ADL hulpmiddelen

ADL hulpmiddelen helpen het leven met een beperking gemakkelijker maken. Hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking bij het uitvoeren van algemeen dagelijkse levensverrichtingen zoals zich wassen, aankleden, naar het toilet gaan, koken, eten en drinken. Sport Lavit levert een uitgebreid assortiment ADL hulpmiddelen, die u helpen bij het aankleden. Wij hebben deze producten voor u geselecteerd op basis van kwaliteit en gebruiksgemak

Vorige1Volgende

Polsband VitilityHet polsbandje wordt aan de wandelstok bevestigd en is geschikt wanneer men de handen even vrij wil hebben, bijvoorbeeld bij het afrekenen aan een kassa.

2,20

excl. BTW

Medicijncassette 1-dag VitilityDeze pillendoos bevat vier separate vakjes, waarin de medicijnen van één dag opgeborgen kunnen worden. De opbergbakjes hebben een verdeling in ochtend, middag, avond en bedtijd. Zo kunnen de medicijnen gescheiden van elkaar worden bewaard en is de medicatie per dag overzichtelijk.

2,60

excl. BTW

Tabletsplijter VitilityMet de tabletsplijter kan een tablet of pil in tweeën worden verdeeld.

2,93

excl. BTW

Massagering Jelly Ring - 7De flexibele en veerkrachtige massagering met zachte stekeltjes zorgt voor verbetering van de grip en stimulatie van de tastzin. Geschikt voor mensen met een vermindering van de tastzin.

2,94

excl. BTW

Vijl en voetrasp EZMet behulp van de voetrasp met vijl kan men voorzichtig eelt van de voeten verwijderen. Voor gebruik klikt men de rasp op de houder. Men dient de voetrasp te gebruiken op droge huid, om het eelt te verwijderen.

2,94

excl. BTW

Schoenveters Elastic - BL60De schoenveters zijn elastisch en kunnen een veterschoen veranderen in een instapschoen. Geschikt voor mensen die moeite hebben met bukken en buigen. De schoenveters maken het mogelijk om de schoenen aan- en uit te trekken zonder telkens opnieuw de veters te hoeven losmaken en strikken.

3,68

excl. BTW

Ritssluitingring VitilityHet hulpmiddel geeft de greep van een ritssluiting betere houvast. Geschikt voor mensen met artritis, reuma, een beperkte handfunctie of gering knijpvermogen. Geschikt voor diverse ritssluitingen met een opening.

3,68

excl. BTW

Tube uitknijper VitilityMet de tube uitknijper kan men eenvoudig en met minimale kracht de inhoud uit de tube krijgen. De tube uitknijper is gemakkelijk op een tube te plaatsen, door deze over het uiteinde van de tube te schuiven. Door de tube uitknijper steeds een beetje naar voren te schuiven hoeft men niet meer in de tube te knijpen.

3,91

excl. BTW

Blikopener NorrisEen sterke opener voor blikken met lipsluiting. Met dit hulpmiddel kunt u het deksel makkelijk openen.

4,43

excl. BTW

Gel-Beertje Warmtetherapie RowoBeertje met speciale gel gevuld voor veilige warmtetherapie bij kinderen. Medicijnproduct ISO 13485

4,55

excl. BTW

Tabletuitdrukker VitilityEen makkelijke manier om tabletten met één hand uit een doordrukstrip te drukken.

4,83

excl. BTW

Knopenhaak VitilityHet hulpmiddel is geschikt voor mensen met een verminderde handfunctie of slechts één hand ter beschikking hebben. Men steekt de haak door het knoopsgat. Vervolgens gaat men met het brede gedeelte van de haak om de knoop heen en trekt men de knoop naar het smalste gedeelte van de haak. Nu kan de knopenhaak door het knoopsgat worden getrokken.

5,17

excl. BTW

Flesopener VitilityMet behulp van de antislip flesopener hoeft men geen extra inspanningen meer te verrichten om bijvoorbeeld deksels van medicijnpotjes of doppen van flessen te openen of te sluiten. De opener zorgt voor een stevige greep bij het openen van diverse maten van doppen.

5,17

excl. BTW

Koortsthermometer digitaalHandige digitale koortsthermometer met goed afleesbaar L.C.D. display. Meet in 60 seconden de lichaamstemperatuur tussen de 32 en 43 oC. Een signaaltoon geeft het einde van de meting aan.

5,35

excl. BTW

Badspons EZDe badspons met verlengd, gebogen handvat zorgt ervoor dat men moeilijk bereikbare plaatsen op het lichaam (zoals de rug) kan wassen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten

5,91

excl. BTW

Tabletvergruizer VitilityDoor de tabletten in de pillenverguizer te plaatsen en de schroefdop aan te draaien, zullen de tabletten worden vergruisd tot poeder. De pillenvergruizer kan gemakkelijk worden meegenomen en schoon worden gemaakt.

6,51

excl. BTW

Potopener VitilityMet behulp van de antislip potopener hoeft men geen extra inspanningen meer te verrichten om potten te openen of te sluiten.

