Trainingsmaterialen

Vorige1Volgende

Hyper Vest PRO gewichtsvest Hyper WearHet Hyper vest Pro gewichtsvest van Hyper Wear is een gewichtsvest dat het effect creëert van extra massa dat evenredig is verdeeld rondom de romp, bedoeld om extra weerstand te produceren tijdens training. Door te trainen met dit extra lichaamsgewicht kunnen trainingsresultaten enorm toenemen.

Vanaf 198,30

ParachuteMet de Parachute kunnen zowel weerstand als overspeed trainingen gedaan worden zonder partner en zorgt voor een verbetering van paslengte en frequentie.

Vanaf 86,45

Leap frogMet de Leap Frog kan voortdurend en afwisselend passeren en hardlopen met weerstand worden getraind.

Vanaf 48,60

Bounce-Back Horde / CawilaDe horde gaat door het gewicht in de bochten zelfstandig weer staan.  Van robuust, slagvast kunststof. Breedte ca. 70 cm.

Vanaf 7,15

Cawila Slalom stangCawila stangen voor het uitzetten van een slalom parcours. Onmisbaar op het trainingsveld!

Vanaf 4,95

Cawila TrainingsstangCawila trainingsstang voor uitzetten van slalom-parcours, evt. uitbreidbaar met adapter (los verkrijgbaar). Trainingsstang gemaakt van PE materiaal. Slag- en slijtvast.

Vanaf 2,45

Flowin Pro MiniFLOWIN PRO MINI  Friction Resistance Training , een nieuwe, functionele en praktische manier van trainen. Verkrijgbaar in zwart en wit. Het formaat van de FLOWIN PRO MINI (98 x 68,5cm) zorgt ervoor dat deze weinig ruimte in beslag neemt en makkelijk is mee te nemen. De FLOWIN PRO MINI is stevig, duurzaam en geschikt voor commercieel gebruik.

Vanaf 0,00

Team hesje overgooierHesjes teamsport overgooiers in diverse kleuren

Vanaf 4,75

Ventiel-set Ballenpomp CAWILA QUICK-MINI-PUMPSetje ventielen voor de ballenpomp van Cawilla

1,95

excl. BTW

Cawila Elite training en coach boekHet Cawila Coach en training boek is een onmisbaar stuk gereedschap voor de moderne trainer.

3,49

excl. BTW

Cawila Horde 15 cmCawila Horde 15 cm. hoge horde.

3,55

excl. BTW

Ballenpomp CAWILA QUICK-MINI-PUMPBallenpomp Cawila klein model, handig mee te nemen in de sporttas

3,95

excl. BTW

Cawila Slalom adapter met knikelementCawila slalom adapter met knikelement. Zorgt voor het meebuigen van de trainingsstang bij slalom training.

4,12

excl. BTW
-15%

Dumbels | Halters | Vynil 0.5 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument.

3,83

excl. BTW

Cawila Horde L / Hoogte 32 cmCawila Horde 32 cm. hoge horde voor speed en agility training. Ideaal voor coördinatie-, sprong- en snelheidstraining. Geschikt voor training indoor en outdoor.

4,71

excl. BTW

Cawila reactie riemCawila reactie riem voor snelheid, coördinatie en reactie training

4,95

excl. BTW

Cawila Slalomstang voet verzwaardCawila Slalomstang voet verzwaard voor trainingsstangen rechtop te plaatsen op het veld of in de zaal.

4,96

excl. BTW

Clipbord | Taktiekbord HandbalCawila Clipbord | Taktiekbord 40 x 25 cm. voor gebruik bij handbaltraining of wedstrijden

6,95

excl. BTW

Clipbord | Taktiekbord VoetbalCawila Clipbord | Taktiekbord 40 x 25 cm. voor gebruik bij voetbaltraining of wedstrijden

6,95

excl. BTW

Sport Lavit Ref Foam 125 ml.Scheidsrechter foam van Sport Lavit

9,05

excl. BTW

Match-U SchouderstretcherMatch-U Schouderstretcher op katrol om eenvoudig thuis oefeningen te doen. Plaats de Match-U schouderstretcher met het anker achter de deur en je kunt meteen beginnen.

9,88

excl. BTW
-45%

Training Cones / Pionnen per 4 stuks witTraining Cones zijn stevige en duurzame pionnen per 4 stuks wit.

