Sport Lavit

Douchegel ICE Fit Tropical Sport Lavit 30ml.

Douchegel ICE Fit Tropical Sport Lavit 30ml. Deze "mini's" zijn in het leven geroepen voor jou als therapeut, zodat jij wat leuks hebt om bijvoorbeeld weg te geven aan je klanten.

Vanaf 1,04

excl. BTW

FysicTape sporttape 3,8 cm x 10 meter

FysicTape sporttape wordt in de sport toegepast ter voorkoming van spier- en gewrichtsblessures.

2,59

excl. BTW
-15%

Lippenbalsem Sport Lavit factor 20

De must-have voor outdoor sporters, Sport Lavit Lippenbalsem met factor 20.

2,38

excl. BTW

Sport Lavit desinfectie spray-pen 15 ml.

Sport Lavit Handdesinfectie spray voor snelle desinfectie en reininging van de handen. De Sport Lavit Hand desinfectant spray pen is makkelijk en hygiënisch in gebruik.

3,95

excl. BTW

Douchegel ICE Fit Tropical Sport Lavit 250ml.

Douchegel ICE Fit Sport Lavit heeft een sterk koelend effect. Getraind en zweet je door na het douchen? Pak dan een verfrissende douche met Douchegel ICE Fit van Sport Lavit. Je stopt met zweten en ruikt meteen lekker fris.

4,09

excl. BTW

Douchegel Sport Lavit TWO in ONE 200 ml.

SPORT LAVIT ® Two in One Body douchegel voor huid en haar. Verzorgt en hersteld huid en haar.

Vanaf 3,96

excl. BTW

Douchegel Sport Lavit Care en Fit 5,5 200 ml.

Sport Lavit Care en Fit 5,5 douchegel met een heerlijke exclusieve parfum. Care en Fit douchegel is heilzaam voor de huid.

Vanaf 3,96

excl. BTW

Sport Lavit Fitness Fluid 200 ml. | cooling-down

Fitness fluid van Sport Lavit is een vloeibare olie welke de spieren na het sporten, wandelen, verkoelt en zorgt voor sneller herstel. Sport Lavit Fitness fluid bevat nutritiële substanties die de huid verzorgen.

Vanaf 4,13

excl. BTW

Douchegel ICE Fit Sport Lavit 250 ml.

Douchegel ICE Fit van Sport Lavit is een sterk koelende douchegel en werkt lekker verfrissend. Door de toevoeging van Menthol wordt het lichaam na inspanning snel weer geregenereerd. Bij warm weer draagt het douchen met Sport Lavit ICE Fit douchegel bij aan een betere nachtrust, het lichaam voelt koeler aan. Een must-have voor na het sporten bij warm weer!

Vanaf 3,94

excl. BTW

RELAX Massageolie 250 ml. Sport Lavit

RELAX Massageolie 250 ml. Sport Lavit is te gebruiken bij massage voor, tijdens en na het sporten. Deze massageolie doet qua geur denken aan Zwitsal baby-olie.

Vanaf 3,94

excl. BTW
-15%

Sport Lavit Sport Combi 30

Altijd beschermd, bij elke sport, met de Sport Combi 30 sun-lipstick , sun-creme van Sport Lavit. één tube, 2 functies: intensieve bescherming tegen de zon en verzorgende lip balsem.

4,34

excl. BTW

Sport Lavit Muskel Badolie 200 ml. | spierontspannende badolie

Sport Lavit Muskel Bad 200 ml. met etherische olieën. Kom heerlijk tot rust na intensieve inspanning. Geschikt voor bad en whirlpool.

Vanaf 4,59

excl. BTW

Sport Lavit sport tonikum 200 ml. | Cooling-down

Sport Tonikum van Sport Lavit is een Vloeibare olie met zeer sterk koelende eigenschappen. Ideaal als cooling-down en spierregeneratie na het sporten.

Vanaf 4,59

excl. BTW

Bodylotion Sport Lavit 200 ml.

Sport lavit bodylotion maakt de huid zacht en soepel. Sport Lavit bodylotion heeft een heerlijk exclusief parfum.

Vanaf 4,64

excl. BTW

Sauna extract Lavit orange 150 ml.

Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 4,70

excl. BTW

ICE Spray | Coldspray Sport Lavit 200 ml.

Coldspray Sport Lavit voor direkte toepassing van koeling bij blessure. ICE Spray van Sport Lavit is onmisbaar in iedere sporttas en verzorgingstas.

Vanaf 3,84

excl. BTW

Sportgel ICE 75 ml. spiergel Sport Lavit

Sportgel ICE van Sport Lavit is onmisbaar in iedere sporttas en massagepraktijk. Sportgel ICE van Sport Lavit is hét middel bij spierpijn en krampen.

Vanaf 5,17

excl. BTW

Super Grip Sport Lavit 75 ml.

Sport Lavit SUPER GRIP is dè vervanger van Talk poeder! Met Super grip heb je geen zweethanden meer, je krijgt meer grip tijdens intensieve inspanning zonder het knoeien van talkpoeder en magnesiumpoeder.

Vanaf 5,17

excl. BTW

Sportgel HOT 75 ml. spiergel Sport Lavit

Sport Lavit Sportgel HOT is een intensieve warmte gel voor de ambitieuze sporter. Ontwikkeld voor regeneratie en bloedcirculatie stimulering evenals warmte behandeling bij spierpijn en spierspanningen.

Vanaf 5,17

excl. BTW

Insecten blocker Spray Sport Lavit

Insecten blocker Spray van Sport Lavit beschermt tegen muggen, teken, dazen.

5,74

excl. BTW

Sport Lavit Warm-up body oil 250 ml.

Warm-up body oil van Sport Lavit is een warming-up olie in voorbereiding vóór het sporten. Warm-up body oil van Sport Lavit stimuleert de doorbloeding en beschermt je tegen kou en weersinvloeden.

Vanaf 4,59

excl. BTW

Sport Lavit Anti-chafe protective body film 50 ml. | Anti-schaaf zalf

Sport Lavit Anti-chafe protective body film is een bekend middel bij schaafjes, kloofjes en blaren. Met Sport Lavit Anti-chafe protective body film kun je tevens blaren voorkomen als je gaat wandelen of hiken.

Vanaf 4,59

excl. BTW
-39%

Coldpack / Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm.

Coldpack / Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm. met etui en klittenband bandage voor eenvoudig lokalae toepassing van koude of warmte therapie.

3,62

excl. BTW

Sport Lavit Pferdesalbe 150 ml. | Paardenzalf spierbalsem

Sport Lavit Pferdesalbe, ook wel paardenzalf genoemd, wordt gebruikt voor regeneratie in twee fasen, dat wil zeggen dat het eerst afkoelt en daarna opwarmt om je spieren een regeneratiefase te geven.

Vanaf 6,99

excl. BTW