Blaren pleisters en blaren verzorging

Blarenprikkers a 10 st.

Blarenprikkers steriel per stuk verpakt.

0,17

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 1,25cm

De HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels.

Vanaf 0,84

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 2,5cm

De HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. - Flexibel en rekbaar - Luchtdoorlatend - Scheurbaar

Vanaf 1,16

excl. BTW

Blarenprikkers | Bloedlancetten á 25 stuks

Blarenprikkers voor het doorprikken van blaren. Bloedlancetten verpakt á 25 stuks.

1,88

excl. BTW

Leukoplast 5 m. x 1.25 cm. met klemring

De kleefmassa gebruikt in Leukoplast is van zinkoxide-rubber en zorgt voor een goede en langdurige kleefkracht, zelfs wanneer de Leukoplast pleister onder grote spanning staat.

Vanaf 2,05

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 1.25 cm.

Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

Vanaf 2,57

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 15 ml. / met druppelaar

Desinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

Vanaf 2,41

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 30 ml. / met druppelaar

Desinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

Vanaf 2,41

excl. BTW

Blarenpleister Heka medium 6 st. (alternatief voor Compeed)

Heka blarenpleisters verlichten de pijn van blaren. Een blarenpleister werkt als een tweede huid en creëert een optimale omgeving voor het herstel van de huid.

Vanaf 3,08

excl. BTW

WandelWol

WandelWol of antidrukwol wordt gemaakt van 100% schapenwol zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet), absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol zorgt in de winter voor warme voeten en verkoelt in de zomer.

Vanaf 3,75

-15%

Leukoplast 5 m. x 2.5 cm. met klemring

De zinkoxide-rubber kleefmassa van Leukoplast is door een speciaal procede lucht- en waterdamp doorlatend gemaakt. Omdat luchtdichte afsluiting hierdoor wordt voorkomen, verweekt de huid niet en worden andere huidirritaties tegengegaan.

3,39

excl. BTW

Compeed Anti-Blaren stick

Met de Compeed Anti-Blaren stick heb je een makkelijk middel in huis om blaren te voorkomen.

4,40

excl. BTW

Blarenpleister Heka assorti

Heka blarenpleisters assorti bij gebruik als je last hebt van blaren. (alternatief voor Compeed)

Vanaf 4,17

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 2.5 cm.

Leukoplast is gemakkelijk af te rollen en kan, ondanks zijn grote trekkracht, eenvoudig met de hand afgescheurd worden. Leukoplast is waterafstotend.

Vanaf 4,91

excl. BTW

Compeed blarenpleisters tenen

Compeed blarenpleisters voor op de tenen met actieve gel en vochtabsorberende deeltjes.

5,49

excl. BTW

Compeed blarenpleisters Small

Compeed blarenpleisters Small 2,0 x 6,0 cm. 7 stuks verpakking.

Vanaf 5,84

excl. BTW

Hirschtalgcreme Enzborn 75 ml. | anti-frictie crème

Enzborn Hirschtalgcreme met bijenwax. Enzborn Hirschtalgcreme verzorgt de huid bij drukplekken en wondjes. Vermindert blaarvorming.

Vanaf 5,58

excl. BTW

Sport Lavit Anti-chafe 50 ml. | Skin lube

Sport Lavit Anti-chafe is een bekend middel bij schaafjes, kloofjes en blaren. Met Sport Lavit Skin Lube kun je tevens blaren voorkomen als je gaat wandelen of hiken.

Vanaf 5,26

excl. BTW

Betadine oplossing 30 ml.

Betadine oplossing is een waterige oplossing met 100mg/ml povidonjood. Voor preventief dan wel behandeling van infecties van kleine wondjes zoals schaaf- en snijwonden, brandwonden, alsmede desinfectie van de onbeschadigde huid.

6,88

excl. BTW

Blarenpleister Compeed medium

Compeed pleisters vangen wondvocht op en werken als een tweede huidlaag zodat wonden snel herstellen. Deze hydrocolloid technologie zorgt ervoor dat van binnenuit nieuwe huid vormt en geen korst ontstaat, waardoor ook de kans op het ontstaan van littekens wordt beperkt.

6,99

excl. BTW

Betadine zalf 30 gr.

Betadine Zalf op vetvrije basis met 100mg./g. povidonjood.

7,29

excl. BTW

Hirschtalgcreme Rowo 100 ml. | anti-frictie crème

ROWO Hirschtalgcreme is een oud bewaard recept voor de verzorging van de huid en de voet. Hirschtalgcreme van ROWO verzorgt en reinigt de huid. Perfect bij schaafwonden en doorlig plekken!

Vanaf 6,99

excl. BTW

Hirschtalgcreme Rohde 100 ml. | Hertentalgcreme

Hirschtalgcreme Rohde met bijenwas, Vitamine-E en Chlorophyll. Rohde Hirschtalgcreme is gemaakt voor de beste bescherming en verzorging van de huid.

Vanaf 8,46

excl. BTW

Betadine oplossing 120 ml.

Betadine oplossing kan direct vanuit de flacon, of door middel van een watje, tampon of nat kompres, op de huid en het wondgebied worden aangebracht. Verdunde Betadine oplossing wordt o.a. toegepast bij het reinigen en het spoelen van geinfecteerde wonden.

Vanaf 8,54

excl. BTW