op rol is verkrijgbaar in 1,25 cm. , 2,5 cm. en 5 cm. breedte en zitten op rol van 5 meter of 9,2 meter. Hekaplast en Leukoplast worden ook gebruikt voor het pangewijs tapen van blaren, deze techniek kom je vaak tegen bij wandelevenementen als de Nijmeegse Vierdaagse of de Kennedymars. Heka Plast hechtpleisters zijn ook verkrijgbaar in een transparante uitvoering en een blauwe uitvoering voor HACCP, de horeca. Hekapor en Leukopor is een papieren fixatiepleister en Leukosilk is een extra sterke hechtpleister op rol. Leukofix is een transparante hechtpleister welke zich perfect leent voor gebruik op de gevoelige huid door zijn hypo-allergene eigenschappen. Hekastrip en Leukostrip zijn fixatiepleisters, meest bekend als het zwaluwstaartje. Een zwaluwstaartje is makkelijk te gebruiken wanneer bijvoorbeeld een snee gehecht moet worden. Fixomull en Flex O Stretch zijn het meest bekend als huidvriendelijke hechtpleisters en worden breed toegepast in de EHBO maar vooral bij behandeling van blaren heel bekend. Met Fixomull 10 cm. of Flex O Stretch 10 cm. kan bijvoorbeeld de gehele voetzool getapet worden bij blaren.

Medische hulpmiddelen

In de categorie EHBO | Medische steun- en hulpmiddelen vindt u alles van veiligheidsspelden en verbandklemmen tot mitella's en injectienaalden. Tevens biedt Sport Lavit een groot assortiment verbandscharen en pincetten. Verbandscharen zijn er in de maten 12 cm. Verbandscharen 14 cm. verbandscharen 16 cm. verbandscharen 18 en 20 cm. voor het zware werk. Pincetten zijn er in verschillende uitvoeringen, splinterpincetten en verbandpincetten, tekenpincetten. Tekenpincetten zijn er in plastic uitgevoerd en in RVS. Alle verbanscharen zijn RVS uitgevoerd. Verbandscharen gaan ook wel eens onder de naam listerverbandschaar. Listerverbandscharen worden gebruikt voor het knippen van verbanden, tape, gazen en soms zelfs gips. Onder medische hulpmiddelen vallen ook naaldcontainers, naaldencontainers kunnen gebruikt worden voor het veilig afvoeren van injectienaalden, operatiemessen, scalpelmesjes, etc.

Pleisters

Sport Lavit heeft een groot assortiment pleisters, allen uit voorraad leverbaar. Textiel pleisters, water resistant pleisters, blauwe pleisters HACCP, eiland pleisters, Hansaplast en Leukoplast pleisters etc. Pleisters zijn vrijwel onmisbaar in ieder huishouden, een sneetje in de keuken is immers zo opgelopen. Als er kinderen in een huishouden aanwezig zijn is het helemaal raadzaam altijd pleisters in huis te hebben omdat die nog al eens vallen en een wondje of sneetje oplopen. Binnen fabrieken, werkplaatsen en bedrijven zijn pleisters ook altijd wenselijk om in huis te hebben om snel op opgelopen wonden en schrammen te plakken. Indien gewenst kan er ook gekozen worden voor hypoallergenenpleisters, hypoallergeenpleisters zijn vaak wit van kleur en zijn vriendelijk voor de huid. Bij Sport Lavit vind u huidvriendelijke pleisters van het merk Flex O Med en Hansaplast, Leukoplast en Fixomull stretch. Naast bekende merken als Hansaplast pleisters, Leukoplast pleisters en Betadine pleisters bieden wij ook het volledige assortiment van Heek pleisters. van Heek pleisters gaan ook wel onder de naam HEKA pleisters. Uiteraard vindt u in ons assortiment ook pleister vullingen en pleisterspray. Compleet assortiment pleister dispensers en navullingen. Leukoplast, Hansaplast, Akla, van Heek, Salvequick en Cederroths pleister dispensers.

