Pols- en duimbrace

Push Med polsbrace

De Push med Polsbrace is eenvoudig met één hand rond de onderarm te sluiten.

Vanaf 73,53

Polsbrace | Polsversteviger PUSH Sports

De Push Sports polsbrace biedt ondersteuning aan de pols en vermindert pijnklachten in het polsgewricht. De Polsbrace van PUSH Sports geeft tevens compressie.

Vanaf 18,95

Polsbrace Push Sports

De Push Sports polsbrace biedt het polsgewricht de juiste ondesteuning bij het buigen en strekken. Middels een elastische band geeft de Push Sports polsbrace druk rond het polsgewricht.

Vanaf 37,84

Duimspica | Duimbrace

Orthese voor fixatie van metacarpofalangeale en carpometacarpale gewricht.

Vanaf 29,55

Push Ortho Duimbrace CMC

De Push Ortho Duimbrace CMC voorziet in een duidelijke behoefte vanuit de markt. Zet het CMC-I in een functionele stand en zorgt voor oppositie van de duim.

Vanaf 54,77

Brace | Polssteun | LP

De LP polssteun voorkomt blessures en helpt pijn te verminderen door druk op de geblesseerde pols.

Vanaf 11,57

Duimbrace Push Sports

De duimbrace van Push Sports ondersteunt de duim als het gewricht door verrekking van de gewrichtsband instabiel is geworden. De banden van de Duimbrace Push Sports zijn individueel instelbaar hierdoor kun je zelf bepalen wat een fijne stand van de duim is voor jouw type sport.

Vanaf 37,84

Vingerspalk

Vingerspalk voor het fixeren van een gebroken of gekneusde vinger. Met de vingerspalk kan de vinger niet meer gebogen worden waardoor deze "stil " ligt en als minder pijnlijk wordt ervaren.

5,95

excl. BTW

LP Support duimbrace

De LP Support duimbrace M is een van de beste braces om te gebruiken bij aandoeningen als artrose, instabiliteit, reuma, peesontstekingen, gewrichtsproblematiek en bandletsel in de duim. Ook helpt de duimbrace het syndroom van De Quervain te voorkomen.

Vanaf 27,50