Pedicure artikelen

Vorige1|2

Rowo voetlotion Lemon

Rowo voetlotion Lemon met Allantoine.

Vanaf 2,03

Gelita-spon blokjes 10x10x10 mm.

Gelita-spon kan gebruikt worden daar waar veneuze of diffuse bloedingen optreden, die moeilijk met traditionele middelen onder controle kunnen worden gebracht.

0,65

excl. BTW

PipetjeLos pipetje voor druppelen van tincturen

0,70

excl. BTW

Laufwunder Hartschwamm blokje

Laufwunder Hartschwamm blokje is een Puimsteentje voor het verwijderen van eelt. Bij aanschaf van 12 stuks, 1 stuk gratis!

1,45

excl. BTW

Alcohol Podior 70% 100 ml.

Alcohol 70% gedenatureerd, ook wel Spiritus ketonatus dilutus genoemd, is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria.

1,80

excl. BTW

Podoline lint 10 m. x 14 mm.

Podoline, of Copoline, wordt gebruikt onder de nagelhoeken om de druk van de nagel op de huid te verminderen.

1,80

excl. BTW

Nagelvijl safier 13 cm. Credo

Credo nagelvijl Safier 13 cm.

2,05

excl. BTW

Nagelvijl safier 15 cm. Credo

Credo nagelvijl Safier 15 cm.

2,10

excl. BTW

Aftekenbeen voor blauwdruk

Aftekenbeen voor blauwdruk

2,40

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 30 ml.

Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen balsem werkt perfect tegen spataders. Ideaal voor de diabetische voet.

Vanaf 2,27

excl. BTW

Universele Veiligheidsbril

Universele veiligheidsbril ter bescherming van de ogen. Ook te gebruiken ter bescherming van de bril doordat deze hier overheen geplaatst kan worden.

3,10

excl. BTW

Laufwunder Cremebad 200 ml.

Laufwunder Cremebad 200 ml. met rozemarijn geven vermoeide, overwerkte en brandende voeten nieuwe kracht.De zachte oppervlakte actieve stoffen reinigen de voeten voorzichtig en grondig. De terugvettende bestanddelen voorkomen uitdroging van de huid. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

3,15

excl. BTW
-10%

Herome Direct Desinfect Spray 75 ml

Herome direct desinfect spray reinigt meer dan alleen de handen!

Vanaf 2,84

excl. BTW

Desinfectie box 180 ml. Swann Morton

Vloeistofdichte box van Swann Morton met een inhoud van 180 ml.

3,18

excl. BTW

100ml. Sterillium Gel Pure

100ml. Sterillium Gel Pure desinfectant

3,25

excl. BTW

Laufwunder kruiden-zout voetbad 250 gr.

Laufwunder voetbad 250 gr.  is een speciaal ontwikkeld voor een voetbad. Voor overwerkte, vermoeide en brandende voeten doet een voetenbad wonderen. Eelt en likdoorns worden verzacht en zijn gemakkelijker te verwijderen. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

3,30

excl. BTW

Teenkap Gelsmart Mesh small-medium

Teenkap Gelsmart maat small-medium voor kleine tenen of dames voeten.

3,33

excl. BTW

Laufwunder Voet- en beenpeeling 75 ml.

Laufwunder Voet en beenpeeling 75 ml. is ideaal voor het verwijderen van de dode huidcellen van voeten en benen.Bij regelmatig gebruik van de voet- en beenpeeling blijft de huid elastisch, de snelle vorming van eelt op de voeten en een droge huid op de benen wordt verminderd. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

3,45

excl. BTW

Laufwunder Voetspray 125 ml

Laufwunder voetspray tegen transpirerende voeten werkt deodoriseerd, verfrist en koelt de voeten en benen. Kort verstuiven op de huid geeft direct maar langdurig een gevoel van verfrissing en welbehagen.

3,54

excl. BTW

Teenkap Gelsmart Mesh large-extra large

Teenkap Gelsmart maat Large tot extra-Large voor grote(re) tenen.

3,55

excl. BTW

Blarenpleister Heka medium 6 st. (Compeed)Heka blarenpleisters verlichten de pijn van blaren. Werkt als een tweede huid en creëert een optimale omgeving voor het herstel van de huid.

