Dry Needling

Dry needling, soms ook Intramuscular stimulation "IMS" genoemd, is een behandelmethode die wordt toegepast voor de behandeling van chronische pijn en myofasciale problemen; stijfheid en pijn in de spieren. Kenmerkend voor deze problematiek zijn 'triggerpoints': drukgevoelige plaatsen in de spieren. Verkrijgbaar bij Sport Lavit: Seirin en APS Agupunt Dry Needling naalden. Comfortabele dry needling naalden voor patiënt, fysiotherapeuten en chiropractors.

Safe Box naaldenkoker

0,79

excl. BTW

Naalden en Afval container 0,5 ltr

Gele afvalcontainer die geschikt is voor klein afval, zoals swann morton mesjes, bloedlancetten en (Dry Needle) naalden.

1,25

excl. BTW

Alcoholdoekjes Heka doosje a 100 st. (afmeting 6,5 x 3 cm.)

De Heka alcoholdoekjes zijn uitstuitend voor uitwendig gebruik. De Heka alcohol doekjes bevatten 70% Isopropyl alcohol.  Heka alcholdoekjes in de maat 6,5 x 3 cm. voor éénmalig gebruik op kleine oppervlakken zoals handen, reanimatiepoppen en mondstukken.

2,95

excl. BTW

Alcoholdoekjes 20 x 11 cm. / Dispencer a 110 st.

4,95

excl. BTW

APS Dry Needle naalden

APS Dry Needle naalden voor fysiotherapeuten en chiropractors hoogwaardig chirurgisch staal, in combinatie met een 3-laagse coating en een 3-voudige polijstbehandeling.

Vanaf 7,95

Seirin J-Type 0,10 x 15 mm | Dry Needle naalden

Seirin J-Type 0,10 x 15 mm Dry Needle naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de tube zodat ze bijzonder nauwkeurig te positioneren zijn.

10,95

excl. BTW

Seirin J-Type 0,25 x 50 mm | Dry Needle naalden

Gemaakt van de hoogste kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, zijn Seirin J-Type 0,25 x 50 mm Dry Needle naalden machinaal gescherpt en gepolijst. Dit resulteert in een pijnloze en gladde inbrenging, die voor zowel de patiënt als de beoefenaar aangenaam is. Doos 100 stuks.

10,95

excl. BTW

Seirin J-Type 0,25 x 40 mm | Dry Needle naalden

Gemaakt van de hoogste kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, zijn Seirin J-Type 0,25 x 40 mm Dry Needle naalden machinaal gescherpt en gepolijst. Dit resulteert in een pijnloze en gladde inbrenging, die voor zowel de patiënt als de beoefenaar aangenaam is. Doos 100 stuks.

11,10

excl. BTW

Seirin J-Type 0,30 x 30 mm | Dry Needle naalden

Seirin J-Type 0,30 x 30 mm Dry Needle naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de tube zodat ze bijzonder nauwkeurig te positioneren zijn. Seirin Dry Needle naalden, type J worden geleverd in een tube en gebruikt voor dry needling. Doos 100 stuks.

11,10

excl. BTW

Seirin J-Type 0,25 x 30 mm | Dry Needle naalden

Gemaakt van de hoogste kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, zijn Seirin J-Type 0,25 x 30 mm Dry Needle naalden machinaal gescherpt en gepolijst. Dit resulteert in een pijnloze en gladde inbrenging, die voor zowel de patiënt als de beoefenaar aangenaam is. Doos 100 stuk

11,10

excl. BTW

Seirin J-Type 0,30 x 40 mm | Dry Needle naalden

Seirin J-Type 0,30 x 40 mm Dry Needle naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de tube zodat ze bijzonder nauwkeurig te positioneren zijn. Seirin Dry Needle naalden, type J worden geleverd in een tube en gebruikt voor dry needling. Doos 100 stuks.

