ScanSport

Scansport 

De juiste focus op producten voor sportgeneeskunde is erg belangrijk om de best mogelijke training en wedstrijdervaring te krijgen. Vooral in de preventieve fase is dit belangrijk en kunnen eenvoudige stappen snel langdurige blessures in een belangrijk deel van de sportcarrière voorkomen worden.

Onder de ScanSport vlag vind je producten als sporttape, sportbandage, kousentape en sokkentape en fixatiebandage. Alle producten worden in de EU geproduceerd en voldoen aan de strengste eisen. ScanSport ScanTape wordt veel gebruikt door sportverzorgers en fysiotherapeuten bij de behandeling van sportblessures, denk aan het fixeren van een enkel of het tapen van een pols. De ScanSport Quick Fix wordt als fixatiebandage veel gebruikt als onderbandage voor een tape-constructie. De huid wordt zo beschermd en de enkel kan al gefixeerd worden voor de fysiotherapeut of sportmasseur de sporttape aanbrengt. ScanSport Quick Fix word ook gebruikt als fixatiemiddel van scheenbeschermers of als kousentape en sokkentape. Daarnaast is ScanSport Quick Fix inzetbaar als fixatiebandage voor een coldpack, ijszak, deze hoef je niet vast te houden. Als je bijvoorbeeld een ijsbeentje op je bovenbeen hebt gekregen leg je de coldpack op het bovenbeen en wikkelt de ScanSport Quick Fix bandage om het bovenbeen. De ijszak blijft dan op zijn plaats. De sokken tape van ScanSport is makkelijk in gebruik, deze plakt goed zonder de kousen te beschadigen. Als je de kousentape om je scheenbeschermer of sportsokken wikkelt laat deze zich makkelijk scheuren maar eenmaal gefixeerd blijft de sokkentape op zijn plaats. 

ScanTape is een witte sporttape uniek in zijn soort. Deze sporttape is van zeer hoge kwaliteit, gemaakt van niet-elastich materiaal met een zeer sterke zink-oxyde kleeflaag. ScanTape is perfect ter voorkoming en behandeling van spier- ligament- en gewrichtsblessures. Hecht betrouwbaar op de huid en andere materialen bestaat voor 100% uit katoenweefsel voorzien van een zinkoxide-kautschuk kleefmassa het weesfsel is goed geimpregneerd en daarmee waterafstotend. In 2018 is de ScanTape nog verder verbeterd, door het aanbrengen van een extra draad in de weving wordt er minder lijm verloren tijdens het productieproces. Dit zorgt er voor dat de tape nog beter kleeft en bestand is tegen een nóg hogere belasting.

ScanSport, Stick with the best, forget the rest!

Vorige1Volgende

ScanSport kousentape | sokkentapeScanSport kousentape 19 mm. x 10 m. ScanSport sokkentape wordt onder meer gebruikt om scheenbeschermers op hun plaats te houden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vanaf 1,34

ScanTape COACH sporttape | 3,8 cm x 9 meter | ScanSportScanTape sporttape COACH is een low-budget sporttape van ons huismerk Scansport. ScanTape COACH is een inelastische sporttape voor het voorkomen en behandelen van blessures. Sterke tape met goede kleefkwaliteit.

2,74

Vanaf 1,66

excl. BTW

ScanSport Quick Fix elastische bandage | sokkentape 4,5 m. x 7,5 cm.ScanSport Quick Fix wordt gebruikt als elastische bandage voor het fixeren van bijvoorbeeld de enkel voor deze getaped word. Daarnaast is ScanSport QuickFix als sokkentape en kousentape te gebruiken, ook scheenbeschermers kunnen gefixeerd worden met dit alternatief voor een Pro-Wrap of ProStrap. ScanSport Quick Fix is een zelfhechtende wrap, water-resistant en scheurt makkelijk van de rol.

Vanaf 2,24

ScanTape sporttape PRO | 2,5 cm. x 10 meter | ScanSportScanTape sporttape PRO van ScanSport is misschien wel de nummer 1 sporttape van de Benelux! Waarom nog teveel betalen als u met Scantape sporttape hetzelfde resultaat boekt als andere merken voor een veel lagere prijs?

Vanaf 2,61

excl. BTW

ScanTape sporttape PRO | 3,8 cm x 10 meter | ScanSportScanTape sporttape PRO, uitermate geschikt ter ondersteuning van blessure leed maar ook voor preventief tapen zeer geschikt!

Vanaf 3,35

excl. BTW

ScanTape sporttape gekleurd | 3,8cm x 10 meter | ScanSportGekleurde ScanTape sporttape van ScanSport is perfect ter voorkoming en behandeling van spier- ligament- en gewrichtsblessures.

Vanaf 4,05

ScanTape sporttape PRO | 5 cm x 10 meter | ScanSportScanTape sporttape PRO van ScanSport is de beste betaalbare sporttape verkrijgbaar! Scantape is niet Latex-vrij. MAAR bevat in een lijmbatch van 103kg. Neorub slechts 0.1% van de proteine die een allergische reactie kan veroorzaken! Dus het risico van een allergische reactie is significant verminderd.

Vanaf 4,36

excl. BTW
-13%

Combipack P ScanSportScanSport Combipack P. Goedkoper dan de Leukotape P combipack maar geschikt voor dezelfde doeleinden. Het behandelen van Patella klachten!

12,95

excl. BTW