Van Heek

Van Heek Medical is uw deskundige partner in producten voor wond-, continentie-, diabetes- en acute (EHBO en BHV) -zorg

Van Heek Medical is in 1926 opgericht onder de naam 'Van Heek Verbandstoffen' en is daarmee één van de oudste leveranciers van verbandstoffen in Nederland. Sindsdien worden hun producten onder de merknaam 'HEKA® ', gebruikt in ziekenhuizen, thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen maar ook thuis, bijvoorbeeld in verbandtrommels.

Naast wondverzorging hebben zij, vandaag de dag, een breed pakket met producten voor verpleging en verzorging, toegespitst op de eisen van deze tijd. Bijvoorbeeld hun pakket absorberend incontinentiemateriaal van Attends en afvoerende incontinentieproducten van HEKURA®. Zij bieden professionele ondersteuning door het geven van spreekuren in de apotheek en trainingen voor assistenteams en verpleegkundigen.

www.vanheek.com

Vorige1|2

HEKA Sorb absorberend verbandHEKA sorb absorberend verband kan gebruikt worden bij matig tot zwaar exsuderende wonden.

Vanaf 8,95

Assortiment Actiomedic Oogspoelfles BIOPHOS74 PH NeutraalOogspoelfles nodig voor de werkplek? Wordt er gewerkt met Zuren of alkaliën, zorg dan dat u de Actiomedic Oogspoelfles BIOPHOS74 PH Neutraal in huis heeft.

Vanaf 7,69

Assortiment Actiomedic Oogspoelfles met sodium chloride 0,9%Oogspoelfles nodig voor de werkplek? Zorg dan dat u de Actiomedic Oogspoelfles met sodium chloride 0,9% in huis heeft. Voor spoelen van ogen bij stof, splinters of vuil.

Vanaf 5,58

Hekapad 5 x 5 cm. / niet verklevend wondkompresNiet-verklevend, absorberend wondkompres van 100% viscose. Aan beide zijden een laagje polyethyleen en polypropyleen waardoor het niet met de wond kan verkleven.

0,14

excl. BTW

Heka Gazen steriel 5 x 9 cm. (zestientje) per stukHeka Gazen steriel 5 x 9 cm. per stuk. Steriel hydrofiel gaaskompres voor het reinigen en afdekken van wonden. Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht.

0,15

excl. BTW

Heka Gazen steriel 5 x 5 cm. per stukSteriel hydrofiel gaaskompres. Heka Gazen steriel  5 x 5 cm. per stuk voor het reinigen en afdekken van wonden. Door de snelle absorptie en de veegvastheid kan het uitstekend dienen voor reiniging van de wond en de huid.

0,16

excl. BTW

Eilandpleister 5 x 7 cm. steriel p.st. HekaplastEilandpleister, elastisch, zelfklevend wondverband.

0,25

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 4 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

0,26

excl. BTW

Heka Gazen steriel 10 x 10 cm. per stukHeka steriele gazen 10 x 10 cm. voor het bedekken van wonden en opvangen van bloed. Rafelvrij gevouwen, ademend steriel gaas. Gemaakt van 100% katoen; ontvet en gebleekt. Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht.

0,26

excl. BTW

Hydrofiel windsel 4 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,24

excl. BTW

Eilandpleister 6 x 10 cm. steriel p.st. HekaplastHekaplast Eilandpleister 6 x 10 cm. steriel per stuk verpakt. Non-Woven, rekbare ruglaag.

0,33

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 6 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

Vanaf 0,31

excl. BTW

Verbandwatten zz 10 gr.Verbandwatten 100% katoen, zigzag gevouwen in zakje en is absorberend.

Vanaf 0,26

excl. BTW

Hekapad 10 x 10 cm. / niet verklevend wondkompresNiet-verklevend, absorberend wondkompres van 100% viscose. Hoge absorptie en hecht niet aan de wond.

Vanaf 0,28

excl. BTW

Handschoenen per paar verpakt / maat L / VinylVinyl wegwerp handschoenen, verpakt per paar in de maat Large.

