Koude en warmte therapie

Koude en Warmte therapie d.m.v. cold spray, cold pack en hot pack, ijs compressie en warmtekussens zijn onmisbaar bij de dagelijkse verzorging van sportblessures.

Burnsheild Blots 3,5 ml. | Brandwonden gel

Burnsheild Blots 3,5 ml is een must-have in elke verbandkoffer. Burnshield voor behandeling van brandwonden en schaafwonden in de acute fase.

0,87

excl. BTW

Coldpack instant 14 x 17 cm. Rowo | eenmalig gebruik

Coldpack instant 14 x 17 cm. Rowo voor eenmalig gebruik.

Vanaf 1,22

excl. BTW

Coldpackhouder Rowo max. 16 cm.br.x29 cm.l. / zwart

Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 3,31

excl. BTW

Cold-hot pack Rowo HF 12x29cm. inclusief etui met klitteband.

Cold-hot pack Rowo 12x29cm. met klittenband voor nog makkelijker gebruik bij blessures. Helpt bij verstuikingen, spierscheuringen, kneuzingen en hoofdpijn enz.

Vanaf 3,86

excl. BTW

Burnshield Hydrogel 125 ml. | Brandwonden gel

Burnshield HydrogelGel in flacon van 125 ml. Burnshield is een must-have in elke verbandkoffer. Burnshield voor behandeling van brandwonden in de acute fase.

5,05

excl. BTW

ICE Spray | Coldspray Sport Lavit 200 ml.

Coldspray Sport Lavit voor direkte toepassing van koeling bij blessure. ICE Spray van Sport Lavit is onmisbaar in iedere sporttas en verzorgingstas.

Vanaf 4,02

excl. BTW

Cold/hot pack Rowo HF 20 x 30 cm. / magnetron / incl. klittenband bandage

Cold- Hotpack Rowo HF 20 x 30 cm. met etui en klittenband.

Vanaf 5,31

excl. BTW

Cold-hot pack Rowo 12 x 16 cm. set á 2 stuks

Rowo Cold hot pack voor meermalig gebruik. Cold-hot pack van het kwaliteitsmerk Rowo in de maat 12 x 16 cm. Verpakt als set á 2 stuks met wasbare hoes en verstelbare klittenband sluiting.

Vanaf 5,10

excl. BTW
-29%

Coldpack - Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm.

Coldpack - Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm. met etui en klittenband bandage voor eenvoudig lokale toepassing van koude of warmte therapie.

4,55

excl. BTW

Sportgel ICE 75 ml. spiergel Sport Lavit

Sportgel ICE van Sport Lavit is onmisbaar in iedere sporttas en massagepraktijk. Sportgel ICE van Sport Lavit is hét middel bij spierpijn en krampen.

Vanaf 5,91

excl. BTW

Sportgel HOT 75 ml. spiergel Sport Lavit

Sport Lavit Sportgel HOT is een intensieve warmte gel voor de ambitieuze sporter. Ontwikkeld voor regeneratie en bloedcirculatie stimulering evenals warmte behandeling bij spierpijn en spierspanningen.

Vanaf 5,91

excl. BTW

Ice Power Gel 75 ml

Ice Power Gel smeerbare, frisse gel in een handige meeneemverpakking.

8,22

6,95

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verkoelend 100 ml. | Pferdesalbe

Bergland pferdesalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke verkoelt en verfrist. Paardenzalf ondersteunt bij blessures, spierpijn en gewrichtspijn.

8,22

7,40

excl. BTW

Rowo Sportgel 100 ml.

De Rowo Sportgel 100 ml is een verkoelende  en huidvriendelijke gel, die ontspannend werkt na inspanning. De Röwo sportgel met japanse muntolie helpt onder andere tegen spierpijn en krampen. De sportgel van Rowo is een van de weinige spierwrijfmiddelen met het CE keurmerk en het predikaat medicijnproduct. Met de sportgel van Rowo heeft u gegarandeerd een topproduct in handen.

Vanaf 6,06

excl. BTW

Coldspray Rowo 200 ml.

Rowo Coldspray. Een snel groot temperatuurverschil activeert alle dynamische thermoreceptors. Een overmaat van stimuli bereiken zo het ruggenmerg, ze worden niet geabsorbeerd door overbelasting als ze in het ruggenmerg aankomen. Daarmee wordt pijn voorkomen.  * NIEUWE RECEPTUUR *

Vanaf 6,13

excl. BTW

Biofreeze spray 100 ml. ** LET OP **

Biofreeze Spray voor snelle pijnverlichting. Biofreeze spray biedt snel verlichting bij blessures, blauwe plekken en verstuikingen. ** Biofreeze spray is helaas niet meer leverbaar, als alternatief leveren wij u de Rowo Sportgel spray. Dit product heeft dezelfde werking. Als u dus een Biofreeze spray besteld ontvangt u een Rowo sportgel spray! **

8,21

excl. BTW

Sportgel roller Rowo 50 ml.

Sportgel roller van Rowo heeft dezelfde verkoelende en huidvriendelijke werking als de sportgel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Ook de Rowo Sportgel roller heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Het voordeel van de Rowo sportgel roller is dat u geen gel of zalf aan de handen heeft, u rolt de vloeibare sportgel makkelijk uit.