Snelverbanden

Snelverbanden en wond snelverbanden worden gebruikt bij het direct verzorgen van wonden. Anders dan verbandmiddelen die gebruikt worden voor bijvoorbeeld zwachtelen of dagelijkse verzorging van wonden. Snelverbanden zijn er in verschillende uitvoeringen, gerold snelverband, wondsnelverband, snelverband Nederlands model, traumaverband en traumazwachtel. Traumaverband en traumazwachtels worden gebruikt bij, het woord trauma zegt het al, zware bloedingen. Traumaverbanden en traumazwachtels kenmerken zich door sterk absorberend verband en een grotere verband zwachtel. Snelverband gerold is gekenmerkt als snelverband 1 (6 x 8 cm.), snelverband 2 (8 x 10 cm.) en snelverband 3 (10 x 12 cm.). Snelverband in het Nederlands model is gekenmerkt als Snelverband 1 (12 x 12 cm.), snelverband 2 (18 x 18 cm.) en snelverband 3 (18 x 28 cm.). Wondsnelverband is het snelverband dat "plat" geleverd wordt in de maten 6 x 8 cm. en 8 x 10 cm. en is het wondsnelverband met pleister als fixatie.

Tubigrip en Netverbanden

Compleet assortiment Tubigrip en netverbanden voor de EHBO en BHV vindt u bij Sport Lavit. Tubigrip van het merk Mölnlycke is verkrijgbaar in verschillende maten voor ieder lichaamsdeel is een aparte maat Tubigrip verkrijgbaar. Tubigrip C voor armen en het onderbeen, Tubigrip D voor een grotere arm, dikker onderbeen en een knie, Tubigrip E voor een medium knie en een dijbeen en Tubigrip F voor forse knie en dijbeen. Tubigrip is een druk-en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen van de banden. Tubigrip knelt niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel. Bij Sport Lavit kunt u Tubigrip van Mölnlycke per meter kopen of op lengte van 10 meter. Naast Tubigrip vind u bij Sport Lavit ook netverband van Bandafix, Bandafix wordt in maten weergegeven in Bandafix H maat 1, 2, 3, 4 of 5. Bandafix kent een zelfde indeling in maatvoering als Tubigrip. Naast Bandafix netverband en Tubigrip vindt u hier ook vingerverband, ook wel vingerbob genoemd. Vingerbobs zijn er in verschillende maten en kleuren. Vingerbobs, Tubigrip en Bandafix netverband kunnen allemaal dienen om een pleister op zijn plaats te houden. Vingerbobs hebben een wat meer bloedstelpende eigenschap.

Veiligheidshesjes

Sport Lavit is uw leverancier voor Veiligheidshesjes voor EHBO en BHV medewerkers. Bestel nu veiligheidshesjes online of kom langs in onze winkel en pas uw veiligheidhesje zelf aan. Sport Lavit heeft als groothandelaar voor EHBO artikelen veiligheidshesjes in de kleur oranje en de kleur geel. Veiligheidshesjes kunnen geleverd worden met de opdruk EHBO of de opdruk BHV. Voor EHBO medewerkers is het belangrijk zichtbaar te zijn bij evenementen en festivals. Door het dragen van een fluoricerend veiligheidsvest met de opdruk EHBO valt men op in de menigte. EHBO veiligheidsvesten worden geleverd in one-size-fits-all. BHV'ers worden binnen een bedrijf aangewezen als bedrijf hulpverleners, dit houdt kortweg in dat als er binnen een bedrijf of fabriek een calamiteit of ongeval is, de BHV'er de eerste is die ter plaatse is en de hulpdiensten zal alarmeren en begeleiden. Het dragen van een fluoricerend veiligheidsvest met daarop de opdruk BHV maakt duidelijk dat die persoon die het veiligheidsvest draagt de BHV'er is en bij een calamiteit de persoon is die aangesproken kan worden. Sport Lavit verkoopt ook veiligheidshesjes zonder opdruk. Deze veiligheidvesten kunnen gebruikt worden als je bijvoorbeeld autopech hebt of als klaarover.

