Cure Tape

Cure Tape - Kinesiotape

CureTape komt qua elasticiteit en gewicht overeen met de menselijke huid. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van de elasticiteit van de tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid, waardoor de tape een soort ‘liftende werking’ heeft op de opperhuid. Hierdoor ontstaat een onmiddellijke drukvermindering, waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer weer worden hersteld. De druk op de pijnreceptoren neemt af en de ervaren pijn vermindert onmiddellijk. Door gebruik te maken van verschillende tapetechnieken, kunnen diverse effecten bereikt worden. Een belangrijk effect is het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. CureTape is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige elastische katoen voorzien van een antiallergische acryl kleeflaag, De ventilerende en huidvriendelijke eigenschappen zorgen ervoor dat de tape langere tijd achter elkaar gedragen kan worden. Er is zo een '24-uur per dag' behandeling mogelijk, waardoor het herstel na weefseltrauma veel sneller kan verlopen. CureTape is waterresistent, dus douchen en/of zwemmen is gewoon mogelijk

www.curetape.com

Vorige1Volgende

Cupping Cups Fasciq | diverse matenBehandel de fascie met de hoogwaardige massage tools van Fasciq. De cupping cups zijn speciaal ontwikkeld voor het losmaken van de fascie en het onderhouden van een soepel fasciaal netwerk

Vanaf 5,74

Fasciq FlossbandFasciq Flossband. Flossbanden worden met name gebruikt door de professionele therapeut voor de behandeling van de fascia. De keuze van de flossband is afhankelijk van het te behandelen gebied en de hoeveelheid compressie die nodig is.

Vanaf 7,40

CureTape dispenserHandige dispenser voor CureTape kinesiologytape rollen.

3,32

excl. BTW

CureTape 1cm. x 5m. | Kinesiotape-FysiotapeCureTape kinesiotape in 1cm. uitvoering verkrijgbaar in 2 kleuren van Fysiotape. Makkelijke smalle stroken voor bijvoorbeel lymfe-drainage.

Vanaf 3,91

CureTape 2,5cm.x5m. Beige kinesiotape-FysiotapeCureTape 2,5cm.x5m. Beige kinesiotape van Fysiotape. Makkelijke smalle kinesiotape voor kinesiotaping.

5,05

excl. BTW

CureTape Pre-Taping Spray 200 mlCureTape Clean Skin Pre-Taping Spray is een huidvriendelijk reinigingsmiddel dat de hechting van de kinesiologische tape verbetert.

9,88

excl. BTW
-15%

CureTape - kinesiotape - Fysio tape 5 cm. x 5 m.CureTape van Fysiotape voor toepassing in kinesiotaping technieken

Vanaf 7,99

-15%

CureTape SPORTS 5 cm. x 5 meterCure Tape SPORTS is een waterbestendig kinesio tape. Cure Tape SPORTS is een kinesiotape met Viscose toplaag wat sneller droogt onder vochtige omstandigheden. Cure Tape SPORTS heeft 25% meer kleefkracht dan de reguliere Cure Tape.

Vanaf 7,99

-15%

CureTape Art 5 cm. x 5 m.CureTape Art kinesiologytape met 6 verschillende leuke prints.

Vanaf 7,99

CureTape-Kinesiotape-Fysiotape SchaarSchaar CureTape - Kinesiotape - Fysiotape voor het makkelijk knippen van medical tape.

10,88

excl. BTW
-18%

CureTape PUNCH 5 cm. x 5 m.De Curetape-kinesiotape-fysiotape PUNCH heeft een uniek en gepatenteerd gatenpatroon waardoor de curetape een grotere stretchcapaciteit krijgt.

Vanaf 9,24

CureTape 7,5 cm. x 5 m. BeigeCureTape van Fysiotape is een elastische tape, die waterresistant is. Wordt gebruikt voor het medical taping concept.

12,69

excl. BTW

CrossLinq (Cross Tape) CureTape-Kinesiotape-FysiotapeCrossLinq (Cross Tape) van CureTape is anti-allergisch, watervast en worden toegepast op lokale pijnpunten en triggerpoints.

Vanaf 14,10

CureTape High Quality schaarSchaar CureTape - luxe schaar gemaakt van dura-staal, voor een perfecte tape cut.

18,95

excl. BTW

M.T.C. Handboek | Nederlands | Functioneel Fasciaal TapenMTC handboek met vernieuwde en actuele inzichten vanuit fasciaal, osteopatisch en manueel inzicht.

45,83

excl. BTW

M.T.C. Handboek | Nederlands | CureTape-kinesiotape-fysiotapeHandboek Medical Taping Concept (CureTape-kinesiotape-fysiotape) geschreven door Josya Sijmonsma.

45,95

excl. BTW

MTC boek Nederlands | Josya SijmonsmaVolledig herschreven uitgave van het M.T.C. handboek voor Medical Taping door Josya Sijmonsma.

46,70

excl. BTW

Crosslinq handboek van M.T.C.364 pagina's tellend Engelstalig handboek over het toepassen van de Crosslinq

47,12

excl. BTW

M.T.C. Handboek | Lymftaping | Fysiotape-CureTape-KinesiologytapeM.T.C. Handboek | Lymftaping | Fysiotape-CureTape-Kinesiologytape

50,00

excl. BTW
-15%

M.T.C. Handboek | DUITS | Kinesiologytaping | incl. DVD | Fysiotape-CureTapeDuits handboek M.T.C. Kinesiologytaping incl. DVD van Harry Pijnappels van Fysiotape-CureTape.

48,08

excl. BTW
-10%

CureTape Giant rol 31,5 m. x 5 cm.Curetape Giant Rol is een grootverpakking elastische tape, die water resistent is. Wordt gebruikt voor het medical taping concept. Ideaal voor in de praktijk.

Vanaf 54,79

-8%

CureTape Box | Big BoyDe beste prijs voor uw curetape! Voordeelverpakking CureTape. Big Boy box met 40 rollen medical tape.

279,00

excl. BTW