Vanaf 0,34

excl. BTW

Wondsnelverband no. 2 ( 6 x 8 cm.)Wondsnelverband is aan een zijde voorzien van een elastisch windsel andere zijde voorzien van hechtpleister. Wondkussen is voorzien van een niet verklevend laagje! zacht en hyperallergeen.

0,41

excl. BTW

Driekante doek non-wovenBekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 0,37

excl. BTW

Hydrofiel windsel 6 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,41

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 8 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

Vanaf 0,41

excl. BTW

Snelverband gerold / Nr.1 / 6 x 8 cm / sterielWondsnelverband bestaat uit een steriel, vochtopnemend wondkussen met aan de ene zijde een lange en aan de andere zijde een korte elastische hydrofiele zwachtel.

0,47

excl. BTW

Verbandwatten zz 25 gr.Zigzagsgewijs gevouwen verbandwatten wordt gebruikt bij reiniging en desinfectie van de huid.

Vanaf 0,48

excl. BTW

EHBO sticker (1e hulp) 10 x 10 cm. (groen wit kruis)

0,55

excl. BTW

Hydrofiel windsel 8 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,50

excl. BTW

Elastisch hydrofiel 10 cm. x 4 m.Elastich hydrofiel is duurzaam, olie-, vet- en zweetbestendig en ademend. Het elastisch hydrofiel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het windsel is rekbaar, zodat verbanden ook op moeilijk te verbinden plaatsen snel en eenvoudig gefixeerd kunnen worden.

Vanaf 0,50

excl. BTW

Snelverband nr. 1 steriel (12x12 cm.) Nederlands modelSnelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van de bloedende wond. Aan beide zijde voorzien van een elastisch windsel. Wondkussen is voorzien van een niet verklevend laagje! zacht en hyperallergeen.

Vanaf 0,41

excl. BTW

Snelverband gerold / Nr.2 / 8 x 10 cm / sterielWondsnelverband bestaat uit een steriel, vochtopnemend wondkussen met aan de ene zijde een lange en aan de andere zijde een korte elastische hydrofiele zwachtel.

0,60

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 1,25cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels.

Vanaf 0,52

excl. BTW

Cambric windsel 4 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 0,57

excl. BTW

Heka steriel verbanddoek 60 x 80 cm.Heka Burn Dressing, steriel verbanddoek 60 x 80 cm.

0,65

excl. BTW

Hydrofiel windsel 10 cm. x 4 m.Niet-elastisch hydrofiel windsel, 100% katoen, 20 draads, rafelvrije randen. Luchtig, ademend, plooibaar en niet pluizend. Impregnering met farma-ceutische preparaten is mogelijk. Was- en steriliseerbaar. Grote trek-sterkte.

Vanaf 0,60

excl. BTW

Snelverband gerold / Nr.3 / 10 x 12 cm / sterielWondsnelverband bestaat uit een steriel, vochtopnemend wondkussen met aan de ene zijde een lange en aan de andere zijde een korte elastische hydrofiele zwachtel.

0,67

excl. BTW

Wondsnelverband no. 3 (8 x 10 cm.)Wondsnelverband is aan een zijde voorzien van een elastisch windsel andere zijde voorzien van hechtpleister. Wondkussen is voorzien van een niet verklevend laagje! zacht en hyperallergeen

Vanaf 0,55

excl. BTW

Synthetische watten 6 cm. x 2,75 m.Synthetische watten worden gebruikt als postermateriaal onder steun- of compressiegevende windsels. Ze zijn gemaakt van polyester vezels 100% polyester, per stuk verpakt in een wikkel, luchtdoorlatend en niet absorberend.

Vanaf 0,68

excl. BTW

Cambric windsel 6 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 0,72

excl. BTW

Heka Plast Wondpleister assorti a 20 stuk.Assortiment van 20 pleisterstrips HEKA®PLAST wondpleisters. De pleisters hebben een sterke kleefkracht en dragen comfortabel bij elke activiteit.

Vanaf 0,79

excl. BTW

Snelverband nr. 2 steriel (18x18 cm.) Nederlands modelSnelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van de bloedende wond. Met name geschikt voor EHBO-gebruik en onmisbaar in de verbandtrommel.