3,58

excl. BTW

Alcohol Podior 70% 1 liter

Alcohol 70% gedenatureerd, ook wel Spiritus ketonatus dilutus genoemd, is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria.

3,70

excl. BTW

Klinion Personal Care Hand Soap Liquid 600 ml

Klinion Personal Care handzeep in flacon van 600 ml.

3,71

excl. BTW
-15%

Sport Lavit handdesinfectie spray-pen 15 ml.Sport Lavit Handdesinfectie spray voor snelle desinfectie en reininging van de handen

3,17

excl. BTW

Podilon spray 50 ml.

Podilon Spray is een desinfectant voor kleine huidoppervlakken.

3,75

excl. BTW

Littekenzalf Rowo Sensitive 10 ml.

Geef littekens geen kans met Rowo littekenzalf sensitive.

3,81

excl. BTW

Laufwunder Blauw 75 ml. | Hautfettend

Laufwunder Blauw is huidvettend, cosmetisch product . Door de huidvettende werking wordt de huid zacht en elastisch en geeft direct een aangenaam gevoel. Laufwunder Blauw heeft een deodoriserende werking. Bij dagelijks gebruik behoudt men een fluweelzachte huid daar Laufwunder Blauw een langdurige werking heeft. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

3,85

excl. BTW

Laufwunder Fussbalsam verwarmend Rood 75 ml.

Laufwunder Fussbalsam verwarmend Rood  is een cosmetisch product dat met kruidenolien is vervaardigd. Door het gebruik van arnikaextracten(1%) heeft Laufwunder Rood zich in het bijzonder bij koude voeten uitstekend bewezen. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

3,85

excl. BTW

Laufwunder Fussbalsam verkoelend Groen 75 ml.

Laufwunder Fussbalsam verkoelend Groen 75 ml. wordt volledig door de huid opgenoemen. Bij regelmatig gebruik wordt de huid fluweelzacht doordat Laufwunder Groen een langdurige werking heeft. De verfrissende geur van menthol en zijn huidverkoelende werking geven de voeten direct een aangenaam gevoel. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

3,85

excl. BTW

Baktolin pure 500 ml.

Baktolin pure 500 ml. waslotion voor grondige reiniging.

3,85

excl. BTW

Voetpoeder Gehwol 100 gr.

Voetpoeder Gehwol 100 gr. voor droge, geurloze voeten en ter bestijding van voetschimmel. Gehwol voetpoeder gaat overmatige transpiratie tegen en bestrijdt voetgeur. Ondersteunend in de strijd tegen voetschimmel. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

3,99

excl. BTW
-10%

Loupe-pincetLoupe en pincet in één

3,63

excl. BTW

Mouw overtrekken Polyethyleen 100 stuks

Mouw overtrekken per 100 stuks verpakt. Beschermen de mouwen en onderarmen tegen vlekken.

4,05

excl. BTW

Daro Fysiologische zoutoplossing 0,9% 10 x 5 ml.

Daro Fysiologische zoutoplossing 10 x 5 ml. is een bekend huishoudelijk hulpmiddel bij verkoudheid en wondjes.

4,06

excl. BTW

Laufwunder Klovencreme 75 ml.

Laufwunder Klovencreme 75 ml.(Scrundena) is een speciale cosmetische crème voor behandeling van ruwe, droge en gebarsten huid. De crème maakt de eeltaag elastisch en voorkomt zo het ontstaan van kloven. Droge huid wordt ontspannen en beschermd. De crème zorgt bij veelvuldig gebruik voor probleemloos lopen. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

4,10

excl. BTW

Compeed likdoorn medium

Compeed likdoorn pleisters medium. 10 Likdoorn pleisters in een doosje.

4,10

excl. BTW

Compeed Anti-Blaren stick

Met de Compeed Anti-Blaren stick heb je een makkelijk middel in huis om blaren te voorkomen.

4,11

excl. BTW

Doseerpomp voor praktijkfles | 500 ml. | 1 Liter | Laufwunder + Gehwol

Doseerpomp voor op de salonverpakkingen van Laufwunder en Gehwol. De doseerpomp is plaatsbaar op de 0,5 liter en 1 liter flessen.