6,66

excl. BTW

Aantrekhulp Ez - Single (sock)De kunststof hulpmiddelen zijn geschikt bij het aantrekken van sokken, kousen en panty's. Men kan de sok, kous of panty zittend om het hulpmiddel heen doen zonder te bukken of voorover gebogen te zitten. De sok, kous of panty brengt men eenvoudig over de aantrekhulp aan.

7,07

excl. BTW

Slabhouder VitilityMet dit handige hulpmiddel van Vitility kunt u een slabbe op zijn plaats houden.

7,25

excl. BTW

Aantrekhulp Ez - Double (Panty)Plaats de aantrekhulp op de grond terwijl men de banden vasthoudt. Men steekt de tenen in de ontstane opening en schuift de sok, kous of panty over de voet door de banden omhoog te trekken. Door te oefenen zal de handeling met de aantrekhulp steeds soepeler gaan.

7,40

excl. BTW

Beker Vitility - TransparantDe drinkbeker wordt geleverd met twee deksels met drinktuit met verschillende openingen, waardoor drinken makkelijker wordt.

7,40

excl. BTW

Vergrootleesliniaal Vitility - LEen stabiele loep van kunststof in de vorm van een liniaal. Het is een handig hulpmiddel bij het lezen van kleine lettertjes in bijvoorbeeld een telefoonboek, boek of krant.

7,40

excl. BTW

Kam VitilityDe ergonomisch ontworpen kam zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten.

7,40

excl. BTW

Speelkaarten VitilityDe speelkaarten hebben extra grote symbolen zodat de kaarten duidelijker te lezen zijn.

7,40

excl. BTW

Borstel VitilityDe ergonomisch ontworpen borstel zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten.

7,40

excl. BTW

Handtherapie Jelly Grip - S zachtDe Jelly Grip kan men gebruiken voor revalidatieoefeningen en voor verbetering van de verzwakte grip van vingers en handen.

7,40

excl. BTW

Handtherapie Jelly Grip - M mediumDe Jelly Grip kan men gebruiken voor revalidatieoefeningen en voor verbetering van de verzwakte grip van vingers en handen.

7,40

excl. BTW

Washulp VitilityDe ergonomische washulp zorgt ervoor dat men moeilijk bereikbare plaatsen op het lichaam (zoals de rug) kan wassen.

7,40

excl. BTW

Bestek Vitility - mesHet bestek heeft een zacht, ergonomisch gevormd handvat dat, mede vanwege de structuur van het materiaal, zorgt voor meer grip. De lepels en vork kunnen, indien nodig, enkele malen, in de voor de gebruiker gewenste stand gebogen worden.

7,40

excl. BTW

Bord Pearl - hoge randGeschikt voor mensen met een beperkte handfunctie, spierfunctie, coördinatievermogen of die maar één hand kunnen gebruiken om zelfstandig te eten. De opstaande rand voorkomt dat het eten van het bord glijdt.

7,40

excl. BTW

Schaar ObanVersnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren.

8,89

excl. BTW

Bordhandgreep VitilityEen innovatief product voor het dragen van (warme) borden. De bordhandgreep pakt heel makkelijk het bord op en zet het neer zonder dat men de vingers brandt. Ideaal om borden uit de magnetron te halen en op tafel of keukenblad neer te zetten.

9,86

excl. BTW

Match-U SchouderstretcherMatch-U Schouderstretcher op katrol om eenvoudig thuis oefeningen te doen. Plaats de Match-U schouderstretcher met het anker achter de deur en je kunt meteen beginnen.

9,88

excl. BTW

Nagelschaar MortonDeze nagelknipper voor de tenen is zeer geschikt voor mensen die moeilijk bij hun tenen kunnen komen. Het verlengde handvat van deze nagelschaar heeft een vergrootte opening waarbij uw middelvinger, ringvinger en pink de feitelijke knipbeweging maken

10,15

excl. BTW

Handvatverdikker Foamgrip S-M-LHiermee verdikt u elk willekeurig handvat waardoor de gebruiker met een verminderde handfunctie beter een gebruiksvoorwerp vast kan houden. Het materiaal is gemaakt van anti-slipmateriaal.

10,71

excl. BTW

Aankleedstok Vitility - 61De aankleedstok is ideaal voor mensen die problemen hebben met aankleden door bijvoorbeeld een verminderde arm- en/of handfunctie. De aankleedstok geeft meer reikweidte die nodig is bij het aankleden.

11,13

excl. BTW

Nagelborstel BristolDeze nagelborstel is zeer geschikt voor mensen met verminderde handfunctie of voor mensen met één handfunctie. De nagelborstel is aan de onderkant uitgerust met zuignappen, die ervoor zorgen dat de borstel tijdens het gebruik op zijn plaats blijft.

12,61

excl. BTW

Bloeddrukmeter AneroidAneroid bloeddrukmeter hand-model compleet met standaard kleefmanchet en etui. De Aneroid bloeddrukmeter ontlucht d.m.v. een draaiknop.

