Skelet modellen | Anatomie modellen

Vorige1Volgende

Anatomie Model KnieDit anatomie mini model van het kniegewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere modellen. Naast de externe anatomische structuren, is er een lengte doorsnede van het kniegewricht op de basis gemonteerd

30,50

excl. BTW

Anatomie Model HeupDit anatomie mini model van het heupgewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere modellen. Naast de externe anatomische structuren, is er een lengte doorsnede van het heupgewricht op de basis gemonteerd.

30,50

excl. BTW

Anatomie Model SchouderDit anatomie mini model van het schoudergewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere modellen. Naast de externe anatomische structuren, is er een lengte doorsnede van het schoudergewricht op de basis gemonteerd.

30,50

excl. BTW

Anatomie Model ElleboogDit anatomie mini model van het ellebooggewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere modellen. Naast de externe anatomische structuren, is er een lengte doorsnede van het ellebooggewricht op de basis gemonteerd.

30,50

excl. BTW

Skelet Menselijk lichaam

37,15

excl. BTW

Skelet hand + deel onderarm / Links of RechtsSkeletmodel van de hand met een deel van het onderarm.

60,10

excl. BTW
-13%

Anatomisch model HolvoetAnatomisch model Holvoet. Op ware grote.

56,88

excl. BTW
-13%

Anatomisch model PlatvoetAnatomie model platvoet op ware grootte

56,88

excl. BTW
-13%

Anatomie model voet gewoonBent u op zoek naar een anatomisch model van de voet? Dit anatomisch model is op ware grootte van de voet. Het is een normaal model voet. Met behulp van dit model kunt u de voet anatomie bestuderen.

56,88

excl. BTW

Skelet voetgewrichtSkelet model van de voet.

79,95

excl. BTW

Skelet Lendewervels (A215)

79,95

excl. BTW

Anatomiemodel HeupgewrichtSkeletmodel van het heupgewricht met flexibele ligamenten voor het tonen van natuurlijke bewegingen. Het anatomiemodel van het heupgewricht staat op een afneembare standaard.

79,95

excl. BTW

Anatomiemodel KniegewrichtAnatomiemodel van het kniegewricht, met de belangrijkste ligamenten. Skeletmodel kniegewricht waarbij extensie, flexie en rotatie mogelijk is. Op statief.

82,76

excl. BTW

Skeletmodel SchoudergewrichtAnatomiemodel van het schoudergewricht, misschien wel het mooiste gewrichtmodel verkrijgbaar. Skeletmodel schoudergewricht waarbij abductie, anteversie, retroversie, exorotatie en endorotatie  mogelijk is. Dit anatomiemodel van het schoudergewricht staat op statief.

84,95

excl. BTW

Skelet arm + schouderbladSkelet van arm met schouderblad.

85,03

excl. BTW

Menselijke schedelHoogwaardige replica van de menselijke schedel, uit vier delen met tanden.

99,95

excl. BTW
-10%

Acupunctuur model MANAcupunctuur mannelijk model

89,96

excl. BTW
-10%

Acupunctuur model VROUWAcupunctuur vrouwelijk model

89,96

excl. BTW

Skelet been + bekkenhelftSkelet been met bekkenhelft.

113,69

excl. BTW

Skeletmodel voet- en enkelgewrichtAnatomiemodel van het enkelgewricht, misschien wel het mooiste gewrichtmodel verkrijgbaar. Skeletmodel enkelgewricht dat de ligamenten op de voet én zelfs onder de voet toont . Dit anatomiemodel van het schoudergewricht staat op statief.

139,95

excl. BTW

Skelet Wervelkolom ca. 80 cm inclusief statiefAnatomiemodel van de menselijke wervelkolom. Dit skeletmodel van de wervelkolom is op ware grootte en wordt geleverd met standaard.

142,35

excl. BTW

Skelet Wervelkolom met herniaSkelet model wervelkolom met hernia.

151,95

excl. BTW
-25%

Skelet + statief A200Skeletmodel op statief voor leerdoeleinden.

295,00

excl. BTW

Skelet + spieraand. + statief / A200.1Een perfecte reproductie van het menselijk skelet, tot in de kleinste details en absoluut anatomisch correct.

Vanaf 535,60

excl. BTW