6,14

excl. BTW

Cawila Stangentas | Trainingsstangen | SlalomCawila Draagtas voor vervoer van maximaal 30 trainingsstangen. Zet het slalom parcours uit met de trainingsstangen en na de training kun je deze makkelijk opbergen en vervoeren met de draagtas.

11,80

excl. BTW

Coachbord | Taktiekbord HandbalCawila Coachbord | Taktiekbord 30 x 45 cm. voor gebruik bij handbaltraining of wedstrijden

11,95

excl. BTW

Coachbord | Taktiekbord voetbalCawila Coachbord | Taktiekbord 30 x 45 cm. voor gebruik bij voetbaltraining of wedstrijden

11,95

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 1 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument. - Gietijzeren halter met coating - Antislip oppervlak - Zeer hygienisch; neemt geen vuil op - Gemakkelijk schoon te maken

12,00

excl. BTW

Aeroskip Speedrope | SpringtouwDe AeroSkip Speedrope is hét springtouw voor training van snelheid en uithoudingsvermogen.

12,36

excl. BTW

Clip Houder Ref Foam Spray / LavitClip houder voor referie foam

12,36

excl. BTW

Agility horde 15 cm. p/st.De Agility Horde is onmisbaar bij de diverse sporttrainingen. Snel voetenwerk is van groot belang om prestaties te bevorderen. Verbeter zijwaartse beweging, behendigheid en snelheid met deze agility horde van duurzaam plastic (wit). Gemaakt van hoogwaardig materiaal, de Agility horde is vrijwel onbreekbaar.

13,97

excl. BTW

Cawila Trainingsladder 6 meter x 50 cm.Cawila Trainingsladder 6 meter x 50 cm. met verstelbare sporten (latjes) voor snelheid- en wendbaarheidtraining.

14,20

excl. BTW

Cawila Trainingsladder FIX 6 m x 50 cmCawila Trainingsladder FIX 6 meter x 50 cm. met vaste sporten.

14,95

excl. BTW

Agility horde 30 cm. p/st.De Agility Horde is onmisbaar bij de diverse sporttrainingen. Snel voetenwerk is van groot belang om prestaties te bevorderen. Verbeter zijwaartse beweging, behendigheid en snelheid met deze agility horde van duurzaam plastic (wit). Stapelbaar, gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Verkrijgbaar in 15 en 30 cm hoogtes.

17,23

excl. BTW

Cawila Markeer set 40 maat M | 20 cmEen qualitatief zeer hoogwaardige markeer set bestaande uit 10 rode, 10 witte, 10 blauwe en 10 gele schijven met draagstang.

17,45

excl. BTW

Agility Ladder (1 x 4,5 m)Agility Ladder van 4,5 meter lang met 11 sporten. De sporten (treden zijn van stof!)

21,61

excl. BTW

Dumbels | Halters | 2 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument.

24,14

excl. BTW

Perfect Push Up EliteDe Perfect Push Up Elite bestaat uit twee handgrepen die stevig op de grond gezet worden. Ze maken een draaibeweging, waardoor de push-ups nog meer effect hebben op de spieren.

24,79

excl. BTW

Markeer set Indoor van CawilaCawila indoor markeer set met antislip laag.

24,95

excl. BTW

Markeer set L - 20 / 30x15 cm hoogEen markeer set bestaande uit 10 rode en 10 gele schijven met een draagsysteem. Elke schijf is van duurzaam, elastisch kunststof met vier inkepingen aan bovenzijde om als stanghouder te dienen.

25,13

excl. BTW

Tandem TowDe Tandem Tow is 3 meter lange riem met aan beide uiteinden 90 cm lussen/gordels. Ontwikkel loopkracht en anaerobic conditie in de positie aan kop en sterke excentrische beenkracht in de volgpositie.

26,98

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 3 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De ideale halters om oefeningen mee te doen, optioneel opbergrek leverbaar. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak.

27,50

excl. BTW

Agility Domes, set van 40 pionnen | Markeer setDeze veelkleurige Agility Domes zijn ideaal om je behendigheidsbaan te markeren. Plaats de domes in diverse configuraties en gebruik de verschillende kleuren om richtingveranderingen aan te geven. Gemaakt van duurzaam polyethyleen plastic .

28,90

excl. BTW

Parachute MarcyParachute Marcy voor training van acceleratie en sprintsnelheid.

30,70

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 4 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De ideale halters om oefeningen mee te doen, optioneel opbergrek leverbaar. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak.

