Pols- en duimbrace

Vorige1Volgende

Brace | Polssteun | LPDe LP polssteun voorkomt blessures en helpt pijn te verminderen door druk op de geblesseerde pols.

Vanaf 11,57

Push Med polsbraceDe Push med Polsbrace is eenvoudig met één hand rond de onderarm te sluiten.

Vanaf 73,53

Polsbrace Push SportsDe Push Sports polsbrace biedt het polsgewricht de juiste ondesteuning bij het buigen en strekken. Middels een elastische band geeft de Push Sports polsbrace druk rond het polsgewricht.

Vanaf 37,84

Push Ortho Duimbrace CMCDe Push Ortho Duimbrace CMC voorziet in een duidelijke behoefte vanuit de markt. Zet het CMC-I in een functionele stand en zorgt voor oppositie van de duim.

Vanaf 54,77

Duimbrace Push SportsDe duimbrace van Push Sports ondersteunt de duim als het gewricht door verrekking van de gewrichtsband instabiel is geworden. De banden van de Duimbrace Push Sports zijn individueel instelbaar hierdoor kun je zelf bepalen wat een fijne stand van de duim is voor jouw type sport.

Vanaf 37,84

Polsbrace | Polsversteviger PUSH SportsDe Push Sports polsbrace biedt ondersteuning aan de pols en vermindert pijnklachten in het polsgewricht. De Polsbrace van PUSH Sports geeft tevens compressie.

Vanaf 18,95

Duimspica | DuimbraceOrthese voor fixatie van metacarpofalangeale en carpometacarpale gewricht.

Vanaf 29,55

LP Support duimbraceDe LP Support duimbrace M is een van de beste braces om te gebruiken bij aandoeningen als artrose, instabiliteit, reuma, peesontstekingen, gewrichtsproblematiek en bandletsel in de duim. Ook helpt de duimbrace het syndroom van De Quervain te voorkomen.

Vanaf 27,50

VingerspalkVingerspalk voor het fixeren van een gebroken of gekneusde vinger. Met de vingerspalk kan de vinger niet meer gebogen worden waardoor deze "stil " ligt en als minder pijnlijk wordt ervaren.

5,95

excl. BTW