Vanaf 0,77

excl. BTW

Wondpleister 10 st. van 10 cm x 6 cm. / hersluitbaar zakjeWondpleister in een hersluitbaar plastic zakje. Huidvriendelijke, luchtdoorlatende wondpleister van textiel. Hecht niet aan de wond.

Vanaf 0,81

excl. BTW
-15%

Wondpleister non-woven 72 x 25 mm. / a 25 st.Non-woven wondpleister, 25 stuks in een hersluitbaar gripzakje. De pleisters kunnen gemakkelijk in de pleisterdispenser worden geplaatst.

0,77

excl. BTW

Synthetische watten 10 cm. x 3 m.Synthetische watten worden gebruikt als postermateriaal onder steun- of compressiegevende windsels. Huidvriendelijk, gemakkelijk aan te leggen.

Vanaf 0,86

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 2,5cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. - Flexibel en rekbaar - Luchtdoorlatend - Scheurbaar

Vanaf 0,81

excl. BTW

Universeel windsel 6 cm. x 5 m.Universeel windsel van 63% katoen, 36% polyamide en 1% polyurethaan; ca. 100% rek.Per stuk verpakt in cellofaan inclusief verbandklemmen.

Vanaf 0,90

excl. BTW

Snelverband nr. 3 steriel (18x28 cm.) Nederlands modelSnelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van de bloedende wond. Met name geschikt voor EHBO-gebruik en onmisbaar in de verbandtrommel. Het kompres is absorberend en gemaakt van geperste vebandwatten. Aan twee zijden is een licht elastich hydrofiel windsel vastgenaaid.

Vanaf 0,90

excl. BTW

Kiss of Life beademingsdoekjeKiss of Life beademingsdoekje, beschermt tegen overdraagbare ziektes, veilig bij beademen, compact verpakt, met gebruiksaanwijzing.

Vanaf 0,72

excl. BTW

Cambric windsel 8 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 0,95

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister Blue 5m x 2,5cmDe HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. Door de kleur is de pleister visueel scanbaar en daardoor geschikt voor de voedinsindustrie en horeca.

Vanaf 0,89

excl. BTW

Hechtpleister 2.5 cm x 5 m. transparantHeka Film transparant, scheurbaar. PE hechtpleister. Op flens met beschermring.  Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 1,04

excl. BTW

Driekante doek gezoomd textielBekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 1,13

excl. BTW

Cambric windsel 10 cm. x 4 m.Cambric windsel is een stevig niet-elastisch fixatiewindsel en wordt gebruikt voor het fixeren van verbanden of spalken.Was- en steriliseer-baar. Per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 1,17

excl. BTW

Heka Plast kids pleister assortiHeka Plast kids pleister assorti zijn afwasbaar en geschikt om mee te douchen/zwemmen. Assortiment van 20 pleisterstrips met een vrolijke opdruk.

1,42

excl. BTW

Non woven kompres 5 x 5 cm. / a 100 st. niet sterielHet Non Woven kompres wordt toegepast bij het reinigen van de wond en de huid daaromheen; daanaast als steriele afdekking van droge of licht vochtafgevende wonden. Het is zacht en plooibaar, waardoor het prettig aanvoelt. Het absoptievermogen is groot en de absorptiesnelheid goed.

1,45

excl. BTW

Verbandwatten zz 100 gr.Zigzagsgewijs gevouwen verbandwatten wordt gebruikt bij reiniging en desinfectie van de huid. Bevat uit 50% onvette katoen en 50% viscose en is absorberend.

1,56

excl. BTW

Waterresistant pleisterstrips 19x72 mm (100 st.)Waterresistant pleisterstrips 19x72 mm doos   100 stuks. Geschikt om mee te zwemmen en douchen.

1,61

excl. BTW

Hekahaft 4 cm x 4 m. zelfklevend windselHekahaft 4 cm x 4 m. is een grofmazig zelfklevend windsel voor EHBO doeleinden. Met dit zelfhechtende windsel fixeer je makkelijk gaasjes en verband.

