Gezichtsmasker | Face protector

Gezichtsmaskers zijn beschermingsmiddelen voor fysiotherapeuten, masseurs, winkelpersoneel, pedicures, zorgverleners, die worden blootgesteld aan mogelijke besmetting door micro-organismen die zich via druppels verspreiden. Face protectors dienen ter bescherming van het gezicht en de bijbehorende slijmvliezen (ogen, neus, mond) tegen spatten van lichaamsvloeistoffen, nevel en vervuilende druppels. Wapen jezelf of personeel tegen het corona virus door het dragen van een gezichtsmasker, heel eenvoudig beschermt u zichzelf en anderen tegen virussen en bacterieën. Door het dragen van een face protector sluit u de kans uit dat u door niezen en hoesten besmet raakt in het gezicht of anderen besmet.

DESINFECTIE:
Als u het product wilt desinfecteren wanneer hergebruik noodzakelijk is, wordt aanbevolen om het te reinigen met ontsmettingsmiddelen zoals 62-71% ethanol, 0,5% waterstofperoxide of 0,1% natriumhypochloriet.

CLASSIFICATIE:
Product geclassificeerd als Persoonlijke Beschermingsmiddelen Cat. 1. Niet steriel.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:
niet steriel
individueel verpakt
325 mm breedte
230 mm lengte, waarvan 210 mm gezichtsveld
400 µm dikte van het materiaal
Biedt bescherming voor gezichtsslijmvliezen (ogen, neus en mond).
Besmettingspreventie van ziekten die worden veroorzaakt door micro-organismen en die zich door druppels verspreiden als gevolg van het vastzetten van spatten van lichaamsvloeistoffen en/of nevel.
Hoofdband voor ondersteuning van het schild.
Vervaardigd met lichte materialen. Comfortabel in gebruik.
Compatibel met het gebruik van extra brillen en/of aanvullende maskers.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Alvorens men wordt blootgesteld aan een mogelijke besmetting, moeten ze het volgende doen:
De gezichtsmaskerg op het hoofd plaatsen, zodat de elastische hoofdband aan de achterzijde en het scherm aan de voorzijde het gezicht bedekken.
De positie van de face protector aanpassen tot deze comfortabel is aangebracht.