Burncare gel in sachet 3,5 gr.

Burncare brandwondengel
Het koelen van een brandwond is van doorslaggevend belang. Water is niet altijd voor handen en/of biedt niet altijd de oplossing. Daarom Burncare! De Burncare brandwondengel is steriel en verlicht de pijn en biedt direct verkoeling. Burncare staat voor geleidelijke warmteafvoer. Dit gaat uitbreiding van de brandwond tegen. De brandwondenproducten van Burncare zijn geschikt voor eerste en tweedegraads- brandwonden.

Hoe gebruik je Burncare branwondengel?
Smeer een kleine hoeveelheid Burncare brandwondengel op de brandplek. Indien gewenst kun je over de brandwondengel een niet-verklevend kompres plaatsen en dit verbinden met een fixatiewindsel. Let op dat er geen contact is tussen de brandwond en het fixatiewindsel i.v.m. risico op verkleving aan de brandwond.

Hoe is Burncare brandwondengel verpakt?
Verkoop per stuk
Inhoud verpakking/doosje: 6 stuks
Inhoud overdoos: 120 verpakkingen á 6 stuks

Burncare gel is een van de vele producten voor brandwonden in het assortiment van Sport Lavit. Naast Burncare brandwondengel bieden wij nog veel meer EHBO producten. EHBO producten zoals Burncare branwondengel zijn gemakkelijk voor thuis, op de werkplek of bijvoorbeel in een restaurant of kantine. Zoekt u de juiste EHBO producten voor uw situatie? Neem dan gerust contact op met één van onze verkoopmedewerkers.