Koelbandage

Vorige1Volgende

IJsverband 10 cm x 3,2 m.Het ijsverband is een koude bandage die gebruik maakt van een revolutionaire nieuwe techniek voor het behandelen van blessures, spierpijn en overbelasting.

1,45

excl. BTW

AXA Nova Koelpleister 10 x 14 cm. a 5 st.AXA Nova koelpleisters hebben vele voordelen. Directe inzetbaarheid, veiligheid (kan direct op de huid worden aangebracht) en langdurige koudewerking, gecombineerd in 1 product.

9,95

excl. BTW

Brace Knie | Zelf-Koelend | IZIIZI Hydrogel zelfkoelende kniebrace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn. Comfortabel en minimale beperking van de bewegingsvrijheid. De IZI Hydrogel Self-Cooling Brace dient voor gebruik in water geactiveerd te worden. Na activering koelt de brace gedurende 30 minuten een graad of 7 terug ten opzichte van de omgevingstemperatuur.

35,10

excl. BTW

Brace-Enkel | Zelf-Koelend | IZIIZI brengt met de zelf-koelende enkelbrace een ware revolutie op de markt. Wanneer de hydrogel smelt wordt de koeling voortgezet door verdamping. Koelt wel 30 minuten lang.

35,10

excl. BTW

Brace-Bovenbeen | Zelf-Koelend | IZIDe Zelf-Koelende brace voor het bovenbeen van IZI Cooling is makkelijk in gebruik en heeft een lange koelduur door zijn dubbele werking. IZI Hydrogel zelfkoelende brace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn. Comfortabel en minimale beperking van de bewegingsvrijheid. De IZI Hydrogel Self-Cooling Brace dient voor gebruik in water geactiveerd te worden.

35,10

excl. BTW

Brace-onderbeen | Zelf-Koelend | IZIZelfkoelende onderbeen brace van IZI. Leg eenvoudig weg de brace in het koude water, het vocht wordt opgenomen door de hydrogel en wordt geactiveerd. Na activering koelt de brace gedurende 30 minuten een graad of 7 terug ten opzichte van de omgevingstemperatuur. IZI Hydrogel zelfkoelende brace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn.

35,10

excl. BTW