32,50

excl. BTW

FLOWIN Instructie DVD-1Flowin instructie DVD1. Instructie DVD met 3 oefenprogramma's

33,84

excl. BTW

Ab Carver ProDe Ab Carver Pro is een wiel dat gebruikt kan worden voor het trainen van de buikspieren en armen. Het wiel is voorzien van twee comfortabele handgrepen.

37,11

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 5 kg per 2 stuksHalters met antislip oppervlak. De ideale halters om oefeningen mee te doen, optioneel opbergrek leverbaar. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak.

37,50

excl. BTW

Hyper Vest Pro Booster Packs 2,3 Kg losse gewichtenExtra gewichten voor de Hyper Wear vest PRO. (Booster Pack)

40,08

excl. BTW

FLOWIN Push-up barsDe FLOWI Push-up bars zorgen voor een ergonomische, neutrale en comfortabele positie van de pols. De Push-up bars dienen op de workout pads te worden geplaatst. De solide metaalconstructie zorgt ervoor dat de push-up bars veilig en duurzaam zijn.

43,76

excl. BTW
-50%

FLOWIN Pad kit - SHOWROOMUITVERKOOPFLOWIN Pad kit, voor het kunnen uitvoeren van bewegingen op het gladde oppervlak van de FLOWIN Friction Plate.Extra set van 5 pads voor de knieën (1x), handen (2x) en voeten (2x).

23,66

excl. BTW
-25%

Plastic Flat Rung Ladder / 1 x 4,5 meterStroop Ladder voor speed en agility training

37,16

excl. BTW

Cawila gewichtvest 10 Kg.Cawila gewicht vest voor (explosieve) krachttraining en conditietraining.

59,95

excl. BTW

Resistance Trainer met harnas StroopsStroops Resistance trainer met harnas voor een explosieve training.

64,79

excl. BTW

Variable Resistance Trainer met riemVariable Resistance Trainer met riem heeft een 3 m lange Smart Toner Tubing die tot 9 m uitgerekt kan worden. Op deze manier kan er gewerkt worden met een progressieve weerstand.

64,83

excl. BTW

Variable Resistance Trainer met harnasDe Progressive Resistance Trainer is vergelijkbaar met de Tough Tow trainer. De Tough Tow trainer heeft een 3 m lange Smart Toner Tubing die tot 9 m uitgerekt kan worden. Op deze manier kan er gewerkt worden met een progressieve weerstand.

75,45

excl. BTW

Aerobics step Gymstick ProAerobics step Gymstick Pro is voorzien van non-slip vloer blokken en een rubberen platform om veilig op te stappen.

75,63

excl. BTW

Power Reels 3,5 kg (8 lbs) roodPower Reels biedt constante weerstand tijdens je hele work-out, is makkelijk mee te nemen en ideaal voor thuis of op de sportschool.

80,58

excl. BTW

Power Reels 2,5 kg (5 lbs) blauwPower Reels biedt constante weerstand tijdens je hele work-out, is makkelijk mee te nemen en ideaal voor thuis of op de sportschool.

80,58

excl. BTW

Power Reels 1,5 kg (3 lbs) geelPower Reels biedt constante weerstand tijdens je hele work-out, is makkelijk mee te nemen en ideaal voor thuis of op de sportschool.

80,58

excl. BTW

Roll out ladder (1 x 4,5 m)Deze roll-out ladder is ideaal voor ladderoefeningen op een harde ondergrond. Deze ladder blijft zeer goed op zijn plaats liggen en is gemakkelijk op te rollen.

86,49

excl. BTW

Lebert Equalizer | complete setDe Lebert Equalizer is hét trainingsapparaat waar iedereen op heeft gewacht! Geen dure investering maar een eenvoudig trainingsapparaat waarop alle lichaamsdelen getraind kunnen worden.

100,00

excl. BTW

BOSU Balans Trainer Sport EditionDe BOSU Balance Trainer SPORT is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening.

130,79

excl. BTW

FLOWIN SportFLOWIN biedt een nieuwe, functionele en vooral praktische kijk op krachttraining:  Friction Resistance Training

144,59

excl. BTW
-50%

Flowin Pro - SHOWROOMMODELLENDe Flowin Pro is stevig, duurzaam en zeer geschikt voor commercieel gebruik. Het formaat van de Flowin plaat (138 x 98 cm) maakt zowel staand, zittend als liggend trainen mogelijk, waarbij gedurende de hele workout het lichaamsgewicht als workload wordt gebruikt. Verkrijgbaar in wit.

Vanaf 119,82