Verband Windsels

Een compleet assortiment verband windsels vindt u onder de categorie verband windsels. Onder verbandwindsels vallen elastische hydrofielen windsels, Hydrofiel windsels, Cambric windsels, Elastomull, universeel windsels, Ideaal windsels, Comprilan, Compridur, Elodur-Forte en Dauerbinde K. Het ene verband windsel is het andere verband windsel niet. Je hebt namelijk verbandwindsels met rek en verbandwindsels waar geen rek in zit. Al naar gelang de toepassing word bij verband windsels gekozen voor verschillende soorten rek en stevigheid van het materiaal. Zo is een hydrofiel windsel makkelijk zonder rek te gebruiken als verband om een vinger maar niet geschikt als drukverband. Als men een drukverband wil aanleggen wordt eerder gekozen voor een Ideaal windsel of een Cambric verband windsel. Comprilan, Compridur en Dauerbinde K zijn sterke verbanden met rek welke vaak gebruikt worden als zwachtel.

Verbandtrommel | GEVULD

Gevuld assortiment EHBO verbandkoffers en EHBO verbandtrommels. Nu tegen zéér scherpe prijs aangeboden. Bij ons bent ú verzekerd bent van de beste prijs voor Heka verbandtrommels! Of u nu een eenmanszaak heeft of een groot multinational, Sport Lavit heeft de juiste oplossing voor uw EHBO behoefte. Bij Sport Lavit vind u kleine verbandkoffers voor bijvoorbeeld in de auto of een middel grote verbandtrommel voor een kantoor of magazijn. Grotere verbandkoffers worden vaak gebruikt bij bedrijven met meerdere personeelsleden die toegang moeten hebben tot een verbandtrommel. Sport lavit voert de verbandkoffers van van Heek Medical. Van Heek Medical voert de verbandtrommels onder het merk HEKA. HEKA verbandkoffers worden gekenmerkt als verbandtrommel auto,kantoor,gezin voor een kleine verbandkoffer. De HEKA kinderverbandtrommel is een verbandkoffer voor kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang. De HEKA kinderverbandtrommel staat ook niet verkeerd in speeltuinen en pretparken, als een kind zich "groot houd" krijgt hij een sticker, welke meegeleverd is in de verbandkoffer. EHBO travelkit, de EHBO travelkit is een klein verbandtasje met alleen de primaire behoefte voor EHBO ongelukjes onderweg. De Elftal verbandkoffer is een verbandtrommel helemaal toegespitst op de behoefte van EHBO artikelen op en langs het sportveld. De HEKA verbandtrommel minimulti B is een verbandkoffer voor kleine bedrijven en kantoren of een werkplaats, deze verbandkoffer heeft een laadruimte, de klep bied geen plaats voor opbergen van medische producten. De HEKA medimulti BHV verbandtrommel is afgevuld volgens de 2016 richtlijnen van het oranje kruis. Deze verbandkoffer is een van de meest verkochte EHBO-trommels. De HEKA medimulti EHBO-trommel heeft twee openklapbare ruimtes welke voorzien worden van medische producten. De Toolpack A verbandkoffer is een grote EHBO-trommel, de HEKA Multi A gevuld is net zo groot als de Toolpack A maar biedt in de klep extra ruimte voor medische producten. De Toolpack A EHBO-trommel en de HEKA Multi A EHBO-trommel worden vaak ingezet bij grote bedrijven en magazijnen. DE HACCP verbandkoffer is gevuld met EHBO materialen geschikt voor de horeca en voedingsindustrie. EHBO-trommel van van Heek worden verkocht met wandhouders (indien aangegeven) voor wandbevestiging zodat de verbandkoffer nóg beter zichtbaar is voor gebruik. 

