Push

Push orthopedische braces / PSB sportbraces

Push braces - drie profielen

Push is breed toepasbaar voor een grote verscheidenheid aan blessures. Afhankelijk van de ondersteuning zijn de Push braces in drie profielen beschikbaar: care voor functiebehoud, med voor functieherstel en ortho voor functieverbetering. Uw arts of behandelaar kan u adviseren welke brace voor u het meest geschikt is. 

Care - functiebehoud
Push care is er voor u als u door een lichte blessure of aandoening wordt beperkt in uw dagelijkse bewegingsvrijheid. De brace combineert een hoge mate van effectiviteit met comfort en kwaliteit. Push care verlicht uw pijn, verbetert uw stabiliteitsgevoel en biedt u maximale zekerheid. En natuurlijk is de brace eenvoudig in het gebruik. 

Med - functieherstel
Push med ondersteunt u bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat. Push med verlicht eventuele pijn, waardoor u het gewricht zwaarder kunt belasten. Dat gebeurt door middel van mechanische steun en instelbare druk, waardoor ook een goede pasvorm gegarandeerd is. Voorbeelden zijn de push brace enkel en push brace pols.

Ortho - functieverbetering
Push ortho is geschikt als u wordt beperkt door aandoeningen of een verminderde functie van het bewegingsapparaat. Push ortho kan u helpen functieverlies te compenseren door optimaal te zorgen voor repositie en stabilisatie. 

Daarnaast heeft Push braces een speciale lijn voor sportbraces. PSB sportbraces voor de preventie en herstel van sportletsel.

www.push.eu

Vorige1Volgende

Enkelbrace Push MedDe Push Med enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en is langere tijd inzetbaar op een breed scala van indicaties en gebruiksmomenten.

Vanaf 91,47

Push med KniebraceDe Push Med knie brace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale richting.

Vanaf 122,66

Push Med polsbraceDe Push med Polsbrace is eenvoudig met één hand rond de onderarm te sluiten.

Vanaf 73,53

Push ortho Enkelbrace AequiDePush ortho Enkelbrace Aequi is een efficiënte enkelbrace die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort.

Vanaf 94,27

Kniebrace Push careDe Push Care Kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd.

Vanaf 73,53

Elleboogbrace Push medPush med elleboogbrace biedt een traploos instelbare extensiebeperking voor het elleboog gewricht. Met de Elleboogbrace van Push med wordt overstrekken voorkomen.

Vanaf 99,95

Push Ortho Duimbrace CMCDe Push Ortho Duimbrace CMC voorziet in een duidelijke behoefte vanuit de markt. Zet het CMC-I in een functionele stand en zorgt voor oppositie van de duim.

Vanaf 54,77

Push Med PatellabraceDe Push Med Patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. Op deze manier wordt de aanhechting van de bovenbeenspier ontlast en vermindert de trekkracht op het onderbeen waaardoor pijnklachten verminderen. De pelote van de Push Med Patellabrace bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer.

35,78

excl. BTW

Push ORTHO Enkelbrace Aequi juniorDe Push ortho enkelbrace aequi junior biedt een goede balans tussen effectieve mechanische ondersteuning en draagcomfort in geval van een(sub)acute of chronische enkelblessure bij kinderen van 6 tot 12 jaar, schoenmaat van ongeveer 30-36.

64,45

excl. BTW