13,95

excl. BTW

Broodmes VitilityHet broodmes Vitility heeft een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is.

14,84

excl. BTW

Kaasschaaf Easi-Grip - VitilityKeukenhulpmiddelen Easi-Grip Het gehoekte handvat van de kaasschaaf houdt de hand en pols in een natuurlijke positie. Daardoor zijn deze eenvoudig te gebruiken.

14,84

excl. BTW

Sleutelgeleider VitilityDe sleutelgeleider maakt het makkelijker de sleutel in het sleutelgat te doen, voor het openen en het sluiten van het slot van een deur.

15,80

excl. BTW

Vergrootglas ArdonEen klassiek gevormd vergrootglas met licht voor het lezen van kleine lettertjes.

20,23

excl. BTW

Wandbeugel Quick Mobile Rail, Indicator SDe Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als men in en uit de douche stapt. De mobiele wandbeugel is in enkele seconden, zonder te boren of te schroeven, aan te brengen en te verwijderen.

28,25

excl. BTW

Bloeddrukmeter Omron M1 PlusDe bloeddrukmeter Omron M1 Plus is een half automatische, digitale bloeddrukmeter, die klinisch is gevalideerd. De Omron M1Plus heeft een korte meetduur en 21 geheugenplaatsen. Door middel van een handpomp wordt de manchet opgepompt. Heeft een groot LCD display.

66,65

excl. BTW

Medicijnkast 32 x 45 x 19 cmWit metalen medicijnkastje met cylinderslot. De binnenzijde is voorzien van kunststof legplankjes.

79,00

excl. BTW

Bloeddrukmeter Omron M6 ComfortOmron M6 Comfort is een volautomatische bloeddrukmeter met eenvoudige eenknops-bediening voor gebruik thuis en in de spreek-kamer. Deze bloeddrukmeter is voorzien van een grote display voor een makkelijke aflezing van bloeddruk en hartslag. Het geheugen biedt ruimte voor 90 metingen inclusief datum en tijd.

99,95

excl. BTW

Medicijnkast 53 x 20 x 53 cm.Witte metalen medicijnkast met cylinderslot voor het veilig opbergen van medicijnen en aanverwante artikelen. Zodat ze buiten bereik van kinderen blijven.   

106,25

excl. BTW

ADL hulpmiddelen Anti-slip voor meer houvast bij gladde oppervlakten.
In deze categorie vindt u blikopeners, flesopeners, pot openers, wandbeugels e.d. Bad en douche ADL hulpmiddelen zoals douchestoelen, bad zitjes, douchezitjes, beugels en badmatten online kopen voor de beste prijzen. Diverse ADL hulpmiddelen voor diabetici. Zoals medicijncassettes, tabletsplijters en sokken voor diabetici. ADL Hulpmiddelen voor eten en drinken zijn ideaal voor Mensen met Beperking. Aangepast Bestek, Bekers en Borden. Groot assortiment huishoudelijke ADL Hulpmiddelen. Voordelig geprijsd en uit voorraad leverbaar.  Voor kinderen met een beperking is er een ADL hulpmiddelen assortiment dat inspeelt op de behoefte van kinderen. Leuk en speels vorm gegeven ADL hulpmiddelen die niet afschrikken en de kinderen instaat stellen zoveel mogelijk zelf te doen. Hier vindt u diverse ADL hulpmiddelen voor lezen en schrijven. Compleet assortiment medische ADL hulpmiddelen. ADL hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking bij het uitvoeren van sport en spel oefeningen. ADL hulpmiddelen in de categorie tillen en heffen maken het mensen met een beperking mogelijk om spullen buiten hun bereik toch gemakkelijk zelf te pakken. Compleet assortiment ADL hulpmiddelen om het bezoek aan het toilet te veraangenamen. In de categorie ADL hulpmiddelen Verpleging vindt u allerlei producten in het medische segment. In de categorie ADL hulpmiddelen verzorging vindt u een breed scala aan artikelen voor de dagelijkse verzorging. Mensen met een beperking kunnen zich dankzij deze hulpmiddelen makkelijker wassen en zelf verzorgen. Of u nu wilt kaarten een boek wilt lezen of lekker tuinieren. Bij Sport Lavit vindt u een ruime keuze aan ADL hulpmiddelen voor de vrijetijdsbesteding. Dankzij de producten in de categorie ADL hulpmiddelen Werkplek kunnen mensen met een beperking hun dagelijkse werkzaamheden voortzetten. ADL hulpmiddelen voor lopen vinden we in de volgende categorieën: Wandelstokken en krukken:Voor onzekerheid en evenwichtsstoornissen tijdens het lopen kan een kruk of wandelstok uitkomst bieden. Deze geven hierbij lichte steun. Wandelstokken en krukken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, ook zijn er verschillende handvatten verkrijgbaar. Krukken geven ook bij de elleboog steun en zijn er met open en gesloten manchet. Rollators en looprekken: Voor onzekerheid en evenwichtsstoornissen tijdens het lopen kan een rollator uitkomst bieden. Deze geeft hierbij veel steun. Rollators zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.