4,15

excl. BTW

Gehwol Extra 75 ml.

Gehwol Extra 75 ml. is een universele voetverzorgingscrème met breed toepassingsspectum. Voorkomt branderige voeten, voetschimmel, voetgeur, eeltvorming en blaren en maakt de droge, gesprongen huid weer soepel. Daarnaast heeft Gehwol Extra een positief effect op koude voeten, wintertenen en overmatige voettranspiratie. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

4,35

excl. BTW

Gehwol Balsem 75 ml

Gehwol Balsem 75 ml. is een verfrissende en verkwikkende voetbalsem voor de normale huid. Verzorgt, deodoriseert, voorkomt voetschimmel. Verkoelende menthol en essentiële oliën van rozemarijn en lavendel verfrissen en verkwikken vermoeide, pijnlijke voeten. Het branderige goevoel verdwijnt direct. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

4,35

excl. BTW

Voetcreme Gehwol 75 ml.

Voetcreme Gehwol 75 ml. voorkomt blaren en maakt de huid sterk. Ontwikkeld in 1882 en steeds aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het vormt een filmlaag op de huid, waardoor blaarvorming tijdens lange wandeltochten, sport of het inlopen van nieuw schoeiselwordt voorkomen. Bij 12 st. één gratis

4,35

excl. BTW

Gehwol Fluid 15 ml

Gehwol Fluid 15 ml. voor de verzorging en behandeling van ingegroeide nagels, eelt en likdoorns.

4,35

excl. BTW

Gehwol Voetfris Balsem 75 ml

Gehwol Voetfris Balsem 75 ml. Deze snel intrekkende, niet-vette crème verkoelt en deodoriseert uw voeten langdurig. De voeten worden gehydrateerd en versoepeld. Transpiratiegeur wordt voorkomen en de voeten zijn beschermd tegen schimmelontwikkeling.

4,35

excl. BTW

Mykored anti-mycose oplossing 50 ml.

4,38

excl. BTW
-5%

Desinfectie schaaltjeRVS schaaltje voor desinfecteren en bewaren van pedicure fraisjes.

4,23

excl. BTW

Fusskraft mint Gehwol 75 ml.

Fusskraft mint Gehwol 75 ml. is een verkoelende voetbalsem met pepermuntlotion die direct intrekt. Gehwol Fusskraft maakt de huid niet vet. De zweet- en geurvorming wordt genormaliseerd, de voeten worden fris, reukloos en soepel. Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk. Bij 12 st. één gratis

4,49

excl. BTW

Fusskraft rood Gehwol 75 ml.

Fusskraft rood Gehwol 75 ml. is een invettende, verwarmende verzorgingscrème. Kamfer, paprika en gemberextracten stimuleren de doorbloeding en verwarmen de voeten. Verlicht vermoeide, belaste en pijnlijke voeten. Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk. Bij 12 st. één gratis

4,49

excl. BTW

Fusskraft Blauw Gehwol 75 ml.

Fusskraft Blauw Gehwol 75 ml. is een invettende crème voor de droge huid. Natuurlijke vetten zoals lanoline verzorgen de droge, ruwe voethuid en maken haar weer soepel en glad. Kamfer en menthol verzachten branderige voeten. Bij 12 st. één gratis

4,49

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Groen 75 ml.

Gehwol Fusskraft Groen is een licht invettende crème voor de normale huid. Gehwol Fusskraft Groen helpt tegen transpirerende voeten. Gehwol Fusskraft Groen is ook geschikt voor diabetici. Bij 12 st. één gratis!

4,49

excl. BTW

Laufwunder Hydrobalm 75 ml

Laufwunder Hydrobalm helpt door toevoeging van 10% ureum het vochtgehalte in de huidlagen te herstellen.  

4,60

excl. BTW
-5%

Petrischaaltje glas 100x15 mm.Petrischaal met deksel

4,47

excl. BTW

Schaar recht 13 cm. spits/spits

Schaar recht 13 cm. spits/spits

4,83

excl. BTW

Blarenpleister Compeed medium

Compeed pleisters vangen wondvocht op en werken als een tweede huidlaag zodat wonden snel herstellen. Deze hydrocolloid technologie zorgt ervoor dat van binnenuit nieuwe huid vormt en geen korst ontstaat, waardoor ook de kans op het ontstaan van littekens wordt beperkt.

