ADL hulpmiddelen

Vorige1Volgende

Polsband Vitility

Het polsbandje wordt aan de wandelstok bevestigd en is geschikt wanneer men de handen even vrij wil hebben, bijvoorbeeld bij het afrekenen aan een kassa.

2,20

excl. BTW

Medicijncassette 1-dag VitilityDeze pillendoos bevat vier separate vakjes, waarin de medicijnen van één dag opgeborgen kunnen worden. De opbergbakjes hebben een verdeling in ochtend, middag, avond en bedtijd. Zo kunnen de medicijnen gescheiden van elkaar worden bewaard en is de medicatie per dag overzichtelijk.

2,60

excl. BTW

Tabletsplijter VitilityMet de tabletsplijter kan een tablet of pil in tweeën worden verdeeld.

2,93

excl. BTW

Massagering Jelly Ring - 7

De flexibele en veerkrachtige massagering met zachte stekeltjes zorgt voor verbetering van de grip en stimulatie van de tastzin. Geschikt voor mensen met een vermindering van de tastzin.

2,94

excl. BTW

Vijl en voetrasp EZ

Met behulp van de voetrasp met vijl kan men voorzichtig eelt van de voeten verwijderen. Voor gebruik klikt men de rasp op de houder. Men dient de voetrasp te gebruiken op droge huid, om het eelt te verwijderen.

2,94

excl. BTW

Schoenveters Elastic - BL60

De schoenveters zijn elastisch en kunnen een veterschoen veranderen in een instapschoen. Geschikt voor mensen die moeite hebben met bukken en buigen. De schoenveters maken het mogelijk om de schoenen aan- en uit te trekken zonder telkens opnieuw de veters te hoeven losmaken en strikken.

3,68

excl. BTW

Ritssluitingring VitilityHet hulpmiddel geeft de greep van een ritssluiting betere houvast. Geschikt voor mensen met artritis, reuma, een beperkte handfunctie of gering knijpvermogen. Geschikt voor diverse ritssluitingen met een opening.

3,68

excl. BTW

Tube uitknijper VitilityMet de tube uitknijper kan men eenvoudig en met minimale kracht de inhoud uit de tube krijgen. De tube uitknijper is gemakkelijk op een tube te plaatsen, door deze over het uiteinde van de tube te schuiven. Door de tube uitknijper steeds een beetje naar voren te schuiven hoeft men niet meer in de tube te knijpen.

3,91

excl. BTW

Blikopener Norris

Een sterke opener voor blikken met lipsluiting. Met dit hulpmiddel kunt u het deksel makkelijk openen.

4,43

excl. BTW

Gel-Beertje Warmtetherapie Rowo

Beertje met speciale gel gevuld voor veilige warmtetherapie bij kinderen. Medicijnproduct ISO 13485

4,55

excl. BTW

Tabletuitdrukker VitilityEen makkelijke manier om tabletten met één hand uit een doordrukstrip te drukken.

4,83

excl. BTW

Knopenhaak VitilityHet hulpmiddel is geschikt voor mensen met een verminderde handfunctie of slechts één hand ter beschikking hebben. Men steekt de haak door het knoopsgat. Vervolgens gaat men met het brede gedeelte van de haak om de knoop heen en trekt men de knoop naar het smalste gedeelte van de haak. Nu kan de knopenhaak door het knoopsgat worden getrokken.

5,17

excl. BTW

Flesopener VitilityMet behulp van de antislip flesopener hoeft men geen extra inspanningen meer te verrichten om bijvoorbeeld deksels van medicijnpotjes of doppen van flessen te openen of te sluiten. De opener zorgt voor een stevige greep bij het openen van diverse maten van doppen.

5,17

excl. BTW

Koortsthermometer digitaal

Handige digitale koortsthermometer met goed afleesbaar L.C.D. display. Meet in 60 seconden de lichaamstemperatuur tussen de 32 en 43 oC. Een signaaltoon geeft het einde van de meting aan.

