McDavid Cross Compressiebroek

Comfortabel zittende compressiebroek met exclusieve McDavid Cross-Compression technologie. Verwarmt en stabiliseert de spieren door het nabootsen van tapetechnieken ter ondersteuning van de hamstrings en de quadriceps. De compressiebroek vormt ook een ondersteuning voor de heupen.

Maatvoering (omvang rond de middel):
maat S: 71  - 76  cm
maat M: 76  - 86 cm
maat L: 86  - 97 cm
maat XL: 97  - 107 cm
maat XXL: 107 - 122 cm

Compressie is goed. McDavid compressie kleding verwarmen grotere spiergroepen en verminderen vermoeidheid en krampen. Compresie beperkt het energieverlies bij overmatig bewegen. De pasvorm van McDavid compressiekleding vermindert ook de kans op schaafwonden en huidirritatie. Uiteindelijk, bevordert McDavid compressiekleding uw prestatie.
Klaar om je spieren aan het werk te zetten voor een betere prestatie. Targeted Compression technologie is de intelligente compressie die iedereen wenst. Een betere bloedcirculatie, stabiliteit in de spieren en een snelle recuperatie en dit gefocust op een bepaalde zone of spiergroep. Alle voordelen van onze compressie zijn steeds gericht op dat deel waar het het meest nodig is. McDavid richt zich op jouw beste prestatie.
McDavid Cross Compression technologie richt zich op de meest voorkomende en vervelende blessures van de hamstrings. Door gebruik te maken van een ademende, sterke, technische stof en het nabootsen van tapingtechnieken, biedt deze McDavid technologie een uniek voordeel. Onze 8200 Cross Compression maakt gebruik van een stabiliserende compressie, terwijl het bandpatroon een hip spica wrap nabootst.