4,84

excl. BTW

Compeed blarenpleisters Small

Compeed blarenpleisters Small 2,0 x 6,0 cm. 6 stuks verpakking.

4,84

excl. BTW

Compeed blarenpleisters tenen

Compeed blarenpleisters voor op de tenen met actieve gel en vochtabsorberende deeltjes.

4,84

excl. BTW

Rowo Bodylotion Classic 150 ml. | voor Hem en Haar

Rowo Bodylotion Classic, voor de verzorging van de huid. De bodylotion voor hem en haar met een Classic fragrance.

4,86

excl. BTW

Gehwol Nagelweker 15 ml.

Gehwol nagelweker maakt nagelriemen elastisch, verzacht eelt snel en voorzichtig. Gehwol Nagelweker 15 ml. maak harde nagelranden en de nagelriemhuid zacht. Bij 12 stuks ontvangt u 1 stuk gratis!

4,90

excl. BTW

Eeltschaaf (incl. rasp) / Credo

Eeltschaaf met rasp voor verwijderen van eelt.

4,90

excl. BTW

Rowo Voetcreme 50 ml.

Voetcreme Rowo met kamille en JHP olie 50 ml. maakt de huid soepel en voorkomt blaarvorming, barsten of stuklopen van de huid.

Vanaf 4,42

excl. BTW

Voetcare poeder 40 gram

Voetcare poeder helpt tegen zweetvoeten, zwemmerseczeem en voetschimmel.

4,95

excl. BTW

Alcoholdoekje 250 stuks

Alcoholdoekjes bestemd voor reinigen en ontsmetten van de huid.

4,95

excl. BTW

Voetcare kalknagel olie | Tea Tree olie

Behandel schimmelnagels met Voetcare kalknagel olie.

4,95

excl. BTW

Laufwunder Diabetisch 75 ml.

Laufwunder Diabetisch 75 ml. de uitgekiende olie componenten in deze crème maken de huid glad en soepel. Laufwunder Diabetisch is daarom een speciaal huidverzorgingsproduct om de gevoelige voeten te beschermen en voorkomt daarmee complicaties. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

4,98

excl. BTW

Klovenzalf Gehwol 75 ml.

Klovenzalf Gehwol 75 ml. Crème ter behandeling van de sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid en bij extreme voetbelastingen. Beschermt effectief en voorkomt huidscheurtjes, kloofjes, rode verkleuringen en daarbij optredende complicaties. Bij 12 st. één gratis

5,15

excl. BTW

Beenlotion Laufwunder 150 ml.

Laufwunder Beenlotion bevat natuurlijk collageen en maakt de huid daardoor glad (opgevuld) en soepel van binnenuit. De huid wordt actief beschermt tegen uitdrogen bij regematig gebruik. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

5,15

excl. BTW

Gehwol Med. Eeltcrème 75 ml

Gehwol Med. Eeltcreme is te gebruiken bij overmatig eelt op de voeten. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis! Gehwol Med. Eeltcème heeft de volgende kenmerken: - Vermindert eelt - Maakt de huid zacht en soepel - Ook geschikt voor diabetici - Verzorgt de huid van de voeten

5,15

excl. BTW

Gehwol Med. Lipidro 75 ml

Gehwol Med. Lipidro bevat hoogwaardige ingrediënten zoals duindoornolie, advocado-olie en ureum in combinatie met algenextract voor de verzorging van de droge en gevoelige huid. Zij compenseren het gebrek aan lipiden en vocht en brengen de beschermende functie van de huid in de natuurlijke balans. Bij 12 stuks, 1 stuk gratis!

5,19

excl. BTW

Alcohol Podior 80% 1 liter

Alcohol Podior op 80% alcohol basis voor reiniging van oppervlakken, huid en instrumentaria.

5,50

excl. BTW

Nagelschutz Lösung Sixtus wohl Tag 20 ml.

Nagelschutz Lusung Sixtuwohl Tag of Nagelbeschermingstinctuur Dag. Gerichte hulp bij nagelproblemen.