Vanaf 1,28

excl. BTW

Universeel windsel 10 cm. x 5 m.Universeel windsel van 63% katoen, 36% polyamide en 1% polyurethaan; ca. 100% rek.Per stuk verpakt in cellofaan inclusief verbandklemmen.

Vanaf 1,63

excl. BTW

Heka Gazen steriel 5 x 9 cm. (zestientje) doosje á 16 st.Heka Gazen steriel 5 x 9 cm. (zestientje) doosje á 16 st. Steriel hydrofiel gaaskompres voor het reinigen en afdekken van wonden. Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht.

1,75

excl. BTW

Ideaal windsel 4 cm x 5 m. / in cellofaanElastisch ideaalwindsel met rafelvrije randen, van 100% katoen. Korte rek ca. 90%. Ademend, kookvast, meerdere keren wasbaar. Bestand tegen vet, olie, zalven en zweet, huidvriendelijk. Met verbandklemmen en per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 1,33

excl. BTW

Heka Kiss-of-Life en handschoen in sleutelhangertasjeMet de Heka kiss-of-life beademingsmasker beschermt de redder in nood zichzelf tegen kans op besmetting.

Vanaf 1,35

excl. BTW

Hekahaft 8 cm x 4 m. (zelfhechtend grof)Hekahaft is een grof-mazig zelfhechtend verband.

Vanaf 1,76

excl. BTW

HEKA Ideaal windsel 6 cm x 5 m. | steunzwachtelElastisch ideaalwindsel met rafelvrije randen, van 100% katoen. Korte rek ca. 90%. Ademend, kookvast, meerdere keren wasbaar. Bestand tegen vet, olie, zalven en zweet, huidvriendelijk. Met verbandklemmen en per stuk verpakt in cellofaan.

Vanaf 1,58

excl. BTW

Hekahaft 6 cm x 4 m. (zelfhechtend grof)Hekahaft is een grof-mazig zelfhechtend verband.

Vanaf 1,94

excl. BTW

Waterresistant pleister 25 x 72 mm.Waterresistant pleisters 25x72 mm in een doos van 100 stuks. Heka waterresistant wondpleisters zijn afwasbaar en geschikt om mee te douchen en zwemmen.

2,30

excl. BTW

Hekapor 2,5 cm x 9,1 m. / NW hechtpleisterHekapor is geschikt voor gebruik bij tere huid, bij veelvuldig te vervangen verbanden en  voor in het gezicht.

Vanaf 2,12

excl. BTW

Non woven kompres 10 x 10 cm. / a 100 st. niet sterielDoordat geabsorbeerd vocht snel in de kern wordt opgenomen, verkleeft het Non-Woven kompres minder snel met de wond. Hierdoor wordt de genezing nauwelijks verstoord. Derhalve verdient het Non-Woven kompres de voorkeur boven een gaaskompres, als vochtafgevende wonden moeten worden bedekt.

2,39

excl. BTW

Heka Vingerbob á 5 STUKSHeka Vingerbob vingerverband zak ¡ 5 stuks.

2,40

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 15 ml. / met druppelaarDesinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

Vanaf 2,12

excl. BTW

HEKA Ideaal windsel 8 cm x 5 m. | steunzwachtelEen HEKA ideaal windsel geeft een lichte steun en wordt met name gebruikt als steunzwachtel bij de behandeling van verrekkingen, verstuikingen en spierblessures. HEKA Ideaal windsel is vervaardigd van 100% katoen, zodat het windsel ook bij patiënten met een gevoelige huid kan worden toegepast.

Vanaf 1,89

excl. BTW

Heka Training set EHBO en BHVHeka Training set voor oefenen en instructie van EHBO cursussen. Richtlijn 2017!

Vanaf 1,86

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 30 ml. / met druppelaarDesinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

Vanaf 2,03

excl. BTW

Zwaluwstaartjes 1,2 x 7mm à 20st. HekaDe Heka plast wondhechtingsstrips en zwaluwstaartjes zijn pijnloos aan te brengen en te verwijderen en kunnen gebruikt worden voor het sluiten van een snijwond.

