Zengrowth opklapbare massagestoel Valo | NAVY

De Zengrowth Valo massagestoel is in een paar seconde op te zetten en heeft een draaggewicht van 159kg. Zelfs tijdens een zware behandeling zal de massagestoel niet piepen en stevig op zijn plek blijven staan.

De stoffering van de Massagestoel is gemaakt van milieuvriendelijk Skin-Touch PU leer, dat extreem comfortabel op de huid aanvoelt. Het PU leer van deze stoel is uitgebreid door ons gekeurd op zachtheid en elasticiteit, waardoor we je kunnen garanderen dat het de hoogste kwaliteit PU leer is die je op de markt zal kunnen vinden.  

De aluminium hoofdsteun is gemaakt door een externe fabriek die zich specialiseert in het fabriceren van deze hoofdsteunen. De hoofdsteun is hierdoor vele malen steviger dan dat je wellicht hebt gezien bij goedkopere massagestoelen. Bovendien wordt de hoofdsteun op twee verschillende plekken vastgezet, in tegenstelling tot één plek bij goedkopere massagestoelen. Het kussen is gemaakt van Ultrasoft luxueus schuim dat zich aanpast aan de vorm van het gezicht, zodat je urenlang comfortabel op de stoel kan blijven zitten.

De ergonomische kussens en de armleuningen kunnen op 4 verschillende manieren worden aangepast voor optimaal comfort van je cliënt. Bovendien wordt de massagestoel geleverd met een handig extra kussen voor bij de borstkas, zodat de stoel optimale ondersteuning kan bieden.

Standaard meegeleverd bij de Valo massagestoel:

  • Hoofdsteun met kussen
  • Extra kussen voor het borstbeen
  • Draagtas gemaakt van dik en sterk materiaal
  • Nederlandse Handleiding

Kenmerken Valo massagestoel:
Afmetingen (L x B): 74cm x 54cm
In hoogte verstelbaar : Ja
Min. hoogte : 120 cm
Max. hoogte : 136 cm
Draagvermogen : 160 kg
Gewicht Product : 7 kg
Materiaal Frame : Aluminium
Materiaal Stoffering : Milieuvriendelijk PU Leer
Dikte Schuimlaag : 5 cm
Kleur : NAVY blauw
Afmetingen ingeklapt : 52cm x 39cm x 110cm (L x B x H)

De Zengrowth Valo massagestoel heeft een exceptioneel lichte aluminium constructie en maakt deze massagestoel van 7kg ideaal voor iedereen die regelmatig wisselt van werkplek of langs huis gaat. De vulling van 5cm die bestaat uit  een 3-laagse comfortabele vulling die extreem comfortabel is tijdens stoelmassages. De Valo massagestoel heeft een extreem comfortabel stoffering van milieuvriendelijk PU leer dat niet alleen lekker op de huid aanvoelt, maar ook een stuk langer mee gaat dan PVC vinyl leer dat gewoonlijk wordt gebruikt.

Garantiebepalingen:
Garantieperiode 2 jaar, onder voorbehoud van normaal gebruik.
Carry-in-garantie