Diverse pedicure producten

Vorige1Volgende

Hallux valgus nachtspalkDe Hallux Valgus nachtspalk corrigeert de scheefstand van de grote teen terwijl je slaapt. Draag de Hallux Valgus 's-nachts voor het beste resultaat.

Vanaf 7,95

Kruidenstempel (Hot Herbal Medical Compress)Kruidenstempels worden gebruikt bij kruidenstempel massage. Kruidentempelmassage is een massage die gegeven word met warme kruiden stempels. Deze massage heeft een Oosters van oorsprong. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannen en therapeutische massage.

Vanaf 4,95

F.I.T. Professional Care massageolieF.I.T. Professional Care massageolie voor professioneel gebruik door masseurs en fysiotherapeuten met 99,9% natuurlijke grondstoffen.

Vanaf 9,18

HEKA Sorb absorberend verbandHEKA sorb absorberend verband kan gebruikt worden bij matig tot zwaar exsuderende wonden.

Vanaf 8,95

Zeep voetje lichtblauwOp zoek naar een leuk kado'tje voor pedicure of beautysalon klanten? Geef een zeepje kado in de vorm van een voet.

0,45

excl. BTW

Zeep voetje witOp zoek naar een leuk kado'tje voor pedicure of beautysalon klanten? Geef een zeepje kado in de vorm van een voet.

0,45

excl. BTW

Zeep voetje rose/lilaOp zoek naar een leuk kado'tje voor pedicure of beautysalon klanten? Geef een zeepje kado in de vorm van een voet.

0,45

excl. BTW

Zeep voetje mintgroenOp zoek naar een leuk kado'tje voor pedicure of beautysalon klanten? Geef een zeepje kado in de vorm van een voet.

0,45

excl. BTW

Gelita-spon blokjes 10x10x10 mm.Gelita-spon kan gebruikt worden daar waar veneuze of diffuse bloedingen optreden, die moeilijk met traditionele middelen onder controle kunnen worden gebracht.

1,20

excl. BTW

Sprayflesje leeg 100 ml.Leeg sprayflesje met 100 ml. inhoud. Dit lege flesje is voor desinfectiematerialen of andere vloeistoffen geschikt.

2,95

excl. BTW

Alcoholdoekjes 3 x 3 cm 100 stuksAlcoholdoekjes bestemd voor reinigen, desinfecteren en ontsmetten van de huid.

3,95

excl. BTW

Volatile Tea Tree spray 50 mlVolatile tea tree spray is een reinigende spray op alcoholbasis voor de hele huid. Volatile tea tree spray werkt heilzaam, is antiseptisch en antibacterieel voor het hoge gehalte aan tea tree olie.

4,35

excl. BTW

Rowo Bodylotion Classic 150 ml.Rowo Bodylotion Classic, voor de verzorging van de huid. De bodylotion voor hem en haar met een Classic fragrance.

4,86

excl. BTW

Snogg Soft Next naturel 1 m. x 6 cm.Snogg Soft Next is een comfortabel, flexibel, ademend, zelfklevend wondverband.

5,50

excl. BTW

China balm rood 20 ml. spierbalsem BerglandZoekt u spierbalsem op een natuurlijke basis? Bestel Bergland China balm rood 20 ml. Deze spierbalsem is 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen.

5,74

excl. BTW

Veiligheidsbril pedicureWerk veilig met de veiligheidsbril van Sport Lavit.

5,95

excl. BTW

Spreemyk voetpoederspray 125 mlSpreemyk biedt een goede oplossing als men last heeft van voetschimmel, zwemmerseczeem, schilfering, kloven of een rode en gevoelige huid.

6,10

excl. BTW

Soft Snogg 3 x 450 cm.Soft Snogg 1 is een product van schuimstof, die door de speciale impregnering alleen aan zichzelf hecht en niet hecht aan huid, haar, kleding of handschoenen.

6,50

excl. BTW

Snogg Soft Next 3 cm. x 4,50 m. | BLAUWSnogg Soft 1 Next 3 cm. x 4,5 meter blauwe zelfhechtende pleisterrol.

6,95

excl. BTW

Bergland Teufelskralle - Duivelsklauw - creme 100 ml.Bergland Duivelsklauw creme bevordert de bloedcirculatie in combinatie met volledig natuurlijke etherische oliën van rozemarijn, jeneverbes, sparren en lavendel. Bergland Duivelsklauw is uitstekend voor een aangename massage van lichaam en spieren.

10,70

7,27

excl. BTW

Bergland eeltzalf - Hornhaut balsem 100 ml.Bergland eeltzalf - Voetcrème - Hornhaut balsem maakt harde en broze huid weer soepel. Bergland eeltzalf helpt scheuren, kloven en eelt glad en zacht te maken.

11,53

7,77

excl. BTW

Bergland Voetmassage creme 100 ml.Bergland Voetmassage creme maakt vermoeide en zware voeten weer gelukkig en fris. Bergland Voetmassage creme is ook ideaal voor gebruik voor én na het sporten, het verfrist en gaat vervelende voeten geur en zweetluchtjes tegen.

11,53

7,77

excl. BTW
-40%

Schort PE 100 x 140 cm. 19Mu | per 25 stuksWegwerp schorten met V-nek en makkelijk afscheurblok met 2 gaten voor ophangen. Deze wegwerp schorten zijn gemaakt van PE 19 Mu dik materiaal.

4,92

excl. BTW

Snogg Soft Next naturel 4,5 m. x 6 cm.Snogg Soft Next is een comfortabel, flexibel, ademend, zelfklevend wondverband.

