Push Sports Elleboogbrace

De Push Sports Elleboogbrace is dé oplossing bij een tennisarm of golfarm. Door een plotselinge te zware belasting is de peesaanhechting van de onderarmspieren aan de elleboog overbelast en pijnlijk. De elleboog brace oefent, middels een pelotte, druk uit op de specifieke onderarmspieren en ontlast hiermee de aangedane peesaanhechting van deze spieren aan de elleboog. De druk bouwt geleidelijk op door het veerkrachtige materiaal van de pelotte en een klein elastisch onderdeel aan de band. Dit vermindert pijnklachten waardoor er met een zeker gevoel gesport kan worden.

De Push Sports Elleboogbrace is makkelijik aan te leggen en naar eigen wens in te stellen. De Push Sports Elleboogbrace blijft door de antislip op de pelotte goed op zijn plaats.

Indicaties voor gebruik van de Push Sports Elleboogbrace:

  • Epicondylitis lateralis humeri (tennisarm / tenniselleboog)
  • Epicondylitis medialis humeri (golfarm)

Contra indicaties voor gebruik van de Push Sports Elleboogbrace:
Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij het gebruik van de Push Sports Elleboogbrace niet kan of mag gedragen worden.

Maatvoering Push Sports tennisarm en golfarm brace:
One size fits all

Aandachtspunten bij het dragen van de Push Sports Elleboogbrace:
Trek de brace niet te strak aan. Gebruik de elleboogbrace alleen bij de juiste indicaties. Pijn is een waarschuwingsteken! Bij aanhoudende pijn raadpleeg een huisarts, fysiotherapeut of sportverzorger. De tennisarm en golfersarm brace kan gewassen worden op max. 30 graden, fijnwas of handwas. Drogen aan de lucht, niet in de droger of op de verwarming. Bij wassen in de wasmachine de elleboogbrace klittenband dicht maken ter bescherming van de brace en ander wasgoed.