5,55

excl. BTW

Oliepen Lubra 12,2 ml

Gebruik de Lubra oliepen voor smering van pedicuretangen of onderdelen van je behandelstoel en/of massagetafel.

5,70

excl. BTW

Veiligheidsbril pedicure

Werk veilig met de veiligheidsbril van Sport Lavit.

5,76

excl. BTW

Sterillium Med 500 ml.

Sterillium kan overal worden gebruikt en is niet afhankelijk van de aanwezigheid van water of wastafel.

Vanaf 5,52

excl. BTW

Kalknagel oplossing 75 ml. Samenwerkende Pedicures (Mycosenagel)

Kalknagel (Mycosenagel) oplossing 75 ml. van Samenwerkende Pedicures

5,85

excl. BTW

Voetschimmel oplossing 75 ml. Samenwerkende Pedicures

Voetschimmel oplossing 75 ml. van Samenwerkende Pedicures is een afdoende middel tegen voetschimmel , eveneens zonder water.

5,85

excl. BTW

Schoen en sok preventief 150ml. Samenwerkende Pedicures

Schoen en sok preventief  150ml. Samenwerkende Pedicures deze spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel. Van groot belang is de inbreng van de pedicure. Zij dient om de paar weken te controleren of het middel op de juiste wijze wordt toegepast en zal de nagel regelmatig zéér dun moeten affraisen.

5,85

excl. BTW

Voetbalsem Groen 150 ml. Samenwerkende Pedicures

Voetbalsem Groen 150 ml. Samenwerkende Pedicures is een heerlijke, zachte voetbalsem op basis van komkommer. Heeft een preventieve werking en is dus zeer geschikt voor het dagelijks onderhoud van de voeten.

5,85

excl. BTW

Klovenzalf 75 ml. Samenwerkende Pedicures

Klovenzalf 75 ml. Samenwerkende Pedicures heeft zich al bewezen als heel goede en afdoende geur- en transpiratiebestrijder en is een weldaad, zowel voor de voeten als voor de handen, vooral in de winter. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxide doet de zalf diep in de kloven doordringen.

5,85

excl. BTW

Eelt- en likdoorncreme 75 ml. Samenwerkende Pedicures

Eelt- en likdoorncreme 75 ml. Samenwerkende Pedicures is de meest gemakkelijke en pijnloze en echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns.De scrub heeft een uitgekiende samenstelling op basis van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers, waardoor succes verzekerd is.

5,85

excl. BTW

Voetdeospray 150 ml. Samenwerkende Pedicures

Voetdeospray 150 ml. Samenwerkende Pedicures is een heerlijke frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate.

5,85

excl. BTW

Wratten 50 ml. Samenwerkende Pedicures

Wratten 50 ml. Samenwerkende Pedicures is een nieuw middel tegen wratten, bestaande uit glycerine, sodiumborate en een klein beetje salicylzuur, waardoor er met 2 maal daags aanbrengen al na enige tijd resultaat te zien is.

5,85

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 150 ml

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 150 ml. voor een weldadige warmte. Bevat o.a. peper en arnica. Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood is een voetbalsem die de doorbloeding bevordert en zorgt voor een aangenaam gevoel. Te gebruiken voor de dagelijkse verzorging en bij koude voeten.

5,85

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 150 ml

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 150 ml. voor een fluweelzachte huid en ter voorkoming van kloven. Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft is een snel intrekkende voetbalsem op basis van yoghurt en honing. Zorgt voor een fluweelzachte huid en voorkomt de vormimg van kloven.

5,85

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voet- en BeenGel 150 ml.

Samenwerkende Pedicures Voet- en BeenGel 150 ml. te gebruiken bij vermoeide voeten en benen.

5,85

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Blauw 150 ml

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Blauw 150 ml. voor een droge en gesprongen huid. De voetbalsem blauw van Samenwerkende Pedicures is rijk aan verzorgende ingrediënten en heeft een sterk huidherstellend vermogen.

5,85

excl. BTW

Honingzalf 75 gr. Samenwerkende Pedicures

Honingzalf 75 gr. Samenwerkende Pedicures is een zalf die uitermate geschikt is voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al snel weer zacht en soepel en heerlijk ontspannen.

