Bio Skin

Bio Skin braces

Boi Skin heeft een compleet assortiment knie braces, enkel ondersteuning, enkel braces, rug braces, pols braces, kuit braces en compressie kleding. Bio Skin is geconstrueerd van gepatenteerd merkgebonden stoffen - ontworpen om atletische prestaties en sportblessures bij herstel verbeteren. Elke Bio Skin brace, spier ondersteuning, en de gehele lijn van compressie kleding is latex vrij en neopreen vrij om huidirritaties en allergische reacties te elimineren. Vind de beste brace voor uw sportgeneeskunde aanvraag per type letsel, of zoek op categorie om het volledige scala van post-letsel aids, prestatiebevorderende compressie kleding en schade herstel accessoires zien.

www.bioskin.com

Vorige1Volgende

BioSkin Rugbrace met paddingBioSkin Rugbrace met padding voor lage rugpijn klachten. De BioSkin rugbrace heeft een uitneembare pad voor in de lende. Door de makkelijke klittebandsluiting is de BioSkin rugbrace gebruiksvriendelijk en zeer effectief voor mensen met rugpijn.

Vanaf 54,13

Enkelbrace BioSkin | Standaard + BandBioSkin enkelbraces zijn zeer comfortabele door de dunne bandage, geeft echter een uitstekende compressie. De BioSkin enkelbrace past in elke schoen en is door klitteband eenvoudig te sluiten. Met de los bijgeleverde elastische band kunt u de stabiliteit van de bandage vergroten. Is met name geschikt voor sport.

Vanaf 38,53

BioSkin Kniebrace Hinged Pull-On | Ultima materialBio Skin Scharnierende Kniebrace is een van de lichtste scharnierende knie braces beschikbaar. De bi-centric, aluminium scharnieren zijn licht van gewicht en bieden extra steun aan knieën met ligament schade.

Vanaf 99,19

BioSkin Enkelbrace | TriLok | Universeel L en RDe BioSkin Trilok is enkelbrace is even effectief als aangepaste orthesen, maar kan gedragen worden in vrijwel elke schoen of zelfs zonder schoenen. Bij slijtage aan de laterale zijde (buiten) van de voet, werkt de FootLok band als een extern ligament, waardoor er minimaal risico is van beweging die kan leiden tot enkelletsel.

Vanaf 58,70

BioSkin Kniebrace Standard knee skin open patella - straps | Ultima materialDe BioSkin Kniebrace Standard knee skin open patella met straps is een lichte kniebrace. De Standard Kneeskin van BioSkin heeft een opening voor de patella en boven en onder circulaire fixatiebanden. Hierdoor blijft de kniebrace goed op haar plaats zitten, ook tijdens het sporten.

Vanaf 45,05