2,95

excl. BTW

Ideaal windsel 10 cm x 5 m. / in cellofaanIdeaal windsel geeft een lichte steun en wordt met name gebruikt als steunzwachtel bij de behandeling van verrekkingen, verstuikingen en spierblessures. Het windsel is vervaardigd van 100% katoen, zodat het windsel ook bij patiënten met een gevoelige huid kan worden toegepast.

Vanaf 2,21

excl. BTW

Alcoholdoekjes Heka doosje a 100 st. (afmeting 6,5 x 3 cm.)De Heka alcoholdoekjes zijn uitstuitend voor uitwendig gebruik. De Heka alcohol doekjes bevatten 70% Isopropyl alcohol.  Heka alcholdoekjes in de maat 6,5 x 3 cm. voor éénmalig gebruik op kleine oppervlakken zoals handen, reanimatiepoppen en mondstukken.

2,95

excl. BTW

HEKA soft non-woven kompres 10x10 cm. niet steriel - 8 lagenHEKA soft non-woven kompres met hoog absorptievermogen.

3,10

excl. BTW

Vette watten 10 cm x 2 m.Vetten watten worden gebruikt als polstermateriaal onder steun- en compressiegevende zwachtels. Bestaat uit 100% niet ontvette katoen.

3,40

excl. BTW

Hekastrip wondhechtstrip a 20 st.Hekastrip wondhechtstrips zijn ideaal voor het laten sluiten van de huid bij diepere (snij)wonden om littekenvorming te verminderen.

3,49

excl. BTW

Wondpleisterstrips 19 x 72 mm. Elastisch a 100 st. HekaplastHekaplast wondpleisterstrips zijn zacht, huidvriendelijk en comfortabel.

3,50

excl. BTW

Detectable pleisterstrips 19 x 72 mm (100 st.) HACCPDetectable pleisterstrips 19 x 72 mm doos 100 stuks. Blauwe HACCP pleisterstrips. Wondpleister met een aluminium strip onder het wondkussen en de opvallende blauwe kleur. Waardoor deze gemakkelijk op te sporen is wanneer verloren in bijvoorbeeld etenswaren.

3,50

excl. BTW

Detectable pleisterrol 500 x 6 cmDetectable pleisterrol 500 x 6 cm. HACCP voor voedingsmiddelen industrie en horeca.

3,66

excl. BTW

Waterresistant knokkel pleister 38x76 mm (50 st.)Waterresistant knokkel pleister 38x76 mm doos   50 stuks. Waterproof knokkel pleister geschikt voor gebruik bij zwemmen en douchen.

3,79

excl. BTW

Waterresistant vinger pleister 120x20 mm (100 st.)Waterresistant vinger pleister 120x20 mm doos 100 stuks. Waterbestendige vinger pleister, geschikt voor gebruik in vochtige/natte omgeving.

3,79

excl. BTW

Metalline wondkompres 10 x 12 cm. sterielOmdat Metalline kompressen niet met de wond verkleven, kan de verbandwisseling zonder pijn geschieden. De wond wordt aldus ontzien, hetgeen uiteraard een positieve uitwerking heeft op het genezingsproces.

Vanaf 3,56

excl. BTW

Traumaverband 10 x 18 cm. / Steriel / Heka Fix TraumaHeka fix trauma is een zwachtel voor het direct stelpen van ernstige bloedingen.

3,95

excl. BTW

Blarenpleister Heka medium 6 st. (alternatief voor Compeed)Heka blarenpleisters verlichten de pijn van blaren. Werkt als een tweede huid en creëert een optimale omgeving voor het herstel van de huid.

Vanaf 3,36

excl. BTW

Detectable pleisterstrips 25 x 72 mm (100 st.)Detectable pleisterstrips 25 x 72 mm doos   100 stuks. Blauwe en detecteerbare pleisterstrips. Wondpleister met een aluminium strip onder het wondkussen en de opvallende blauwe kleur. Waardoor deze makkelijk op te sporen is wanneer verloren in bijvoorbeel etenswaren.