5,35

excl. BTW

Badspons EZ

De badspons met verlengd, gebogen handvat zorgt ervoor dat men moeilijk bereikbare plaatsen op het lichaam (zoals de rug) kan wassen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten

5,91

excl. BTW

Tabletvergruizer VitilityDoor de tabletten in de pillenverguizer te plaatsen en de schroefdop aan te draaien, zullen de tabletten worden vergruisd tot poeder. De pillenvergruizer kan gemakkelijk worden meegenomen en schoon worden gemaakt.

6,51

excl. BTW

Potopener VitilityMet behulp van de antislip potopener hoeft men geen extra inspanningen meer te verrichten om potten te openen of te sluiten.

6,66

excl. BTW

Aantrekhulp Ez - Single (sock)

De kunststof hulpmiddelen zijn geschikt bij het aantrekken van sokken, kousen en panty's. Men kan de sok, kous of panty zittend om het hulpmiddel heen doen zonder te bukken of voorover gebogen te zitten. De sok, kous of panty brengt men eenvoudig over de aantrekhulp aan.

7,07

excl. BTW

Slabhouder VitilityMet dit handige hulpmiddel van Vitility kunt u een slabbe op zijn plaats houden.

7,25

excl. BTW

Aantrekhulp Ez - Double (Panty)

Plaats de aantrekhulp op de grond terwijl men de banden vasthoudt. Men steekt de tenen in de ontstane opening en schuift de sok, kous of panty over de voet door de banden omhoog te trekken. Door te oefenen zal de handeling met de aantrekhulp steeds soepeler gaan.

7,40

excl. BTW

Beker Vitility - TransparantDe drinkbeker wordt geleverd met twee deksels met drinktuit met verschillende openingen, waardoor drinken makkelijker wordt.

7,40

excl. BTW

Vergrootleesliniaal Vitility - LEen stabiele loep van kunststof in de vorm van een liniaal. Het is een handig hulpmiddel bij het lezen van kleine lettertjes in bijvoorbeeld een telefoonboek, boek of krant.

7,40

excl. BTW

Kam VitilityDe ergonomisch ontworpen kam zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten.

7,40

excl. BTW

Speelkaarten VitilityDe speelkaarten hebben extra grote symbolen zodat de kaarten duidelijker te lezen zijn.

7,40

excl. BTW

Borstel VitilityDe ergonomisch ontworpen borstel zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten.

7,40

excl. BTW

Handtherapie Jelly Grip - S zacht

De Jelly Grip kan men gebruiken voor revalidatieoefeningen en voor verbetering van de verzwakte grip van vingers en handen.

7,40

excl. BTW

Handtherapie Jelly Grip - M medium

De Jelly Grip kan men gebruiken voor revalidatieoefeningen en voor verbetering van de verzwakte grip van vingers en handen.

7,40

excl. BTW

Handtherapie Jelly Grip - F stevig

De Jelly Grip kan men gebruiken voor revalidatieoefeningen en voor verbetering van de verzwakte grip van vingers en handen.

7,40

excl. BTW

Washulp VitilityDe ergonomische washulp zorgt ervoor dat men moeilijk bereikbare plaatsen op het lichaam (zoals de rug) kan wassen.

7,40

excl. BTW

Bestek Vitility - mes

Het bestek heeft een zacht, ergonomisch gevormd handvat dat, mede vanwege de structuur van het materiaal, zorgt voor meer grip. De lepels en vork kunnen, indien nodig, enkele malen, in de voor de gebruiker gewenste stand gebogen worden.

7,40

excl. BTW

Bord Pearl - hoge rand

Geschikt voor mensen met een beperkte handfunctie, spierfunctie, coördinatievermogen of die maar één hand kunnen gebruiken om zelfstandig te eten. De opstaande rand voorkomt dat het eten van het bord glijdt.

7,40

excl. BTW

Schaar Oban

Versnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren.

8,89

excl. BTW

Bordhandgreep VitilityEen innovatief product voor het dragen van (warme) borden. De bordhandgreep pakt heel makkelijk het bord op en zet het neer zonder dat men de vingers brandt. Ideaal om borden uit de magnetron te halen en op tafel of keukenblad neer te zetten.