5,85

excl. BTW

Voetbadolie 150 ml. Samenwerkende Pedicures

Voetbadolie 150 ml. Samenwerkende Pedicures, na een inspannende dag is het heerlijk om uw voeten eens lekker te verwennen. Daarvoor is deze weldadige voetbadolie ontwikkeld op basos van maïskiemolie, lavendel en dennennaaldolie. Uw voeten zullen weer ontspannen en fris aanvoelen.

5,85

excl. BTW

Wintervoeten 75 ml. Samenwerkende Pedicures

Wintervoeten 75 ml. Samenwerkende Pedicures is de oplossing voor wintervoeten. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten (of handen) 2x daags met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn in. De emulsie zal een warm gevoel veroorzaken en zorgen voor een betere doorbloeding van de huid.

Vanaf 5,27

excl. BTW
-34%

Celstofdeppers 4 x 5 cm. / 2 x 500 st.

Celstofdeppers zak á 2 rollen

3,95

excl. BTW

Slijpkaphouder rond 5 mm.

Slijpkaphouder rond 5 mm. De (schuurpapier) slijpkappen kunnen op de dop gedrukt worden en vormen zo een uitermate handig oplossing voor het verwijderen van eelt.

5,95

excl. BTW
-15%

Likdoornpen 12 cm.Likdoornpen voor het traceren van likdoorns

5,08

excl. BTW

Bloedstelping plaatje Willospon 80x50x10 mm.

Willospon is uitermate geschikt voor aanvullende lokale bloedstelping.

5,99

excl. BTW

Praktisept 500 ml.

Chemodis Praktisept is een reinigingsmiddel voor dagelijkse hygiëne in de praktijk. Uitermate geschikt voor reiniging van behandeltafels en massagebanken.

6,00

excl. BTW

Sterillium Gel Pure 475 ml.

Sterillium Gel pure is een hygiënisch en een preoperatief handdesinfectiemiddel met uitstekende verzorgende eigenschappen.

6,10

excl. BTW

Rowo Voetbad 200 ml.

Rowo voetbad met kamille en japanse muntolie beschermt tegen brandende voeten zweetvoeten en voetschimmels. Rowo voetbad werkt verkoelend, desodoriserend en verzorgend.

Vanaf 5,53

excl. BTW

Eeltzalf 50 ml. Rowo

Eeltzalf 50 ml. Rowo verminderd de eeltlaag, met 10% Urea. Voor de dagelijkse verzorging van droge en ruwe huid.

Vanaf 5,53

excl. BTW

Been en Venen Balsem Rowo 100 ml.

Rowo Been en Venen balsem werkt verkoelend en ontspannend. Rowo Been en Venen balsem werkt perfect tegen spataders. Ideaal voor de diabetische voet.

Vanaf 5,81

excl. BTW

Beenbalsem Gehwol 125 ml.

Beenbalsem Gehwol 125 ml. is een verzorgende kruidenbalsem voor benen en voeten. Deze mild adstringerende balsem versterkt de aders, verzacht de huid en vermindert irritaties en roodheden. Droge huid en huidveroudering wordt bij regelmatig gebruik voorkomen. Bij 12 stuks krijgt u 1 stuks gratis geleverd!

6,55

excl. BTW

Dettol Med wondspray 100 ml.

De werkzame stof in Dettol Med is benzalkoniumchloride 0,20%. De spray wordt gebruikt om verse kleine wonden te reinigen en om gewone bacteriën die geassocieerd zijn met infectie van lichte wonden, te verwijderen.Dettol wondspray is niet bedoeld om de wondheling te verbeteren of om gebruikt te worden om de wondheling te verbeteren. Dettol wondspray mag niet worden gebruikt op grote of ernstige wonden en het is enkel bestemd voor kortdurend, plaatselijk kortetermijngebruik.Dettol Med wondspray mag maar eenmaal per 24 uur worden gebruikt.Lees voor het gebruik altijd eerst de  bijsluiter in de verpakking.

6,59

excl. BTW

Chemasept reinigingslotion 500 ml.

Chemasept reinigingslotion is ideaal ter verfrissing van de huid voor en na de massage.

Vanaf 6,14

excl. BTW

Vellentang 10 cm (M)

6,75

excl. BTW