8,95

excl. BTW

Bergland massageolie Avocado 125 ml.100% natuurlijke massageolie van Bergland. Avocado massageolie is bijzonder goed voor de huid, werkt kalmerend en bevat veel Vitamine E.

9,88

excl. BTW

Dettol Med wondspray 100 ml.De werkzame stof in Dettol Med is benzalkoniumchloride 0,20%. De spray wordt gebruikt om verse kleine wonden te reinigen en om gewone bacteriën die geassocieerd zijn met infectie van lichte wonden, te verwijderen.

Dettol wondspray is niet bedoeld om de wondheling te verbeteren of om gebruikt te worden om de wondheling te verbeteren. Dettol wondspray mag niet worden gebruikt op grote of ernstige wonden en het is enkel bestemd voor kortdurend, plaatselijk kortetermijngebruik.


Dettol Med wondspray mag maar eenmaal per 24 uur worden gebruikt.

Lees voor het gebruik altijd eerst de  bijsluiter in de verpakking.

9,95

excl. BTW

Sterillium Med 1000 ml. handdesinfectantSterillium kan overal worden gebruikt en is niet afhankelijk van de aanwezigheid van water of wastafel.

10,70

excl. BTW
-27%

Seca Meetlint 201Seca Meetlint oprolbaar Type 201 om de omvang te bepalen van hoofd, heupen, armen, benen en taille. Meetbereik: 205 cm

7,95

excl. BTW

Rowo Littekenzalf Sensitive 50 ml.Natuurlijke litteken verzorging met Rowo littekenzalf sensitive. Bevat geen parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Rowo littekenzalf sensitive bevorderd de elasticiteit van de huid.

Vanaf 12,71

excl. BTW

Berkemann Hamerteen correctiebandageMet de Berkemann Hamerteen correctiebandage behoren hamertenen tot de verleden tijd.

15,69

excl. BTW

Luga laterale clip nr. 20 a 10 st.

20,15

excl. BTW

Luga applicatorLuga applicator

20,70

excl. BTW

Luga laterale clip nr. 18 a 10 st.Luga laterale clip 18 mm.

21,50

excl. BTW

Dettol Brown Liquid ontsmetting 1 literDettol heeft een snelle en aanhoudende bacteriendodende werking ten opzichte van een groot aantal pathogene micro-organismen, zowel gram-positieve als gram-negatieve bacterien, gisten en schimmels.

21,95

excl. BTW

Hibicet verdunning 25 ampullen a 15 ml.Hibicet verdunning is een steriele, gebruiksklare waterige oplossing voor uitwendig gebruik die als ontsmettingsmiddel

21,95

excl. BTW

Dispenser SnoggSnogg dispenser

34,95

excl. BTW

Volatile etherische olie diffuser CeraliaDe Volatile etherische olie diffuser Ceralia (keramisch) werkt door het vernevelen van water. Voeg maximaal 10 druppels olie toe aan het water om de geur en de bijkomende werkende voordelen in de ruimte te verspreiden. De olie diffuser van Volatile is een echte eye-catcher, naast een fijne mist is er met veranderend licht een mooie sfeer te creëren. Een fijn design voor iedere salon, praktijk of woonkamer.

35,70

excl. BTW

Volatile etherische olie diffuser EliaDe Volatile etherische olie diffuser Elia werkt door het vernevelen van water. Voeg maximaal 10 druppels olie toe aan het water om de geur en de bijkomende werkende voordelen in de ruimte te verspreiden. De olie diffuser van Volatile is een echte eye-catcher, naast een fijne mist is er met veranderend licht een mooie sfeer te creëren.

37,75

excl. BTW

Volatile etherische olie diffuser OmeliaDe Volatile etherische olie diffuser Omelia werkt door het vernevelen van water. Voeg maximaal 10 druppels olie toe aan het water om de geur en de bijkomende werkende voordelen in de ruimte te verspreiden. De olie diffuser Omelia van Volatile is een echte eye-catcher, naast een fijne mist is er met sfeer licht een mooie sfeer te creëren, ook zonder licht te gebruiken. Een fijn design voor iedere salon, praktijk of woonkamer.

37,75

excl. BTW

Volatile etherische olie diffuser AudeliaDe Volatile etherische olie diffuser Audelia werkt door het vernevelen van water. Voeg maximaal 10 druppels olie toe aan het water om de geur en de bijkomende werkende voordelen in de ruimte te verspreiden. De olie diffuser van Volatile is een echte eye-catcher, naast een fijne mist is er met veranderend licht een mooie sfeer te creëren.

43,50

excl. BTW

Dettolpharma 4 liter ontsmettingsmiddel DettolDettolpharma 4 liter ontsmettingsmiddel Dettol is een vloeibaar ontsmettingsmiddel en verwijdert 99,9% van de bacteriën. Dettol, in de aanbevolen verdunningen, is bacteriëndodend en niet alleen bacteriostatisch.

Vanaf 42,46

excl. BTW

Dispenser Sterillium 500 ml. flessenAluminium houder voor de 500 ml. Sterillium flessen van Bode. Uitgevoerd met makkelijke armhendel.

62,95

excl. BTW
-36%

IPL150 ontharing-apparaatMet het IPL150 ontharing-apparaat heb je een betaalbare en langdurige oplossing voor een zijdezachte, haarloze huid. Professionele ontharing? Gewoon thuis? Dat kan met de IPL150! Met de IPL150 kan je zelf makkelijk voor definitieve ontharing zorgen.

95,00

excl. BTW