Hartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues

Bacillol 30 desinfectiedoekjes. Materiaalvriendelijke, snelwerkende reinigings- en desinfectiedoekjes voor kwetsbare oppervlakken, in een handige flowpack.

Hartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues zijn een onmisbaar product voor verschillende professionals in de gezondheidszorg, zoals sportmasseurs, fysiotherapeuten en zorgmedewerkers. Deze tissues zijn speciaal ontworpen om oppervlakken en medische apparatuur te reinigen en te desinfecteren, waardoor ze een effectieve oplossing bieden voor optimale hygiëne.

De Hartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues zijn perfect voor dagelijks gebruik en om snel en gemakkelijk bacteriën, schimmels en virussen te verwijderen. Het product is gebaseerd op een combinatie van twee actieve ingrediënten - ethanol en propanol - die bekend staan om hun krachtige desinfecterende eigenschappen. Deze combinatie zorgt voor een breed werkingsspectrum en doodt 99,9% van de bacteriën en virussen in slechts 30 seconden.

Deze desinfectie tissues zijn ideaal voor gebruik in verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan een sportmasseur die na elke behandeling zijn of haar massagetafel grondig wil reinigen. Met de Hartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues is dit een fluitje van een cent. De tissues kunnen eenvoudig over het oppervlak worden gewreven en laten geen strepen of residu achter. Dit zorgt voor een schone en hygiënische omgeving voor de volgende klant.

Ook fysiotherapeuten kunnen profiteren van de vele voordelen van de Hartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues. In een drukke praktijkruimte waar verschillende patiënten dagelijks behandeld worden, is hygiëne van essentieel belang. Door het regelmatig gebruiken van deze desinfectie tissues kunnen fysiotherapeuten ervoor zorgen dat alle oppervlakken, zoals behandelbanken, apparatuur en oefenmaterialen, grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden.

Zorgmedewerkers, of het nu gaat om verpleegkundigen in een ziekenhuis of thuiszorg professionals, worden dagelijks blootgesteld aan ziekteverwekkers. Het gebruik van de Hartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues kan hen helpen bij het handhaven van een schone en hygiënische werkomgeving. Deze tissues kunnen gemakkelijk worden gebruikt om oppervlakken in patiëntenkamers, medische apparatuur en handvatten van rolstoelen te desinfecteren.

Hartmann is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige reinigingsproducten in de gezondheidszorg. De Bacillol 30 desinfectie Tissues zijn geen uitzondering op deze regel. Ze voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en bieden een effectieve oplossing voor optimale hygiëne. Met Hartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues kunt u er zeker van zijn dat u de beste desinfectie tissues op de markt gebruikt.

Omschrijving Hartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues:

  • gebruiksklare reinigings- en desinfectiedoekjes
  • absorberend en scheurvast PET-fleece
  • snelwerkend en zeer materiaalvriendelijk; ook geschikt voor kwetsbare materialen zoals Makrolon®, Plexiglas® en polysulfon
  • eenvoudig per stuk uit het flowpack te halen
  • bevat geen aldehyde, geur- en kleurstoffen

Toepassing:
Bacillol 30 tissues zijn geschikt voor eenvoudige, materiaalvriendelijke, snelle reiniging en desinfectie van oppervlakken.

Product detail:
verpakkingseenheid: per flowpack a 80 doekjes
Omdoos: 6 verpakkingen = minimale bestelhoeveelheid

Kortom, Hartmann Bacillol 30 desinfectie Tissues zijn een must-have voor sportmasseurs, fysiotherapeuten en zorgmedewerkers. Deze tissues bieden een effectieve en gemakkelijke oplossing voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken en medische apparatuur. Vertrouw op de kwaliteit van Hartmann en zorg voor een optimale hygiëne met Bacillol 30 desinfectie Tissues.