3,95

excl. BTW

Blarenpleister Heka assortiHeka blarenpleisters assorti bij gebruik als je last hebt van blaren. (alternatief voor Compeed)

3,95

excl. BTW

Detectable vingerpleister 120 x 20 mm (100 st.)Detectable vinger pleister 120 x 20 mm doos   100 stuks.  Blauwe en detecteerbare pleisterstrips.. Wondpleister met een aluminium strip onder het wondkussen en de opvallende blauwe kleur.

4,05

excl. BTW

HEKA Wondpleisterrol 6 cm x 5 m. ElastischHEKA wondpleisters op rol zijn verpakt in een handige 5 dispenserdoos en eenvoudig op maat te knippen. Het wondkussen van de HEKA pleisters hecht niet aan de wond en laat zich daardoor pijnloos verwijderen.

4,13

excl. BTW

Hekahaft adhesive 4,5m.x 6cm. kleefzwachtel -bandageHekahaft adhesive kleefzwachtel -bandage tussen stroken luchtzones daardoor lucht- en waterdampdoorlaatbaar.

Vanaf 4,05

excl. BTW

Langevingerpleister 120 x 20 mm. Elastich a 100 st. HekaplastHet wondkussen van Hekaplast langevingerpleisters hecht niet aan de wond en laat zich daardoor pijnloos verwijderen.

4,95

excl. BTW

Alcoholdoekjes 20 x 11 cm. / Dispencer a 110 st.

4,95

excl. BTW

Heka Verbandtrommel Gezin/Auto/Kantoor | LEEGHeka Verbandtrommel Gezin/Auto/Kantoor zonder vulling.

4,99

excl. BTW

Hekahaft adhesive 4,5 m. x 8 cm. kleefzwachtel -bandageHekahaft adhesive kleefzwachtel -bandage tussen stroken luchtzones daardoor lucht- en waterdampdoorlaatbaar.

Vanaf 4,76

excl. BTW

Wondpleisterstrips 25 x 72 mm. Elastisch a 100 st. HekaplastHeka textiel wondpleisters hebben een sterke kleefkracht. Heka pleisters zijn door de hoge elasticiteit geschikt voor bewegende lichaamsdelen.

5,46

excl. BTW

HEKA Wondpleisterrol 8 cm x 5 m. ElastischHEKA wondpleisters op rol zijn verpakt in een handige dispenserdoos met 5 meter pleister en zijn eenvoudig op maat te knippen. HEKA wondpleister is zacht, huidvriendelijk en comfortabel.

5,46

excl. BTW

Langevingerpleister 180 x 20 mm. Elastisch a 100 st. HekaplastDe Hekaplast langevingerpleisters hebben een sterke kleefkracht en zijn door de hoge elasticiteit geschikt voor bewegende lichaamsdelen.

5,50

excl. BTW

Waterresistant lange vinger pleister 180x20 mm (100 st.)Waterresistant lange vinger pleister 180x20 mm doos   100 stuks. Waterbestendige pleister strip, geschikt voor gebruik in natte en/of vochtige omgeving.

5,50

excl. BTW

Detectable pleisterrol 500 x 8 cmDetectable pleisterrol 500 x 8 cm. HACCP voor voedingsmiddelen industrie en horeca.

5,79

excl. BTW

Chirurgisch mondmaskers Type IIR 3-laags | doos á 30 stuksMondmaskers,Type IIR 3-laags mondkapjes met perfecte pasvorm en hoge filtratie. Deze mondmaskers zijn met neusklem en oor elastiek. Onze chirurgische mondkapjes zijn CE gecertificeerd, Chirurgische mondmaskers, type IIR, conform ISO 14683 : 2019

5,95

excl. BTW

Detectable lange vinger pleister 180 x 20 mm (100 st.)Detectable lange vinger pleister 180 x 20 mm doos 100 stuks. Blauwe HACCP pleisterstrips, uitermate geschikt voor gebruik in de keuken.

6,00

excl. BTW

Heka Verbandtrommel Minimulti B | LEEGHeka Verbandtrommel Minimulti B leeg, zonder vulling.

7,95

excl. BTW

EHBO Tasje compleet | Travelkit gevuldEHBO Tasje compleet. Heka Travelkit gevuld.

7,95

excl. BTW