Vanaf 6,98

excl. BTW

Biofreeze roller 50 ml. ** LET OP **

Naast de verkrijgbaarheid van Biofreeze in een tube en een spray is er ook Biofreeze in roller-vorm beschikbaar. Ook tijdens het werk is de Biofreeze Roller eenvoudig te gebruiken. Naast de werking van Biofreeze zelf, geeft de roller door zijn masserende werking ook extra ondersteuning aan het genezingsproces. ** Biofreeze roller is helaas niet meer leverbaar, als alternatief leveren wij u de Rowo Sportgel roller. Dit product heeft dezelfde werking. Als u dus een Biofreeze roller besteld ontvangt u een Rowo sportgel roller! **

8,21

excl. BTW

Rowo Sportgel spray 100 ml.

Rowo Sportgel spray voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten. Rowo Sportgel met japanse muntolie voorkomt spierpijn en gaat spierkramp tegen. Rowo Sportgel Spray is makkelijk aan te brengen.

Vanaf 6,98

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verwarmend 100 ml. | Pferdesalbe

Bergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

10,70

8,22

excl. BTW

Rowo warmtebalsem 50 ml.

Rowo Warmtebalsem is een bewezen product en is een van de meest gebruikte speciale preparaten. De warmtebalsem begeleid zowel professionele als vrije tijd sporters en wordt ook gebruikt in de behandeling door gespecialiseerde gebruikers. Een massage met Rowo Warmtebalsem genereert een langdurig, prettig gevoel van warmte.

Vanaf 6,99

excl. BTW

Sport Lavit Pferdesalbe 150 ml. | Paardenzalf spierbalsem

Sport Lavit Pferdesalbe, ook wel paardenzalf genoemd, wordt gebruikt voor regeneratie in twee fasen, dat wil zeggen dat het eerst afkoelt en daarna opwarmt om je spieren een regeneratiefase te geven.

Vanaf 6,99

excl. BTW

Inhalatiezalf Vicks vaporub 50 gram

Vicks Vaporub werkt prima bij verkoudheid en verstopte luchtwegen. Het verzacht de verschijnselen van verkoudheid. Vicks Vaporub verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door inademing van de dampen die vrijkomen na het inwrijven van borst, rug, of hals, of na toevoeging van de zalf aan een dampbad.

8,72

excl. BTW

Cold-Hotpack ROWO set à 2 stuks 12x29cm. inclusief houder

ROWO Cold-hotpack, de gunstige effecten van koude en warmte wordt algemeen aanvaard in de geneeskunde! ROWO Cold-hotpacks gemakkelijk en snel te gebruiken, altijd klaar voor gebruik en een natuurlijke hulp.

Vanaf 7,60

excl. BTW

Cold Spray

Verkoelende Cold Spray voor tijdelijke ondersteuning en vermindering van pijn en zwelling bij aandoeningen van de gewrichtsbanden, kwetsuren en andere kleine sportblessures. Geeft een verkoelend effect door de verdamping van de Cold Spray op de huid. Gemakkelijk in gebruik. Ideaal voor tijdens het sporten en op reis. Met koelende spray kun je zwellingen voorkomen en het verlicht de pijn.

Diversen warmte-, koudetherapie

Diverse warmte en koude therapie zalven, gels,sprays en methoden.

Hot cold pack

Koel of verwarm met de Röwo (Rowo) Hot en Cold Packs. Ook Packs die herbruikbaar zijn en ook Packs die koud worden na kneden, instant Cold-pack. Bedoeld voor het direct koelen bij o.a. sportblessures. In het zakje bevinden zich twee door en binnenzakje gescheiden stoffen. Wanneer deze stoffen (door het stukknijpen van het binnenzakje) worden samengevoegd ontstaat een sterk koelende reactie. Dus geen koelkast of diepvries nodig, dus overal en snel te gebruiken.

IJS Compressie Therapie

Of het nu gaat om een topatleet of een doorsnee actief persoon, niemand zit te wachten op een langdurig herstel van spier-, pees- en bot letsel. Rust, ijs, compressie en elevatie is een bewezen methode voor revalidatie en behandeling. Sport Lavit biedt regelbare koudetherapie en cyclische compressie in één gebruiksvriendelijk systeem. Zo zijn twee gecompliceerde methodes eenvoudig toe te passen. Het handige Cryo Cuff systeem is een effectief hulpmiddel bij het behandelen na operaties en bij acute blessures waarvoor koeling en compressie worden voorgeschreven ook wel ijs compressie therapie genoemd..

Koelbandage

De koelbandage is een snelle en gemakkelijke oplossing voor een koude compressietherapie. De bandage zorgt voor een directe, lang aanhoudende koeling en compressie. Toepassingen koelbandage: bij verrekkingen, bij verstuikingen en bij kneuzingen.

Warmtekussen, pittenkussen, Granenkussen

Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten, rugklachten, nekpijnen of ander ongemakken u op de meest vervelende momenten en, want nog vervelender is, blijven deze lang doorzeuren? Dan bent u nodig toe aan een Bio-Warm warmtekussen. De 100% natuur zuivere granenkussens zorgen voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten. Het kussen kan snel en gemakkelijk verwarmd worden en houdt de warmte ook nog eens langdurig vast.