Verbandtrommel | LEEG

Heb je een verbandtrommel? Is je verbandkoffer kapot gegaan of is je ehbo-trommel aan vervanging toe? Maar is je EHBO-vulling nog goed? Je hoeft dan niet de complete verbandkoffer te vervangen, bij Sport Lavit haal je simpelweg een lege verbandtrommel. Alle gevulde verbandkoffers zijn namelijk ook los en leeg verkrijgbaar. Wel zo makkelijk. Een lege verbandkoffer biedt nog meer voordelen, zo kan je namelijk de lege verbandtrommel zelf vullen met EHBO vullingen naar eigen inzicht. Een sportvereniging heeft vermoedelijk andere wensen aan een verbandkoffer dan een lasbedrijf of een tegelzettersbedrijf heeft aan een verbandtrommel vulling. Sport Lavit heeft voor u een compleet assortiment lege EHBO verbandtrommels en EHBO verbandkoffers in de categorie EHBO verbandtrommel | EHBO Verbandkoffer | Leeg. De lege vervandkoffer voor het gezin, in de auto of voor kantoor, de lege verbandtrommel Minimulti B en de BHV Medimulti voor kantoor, magazijn of werkplaats, de lege verbandkoffers Toolpack A en Multi A voor grote bedrijven en speeltuinen. Alle verbandtrommels van van Heek worden geleverd met wandhouder voor bevestiging aan de wand.

Verbandwatten

Sport lavit biedt een ruim assortiment watten en verbandwatten zoals Heka Sorb absorberend verband, verbandwatten in zak, gerolde verbandwatten als synthetische watten, vette watten, lontwatten en wattendeppers. Heka Sorb absorberend verband is ideaal in gebruik bij flinke bloedingen door zijn hoog absorberend vermogen. Verbandwatten in zak, 10 gram, 25 gram en 100 gram voor reiniging en ontsmetten van de huid. Synthetische watten, gerold in de breedtes 6 cm. en 10 cm. te gebruiken als postermateriaal onder steun- of compressiegevende windsels. Vette watten worden eveneens gebruikt als polstermateriaal bij een drukverband. Lontwatten en wattendeppers kunnen gebruikt worden in het ziekenhuis of bij een dokterspraktijk na het prikken van bloed maar Wattendeppers worden bijvoorbeeld ook gebruikt in schoonheidssalons en pedicuresalons. Dek verbanden kunnen uit verschillende materialen bestaan, afhankelijk van de plaats en grootte van de wond. Een geringe tot matige bloeding zal met een dek verband stoppen. Te gebruiken materialen voor een dek verband: pleister, snelverband, gaas, witte (of evt.synthetische) watten, elastisch hydrofiel zwachtel, wondsnelverband. Wond drukverband, bij ernstige bloedingen wordt een wond drukverband aangelegd, dat bestaat uit: een dek verband (snelverband, of gaasje, watten, zwachtel), synthetische watten, cambric of ideaalzwachtel. Bij een ernstige bloeding aan de onderarm of hand wordt daarna een mitella aangelegd.

Verbandtrommel vulling

Onder de categorie EHBO Verbandtrommel | EHBO verbandtrommel | VULLING vindt u diverse verbandtrommel vullingen op maat gemaakt voor u en voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan EHBO en BHV producten. Verbandtrommels van van Heek kunnen gevuld geleverd worden en de verbandtrommels van van Heek kunnen leeg geleverd worden, zo kan de inhoud van de verbandkoffers dus ook apart geleverd worden. Dat is nog eens makkelijk een EHBOtrommel vullen. De verbandtrommelvullingen zijn er in Vulling B (klein), EHBO Vulling BHV (gemiddeld, voor bedrijven de meest gekozen), EHBO vulling A (groot) en de HACCP vulling welke veelal in de horeca en restaurants gekozen wordt. Dus als u geen zin heeft om alle EHBO producten voor uw verbandkoffer los te bestellen en te kijken wat er nog allemaal goed is en niet over de datum, dan vult u makkelijk zelf uw verbandkoffer zelf.