11,10

excl. BTW

Seirin J-Type 0,18 x 15 mm | Dry Needle naalden

Seirin J-Type 0,18 x 15 mm Dry Needle naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de tube zodat ze bijzonder nauwkeurig te positioneren zijn. Seirin Dry Needle naalden, type J worden geleverd in een tube en gebruikt voor dry needling. Doos 100 stuks.

11,10

excl. BTW

Seirin J-Type 0,30 x 50 mm | Dry Needle naalden

Seirin J-Type 0,30 x 50 mm Dry Needle naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de tube zodat ze bijzonder nauwkeurig te positioneren zijn. De punt en schacht van de naald zijn zo dun dat deze naalden slechts met heel weinig druk en zacht kloppend aan te brengen zijn. Doos 100 stuks.

11,10

excl. BTW

Seirin J-Type 0,20 x 30 mm | Dry Needle naalden

Seirin J-Type 0,20 x 30 mm Dry Needle naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de tube zodat ze bijzonder nauwkeurig te positioneren zijn.

11,10

excl. BTW

Seirin J-Type 0,25 x 60 mm | Dry Needle naalden

Seirin J-Type 0,25 x 60 mm Dry Needle naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de tube zodat ze bijzonder nauwkeurig te positioneren zijn. Seirin Dry Needle naalden, type J worden geleverd in een tube en gebruikt voor dry needling. Doos 100 stuks.

11,10

excl. BTW

Seirin J-Type 0,30 x 60 mm | Dry Needle naalden

Seirin J-Type 0,30 x 60 mm Dry Needle naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de tube zodat ze bijzonder nauwkeurig te positioneren zijn. De punt en schacht van de naald zijn zo dun dat deze naalden slechts met heel weinig druk en zacht kloppend aan te brengen zijn. Doos 100 stuks.

11,10

excl. BTW

Seirin J-Type 0,16 x 15 mm | Dry Needle naalden

Seirin J-Type 0,16 x 15 mm Dry Needle naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de tube zodat ze bijzonder nauwkeurig te positioneren zijn. Seirin Dry Needle naalden, type J worden geleverd in een tube en gebruikt voor dry needling. Doos 100 stuks.

11,10

excl. BTW

Dry Needle Naalden SEIRIN en APS Agupunt

Sinds 1978, en nog steeds, is SEIRIN wereldwijd leider in de productie van pijnloze Dry Needle naalden. Sinds de ontwikkeling van de eerste wegwerp-acupunctuur naalden, heeft ze een standaard neergezet van innovatie, kwaliteit en veiligheid. Ze combineert State-of-the-art productie met strenge processen en controles zo zorgt ze ervoor dat u kunt beschikken over de kwalitatief meest hoogstaande Dry needle naald in de wereld. SEIRIN introduceerde het eerste geautomatiseerde fabricageproces voor de productie van Dry Needle naalden. Door een pionier te zijn van dit revolutionair geautomatiseerd proces, kon SEIRIN veel van de veiligheidskwesties die het gebied van acupunctuur tergden elimineren. Bij de ontwikkeling van de eerste wegwerp-acupunctuur naalden, werd steriliteit een garantie. Andere innovaties van het bedrijf omvatten gekleurde handgrepen voor gemakkelijke gauge identificatie, afgeronde uiteinden voor het comfort van de patiënt, en een eenvoudige scheur-open blisterverpakking.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, zijn SEIRIN Dry Needle naalden machinaal gescherpt en gepolijst. Dit resulteert in een pijnloze en gladde inbrenging, die voor zowel de patiënt als de beoefenaar aangenaam is. Bovendien ondergaan alle SEIRIN Dry Needle naalden een gepatenteerde reinigingsproces en een EOG sterilisatie(ethyleen Oxide Gas), die samen zeer hygiënisch is gebleken. De Dry Needle naalden van SEIRIN zijn de meest vloeiende, veiligste en meest geavanceerde Dry Needle naalden ter wereld. Het wordt vaak geïmiteerd door andere fabrikanten, maar de kwaliteit en consistentie zijn nooit gedupliceerd.