Massagetafel HILOW DELUXE

Massagetafel HILOW DELUXE is een mooi afgewerkte en luxe vormgegeven massagetafel. Met Softtouch bekleding en gezichtsuitsparing.
De Hilow DeLuxe massagetafel heeft zijn naam al mee, dankzij zijn luxe uitstraling en comfortabele ligging door het dikke rubberfoam dat is gebruikt voor deze massagetafel is de ervaring van de patiënt ongeevenaard. De Hilow DeLuxe massagetafel is in hoogte verstelbaar wat zorgt voor een prettige werkhouding van de behandelaar. Maar door de lage instap van 52 cm. kunnen zelfs ouderen en mensen met een beperking in de mobiliteit moeiteloos op de tafel gaan zitten of liggen. De rugleuning, met neus uitsparing, is verstelbaar m.b.v. een gasveer tot 90 graden. Dankzij het wielsysteem is de massagetafel makkelijk verrijdbaar wanneer u de ruimte wilt schoonmaken of als deze verhuisd moet worden. Voor de Hilow DeLuxe massagetafel is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige Soft touch   bekleding.
Deze massagetafel word standaard geleverd met een handbediening maar kan tegen meerprijs geleverd worden met voetbediening.

Specificaties:
Kleur: Wit
Aantal zones: 2
Materiaal onderstel: Metaal
Materiaal bekleding: Soft touch * comfort plus
Lengte: 191 cm
Breedte: 70 cm
Hoogte: 52 t/m 85 cm
Bekleding: comfort plus
Gewicht: 80 kg
Draagvermogen: +200 kg
Verrijdbaar: ja
Elektrisch: ja
Gezichtsuitsparing: ja
Fabrieksgarantie 2 jaar
Fabrieksgarantie Bekleding: 1 jaar
Verstelbaar Rugdee:l d.m.v Gasveer
Stelpootjes: ja
Handbediening: ja
Voetbediening: optioneel
Verstelbaar hoofdsteun: optioneel
Afgewerkt luxe design: ja