9,86

excl. BTW

Match-U Schouderstretcher

Match-U Schouderstretcher op katrol om eenvoudig thuis oefeningen te doen. Plaats de Match-U schouderstretcher met het anker achter de deur en je kunt meteen beginnen.

9,88

excl. BTW

Nagelschaar Morton

Deze nagelknipper voor de tenen is zeer geschikt voor mensen die moeilijk bij hun tenen kunnen komen. Het verlengde handvat van deze nagelschaar heeft een vergrootte opening waarbij uw middelvinger, ringvinger en pink de feitelijke knipbeweging maken

10,15

excl. BTW

Handvatverdikker Foamgrip S-M-L

Hiermee verdikt u elk willekeurig handvat waardoor de gebruiker met een verminderde handfunctie beter een gebruiksvoorwerp vast kan houden. Het materiaal is gemaakt van anti-slipmateriaal.

10,71

excl. BTW

Aankleedstok Vitility - 61De aankleedstok is ideaal voor mensen die problemen hebben met aankleden door bijvoorbeeld een verminderde arm- en/of handfunctie. De aankleedstok geeft meer reikweidte die nodig is bij het aankleden.

11,13

excl. BTW

Nagelborstel Bristol

Deze nagelborstel is zeer geschikt voor mensen met verminderde handfunctie of voor mensen met één handfunctie. De nagelborstel is aan de onderkant uitgerust met zuignappen, die ervoor zorgen dat de borstel tijdens het gebruik op zijn plaats blijft.

12,61

excl. BTW

Bloeddrukmeter Aneroid

Aneroid bloeddrukmeter hand-model compleet met standaard kleefmanchet en etui. De Aneroid bloeddrukmeter ontlucht d.m.v. een draaiknop.

13,95

excl. BTW

Broodmes VitilityHet broodmes Vitility heeft een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is.

14,84

excl. BTW

Kaasschaaf Easi-Grip - VitilityKeukenhulpmiddelen Easi-Grip Het gehoekte handvat van de kaasschaaf houdt de hand en pols in een natuurlijke positie. Daardoor zijn deze eenvoudig te gebruiken.

14,84

excl. BTW

Sleutelgeleider VitilityDe sleutelgeleider maakt het makkelijker de sleutel in het sleutelgat te doen, voor het openen en het sluiten van het slot van een deur.

15,80

excl. BTW

Vergrootglas Ardon

Een klassiek gevormd vergrootglas met licht voor het lezen van kleine lettertjes.

20,23

excl. BTW

Wandbeugel Quick Mobile Rail, Indicator S

De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als men in en uit de douche stapt. De mobiele wandbeugel is in enkele seconden, zonder te boren of te schroeven, aan te brengen en te verwijderen.

28,25

excl. BTW

Bloeddrukmeter Omron M1 Plus

De bloeddrukmeter Omron M1 Plus is een half automatische, digitale bloeddrukmeter, die klinisch is gevalideerd. De Omron M1Plus heeft een korte meetduur en 21 geheugenplaatsen. Door middel van een handpomp wordt de manchet opgepompt. Heeft een groot LCD display.

66,65

excl. BTW

Medicijnkast 32 x 45 x 19 cm

Wit metalen medicijnkastje met cylinderslot. De binnenzijde is voorzien van kunststof legplankjes.

79,00

excl. BTW

Bloeddrukmeter Omron M6 Comfort

Omron M6 Comfort is een volautomatische bloeddrukmeter met eenvoudige eenknops-bediening voor gebruik thuis en in de spreek-kamer. Deze bloeddrukmeter is voorzien van een grote display voor een makkelijke aflezing van bloeddruk en hartslag. Het geheugen biedt ruimte voor 90 metingen inclusief datum en tijd.

99,95

excl. BTW

Medicijnkast 53 x 20 x 53 cm.

Witte metalen medicijnkast met cylinderslot voor het veilig opbergen van medicijnen en aanverwante artikelen. Zodat ze buiten bereik van kinderen blijven.   

106,25

excl. BTW